reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hejka:)

Bra mi właśnie pani doktor powiedziała że Nasivin jest na cieknący katar a Euphorbium jest słabszy i działa bardziej nawilżająco więc na bardziej suchy go stosować. Buziak dla zakatarzonej Lenki.

Basiekkk
to może i mojego PITa rozliczysz??:):)

Aina martwię się o Ciebie.

Futrzaczku
buziak dla Filipka :*

Dziękujemy za buziaki. Szok mamy już 10 miesięcy... kiedy to zleciało to ja nie wiem!

:/:/:/ młody się obudził więc niestety więcej nie napiszę. Super, bo pospał całe 20 minut:(

Joluś spoczko, napisz mi na PW dane, to ja Ci wyślę mailem wypełnionego pita:) to sobie drukniesz i wyślesz do US.
A jak nie masz drukarki to wyślę Ci pocztą.

Ainka co się dzieję kochana?

Ostatnia edycja:
ło matko toc faktycznie Igorrito ma dziś 10 miesięcy!!! ja chyba nie wierzę, że to juz tyle... :-D buziaki przystojniaku!:-D

Aina co się dzieje kochana???? :*

Witam się szybko puki Nadia śpi. Niestety biegunka ciągle ją trzyma ale jest już lepiej ząbki jednak nie pomagają, apetyt chyba jej wraca bo chętniej je i nawet coraz więcej mleka wypija. Straszna przylepa się z niej zrobiła przez tą chorobę i do tego nauczyła się spać z nami w łóżku:confused2::wściekła/y: No ale od dzisiaj zaczynamy się odzwyczajać, bo z nia nie da się spać ona zajmuje sama 3/4 łóżka a reszte my:eek::szok:
Nadrobię was wieczorem walentynki i tak wzieły w łeb bo dostałam @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ale teraz idę szybko obiad zrobić i walentynkową karpatkę dla męża niech chociaż ciastem się nacieszy do tego wybrał sobie zestaw płyt więc będziemy jeść i słuchać. Jak dwa stare pierniki:confused2: No ale wam życzę udanych walentynek kto wie może jakieś listopadówki 2012 po dzisiejszym dniu będą;-);-);-)

Jolek ucałuj naszego starszaka

Joluś buziak dla naszego starszaka 10 mieeeesięcy ale ten czas leci:szok:

Futrzaczku buziak dla Filipka na 9 miesięcy:***
Bra oby raz dwa się ząbek pojawił no i katarki żeby Wam przeszły zdrówka kochani:-)
Ainka :-(słonko co się dzieje tulę mocno:***
Stynka jeszcze trzyma Nadię bidulka:*** A Wasze walentykni mogą być fajne buziaki pierniki:***;-)

Głodna jestem:baffled:

styna jak wyliczyłaś odrazu te listopadówki haha :-):-):-)

zdrówka dla malutkiej. oby szybko jej przeszło.

reklama
Do góry