reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Adeczka o której Ty lecisz że na BB jeszcze masz czas? Widzę,że faktycznie Wam się udało z tym kredytem.Super:)

Bra to ten urok osobisty...potrafi chłopak oczarować wszystkich :p

Alex mam nadzieję,że imprezka udana pomimo @

Matusia oby Majka się nie rozchorowała.

Agacio się zdarza :-p:tak:

No i to tyle. Idę uśpić młodego. Byliśmy dziś na małych zakupach i od razu trochę tyłki przewietrzyć, mam nadzieję,że młodemu tym nie zaszkodziłam.

reklama
Witam się wieczorową porą :)

joluś
- ciesze się że z Igim lepiej, ale dobrze, ze sie wybierasz z nim do lekarza, trzeba miec pewnośc
paula -witaj po wakacjach
stynka-oj biedni jestescie :(dobrze, że mała się nie odwodniła. ZDRÓWKA dla WAs!!!
persefona, lepi -buziaki dla Waszych okragłomiesięczniaków :****
bra - sorki. Co za gafa :zawstydzona/y:
matusia - ale u was fajne atrakcje - zwłaszcza ten kulig

Witam sie wieczorowo:))
ZDRÓWKA CHORYM
BUZIAKI DLA OKRĄGLACZKÓW:**

Dzisiaj wkręciłam Goskę w zmywanie:-pcałego zlewu garów:-D cieszyła sie że mogła pozmywać:eek:
Poza tym leniu****emy:-)...a jutro do szkoły....

Poziomka ale z Ciebie wredna matka!!!!!:-p
Nienawidziłam kiedyś zmywać garów a ojciec nas do tego zmuszał. Miałyśmy rozpisane w kalendarzu której jest dzień na sprzątanie kuchni:(

Matusia ale mi narobiłaś smaka na kiełbaskę z ogniska!! o matko, przecież to marzenie ściętej głowy! :wściekła/y: nie mam ogniska, kiełbasy, może jakiś patyk w ogrodzie by się znalazł.. kurde no ostatecznie w kominku mogłabym sobie zrobić, jakbym miała kiełbasę:-D:-D

zmywanie naczyń, hi hi ,nie zmywam:-p zmywarki tez nie lubię ładować.Nie nadaję się na dobrą żonę:rofl2:

Teraz to ja mogę zmywać,ale kiedyś jak człowiek był zmuszany.... to była masakra.Jeszcze mam przed oczami te kartki z kalendarza z wpisanymi imionami..koszmar!!!

Apropo koszmarów śniło mi się dzisiaj że znowu papierochy jarałam. Wstałam z myślą,że zawiodłam swojego synka:(

styna26 Biedaczki ale was dopadlo, dobrze ze szpital nie byl konieczny, kurujcie sie szybciutko.
Dobrze ze ten wirus do nas na Podolany nie dotarl ;)

Zelka A dziekujemy dziekujemy bylo milo ;) dobrze miec towarzysza w bolu ;)
To fajna diete ma moj niestety porzucil jak zaszlam w ciaze ;(

agacio Tez mam taka nadzieje

jolek27 Dzieki dzieki........

bra00 Tak tak tez ostatnio bylam taka dobra gdy spalismy u tesciow na malym tapczanie!!! Wstajac rano stwierdzilam
nigdy wiecej ;)
Ja tam wole aby moj nie bil tego rekordu ;)

Matusia Tak podobno jest chodzik ogranicza dziecku mozliwosci, ale ja jestem zdania ze dziecko powinno
chodzic jak jest do tego gotowe a nie byc wkladane do chodzika dla wygody, jest jeszcze 1 plus nie uzywania
chodzika bez niego dziecko uczy sie przewracac pozniej zobaczysz ze maluda przewroci sie,
ale nie zrobi sobie krzywdy. My tez chodzimy i czasem tez juz przez caly dzien gdy jestem sama z maluda
to brak mi pomyslow :) a mala do tego chyba powie tata zamiast mama ;( jako 1 slowo

Ja tam zmywania w zadnej postaci szkoda ze nie wymyslili zmywarki do wszystkiego ;)

Lece sie kapac i spac bo peniw za 1,5 bedzie 1 pobudka ;) Buziaki

reklama
Do góry