reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie. Wpadam tylko na sekundę powiedzieć, że żyję, ale nie będzie mnie jakiś czas. Zdarzył się wypadek. :-(Mój teść z którym mieszkam, miał poważną operację. Codziennie jest krążenie szpital-dom. Wszystko na mojej głowie i teściowej. Mój M akurat ma 6-tygodniowe szkolenie z pracy,dziś wyjechał. Czasem nie daję rady.:-( Ale zaciskam zęby i brniemy dalej. Nawet jak teść wyjdzie ze szpitala będzie potrzebował całodobowej opieki, bo sam się nigdzie nie ruszy. Przepraszam was z góry dziewczyny, ale nie dam rady zaglądać ani tu ani gdzie indziej. Dziękujemy za życzenia dla Remika. Za jakiś czas na pewno się odezwę,ale nie teraz. Pa

reklama
persefona a to się porobiło ;( bardzo mi przykro ;(

ewcia mi też raz Lenek spadła z łóżka i bardzo sie martwiłam, ale jeśli skonsultowałas sie z lekarzem to dobrze. obserwuj maluszka, ale napewno wszystko będzie ok :)

a z ciekawostek wam powiem, że dziś mija Lenci dokładnie tyle samo dni po drugiej stronie brzuszka co w brzuszku :-D 272 :-D chyba jakiś torcik trzasnę :-D

Bra, zastanawiam się czy może jednak nie przejść się jak będziemy na spacerku, żeby Go zobaczyła...
bo w sumie przez tel. rozmawiałyśmy...

ale czy to coś da...

witam,

Pamiętacie historię madzi z sosnowca i ta historię co matka po porodzie włożyła dziecko do worka i do szafy... to niedaleko mojej miejscowości kobieta chodziła z brzuchem, za parę dni pracownicy mopsu zauważyli że brzucha nie i dziecka też nie widać, zgłosili to na policje i się okazało że kobieta urodziła w domu sama, odcięła pępowine, obmyła dziecko i sama poszła się wykąpać gdy przyszła to twierdzi że dziecko było martwe więc spaliła go w piecu....
Paulina to świetnie że chrzciny się udały ( z babcia- porażka, często tak bywa, no ale co tam... no coment)
Lepidoptera u nas tak samo mamamama jak marudzi, i coś chce. A raz mówię: powiedz mama a michał: -tata, na to ja mama, mamusia a michaś -tatatatata:)
matusia mojego męża też takie sprawy kręcą ale jak się dowiedział ile w to kasy trzeba wkładać(a szczególnie członkowskie) to można tylko już pomarzyć o polowaniach:) więc się nie dziwię że czasami może być w domu ostro czasami...
styna zdrówka
jolek napisz jak tam u lekarza
poziomka ale ci zazdroszczę, też czekam z niecierpliwością kiedy tylko Michaś mi będzie pomagał zmywać naczynia (no ale sobie jeszcze trochę poczekam:)
żelka powodzenia u fryzjera, napisz jak fryzurka wyszłą i buziaki dla maluszka.
basiek to gratulacje udanej walki z nałogiem dla ciebie i męża, powiedz jak się pozbyłaś nałogu, na dodatek u męża? my z mężem nie palimy ale mama moja pali i wiem jak to ciężko wygrać z paleniem bo parę razy próbowała.
A znów mój dziadek palił papierosy jak to babcia mówi odkąd go zna to zawsze palił, a jak z dwa lata temu papierosy podrożały to się wkurzył i powiedział że tyle pieniędzy to on nie będzie im dawał i tak odtąd ani razu nie zapalił:)
persefona siły życzę, pewnie ci jej teraz potrzeba
ewcia pewnie wszystko będzie ok, ale dla pewności możesz się do lekarza przejść.

haniagaj Tragedia nie potrafie pojac takich czynow, ale moim zdaniem jak zdarza ci sie wypadek to dzonisz po pogotowie z nadzieja ze uratuja twoje dziecko a nie sama stwierdzasz zgon i chowasz cialo. Ja widzialam rodzicow ktorzy traca dzieci widzialam ich walke i bol, zawsze chca RATOWAC ZA WSZELKA CENE czesto dzieci czuja zblizajaca smierc i chca odejsc ale rodzice wciaz chca walczyc- TO DLA MNIE JEST NORMALNE.

Bra:rofl2::rofl2::rofl2:
Haniagaj straszne co napisałaś:no:
Paulinka cieszę się że chrzciny udane:tak:
Joluś daj znać jak Iguś
Żelka o jak rewolucja to zdaj relację jak się czujesz w nowej fryzurze;-)

Ja jestem świr ale mam alergię na jakiekolwiek nałogi (no może poza słodyczami:-D)

Witam się Poniedziałkowo i zmykam dzicko przytulić bo właśnie sie budzi:-)

Bra ja wlasnie ierwszy raz mam ucho chore ale boli strasznie juz nawet sie zastanawiam czy po cieciu tez tak bolalo;)

Basiek w nocy kilka razy bralam tabletki az wkoncu rano siegnelam po ketanol i juz zaczyna znowu bolec ale mam antybiotym i mam nadzieje ze minie szybko;)

Ewcia spokojnie nic malemu nie bedzie;)

Persefona przykro mi:( czekamy na Ciebie

Haniagaj straszna historia:wściekła/y:

Caluje wszystkich miesieczniakow tych ostatnich i dzisiejszych;)

Ja po lekarzu mam zapalenie ucha :(

reklama
Witajcie kobietki,
nadrabiam i nadrabiam, ale "maj" przeczytałam, tyle mam roboty:baffled: ale w końcu w pracy jestem:-p

haniagaj - :szok::szok::szok:
persefona - życzę wielu sił i wytrwałości. Dasz radę, silna bbabka z Ciebie!
agacio - dziś w domu?? ja też chcę wiosny! mam dosyć mrozów. Choć wczoraj w południe u nas było słonecznie i bezwietrznie, więc dłuższy spacerek zaliczyłyśmy z Zośką i było całkiem przyjemnie:tak:
bra - niezłe, musze policzyć jak to jest z nami:-D każdy powód dobry do świętowania :-D
hmm, więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:

u nas żeby - górne jedynki chyba lada moment się przebiją, bo wczoraj dziąsełka były wręcz fioletowe:szok:. A dziś nie wiem, bo nie miałam okazji zajrzeć małej do dzióbka.

Dobrego dnia lasencje:-)

aha - dzięki w imieniu córci za życzenia, my również przesyłamy całusy dla wszystkich okrągłomiesięczniaków!

edit: w brzuszku u nas było 287 dni, ale te po drugiej jego stronie trudniej policzyć :/

Ostatnia edycja:
Do góry