reklama
Agniieszka
Fanka BB :)
Dziewczyny a gdzie poziomka? Mi coś umknęło?
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
poziomka jest , czyta ale źle się czuje troche , i do tego małe ma chore i nie ma weny na pisanie..
po 2 ma troche spraw teraz do obmyslenia ;-) no i musi się skupić i wszystko sobie poukładac :-)
nic złego
ale napewno napisze
po 2 ma troche spraw teraz do obmyslenia ;-) no i musi się skupić i wszystko sobie poukładac :-)
nic złego
ale napewno napisze
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Jest tak jak Kamcia pisze z tym wyjatkiem ze wszystkie dzieciaki mam chore
Lenka na 90% ma zapalenie oskrzeli Jutro jedziemy do lekarza
ZDROWKA wszystkim chorym,i WSZYSTKIEGO NAJ dla okraglaczków
Lenka na 90% ma zapalenie oskrzeli Jutro jedziemy do lekarza
ZDROWKA wszystkim chorym,i WSZYSTKIEGO NAJ dla okraglaczków
Matusia
Jolek, biedny Igi.
Agniieszka, zdrówka.
poziomki, zdrówka dla wszystkich poziomkówczatek.
Były siory, popiłyśmy kawkę , pośmiałyśmy się i było fajnie.
Teraz mam chwilkę bo Maja śpi, ale zaraz będziemy się z Matim uczyć. Mąż jak zwykle poluje. Wczoraj przywlekł lisa.
Agniieszka, zdrówka.
poziomki, zdrówka dla wszystkich poziomkówczatek.
Były siory, popiłyśmy kawkę , pośmiałyśmy się i było fajnie.
Teraz mam chwilkę bo Maja śpi, ale zaraz będziemy się z Matim uczyć. Mąż jak zwykle poluje. Wczoraj przywlekł lisa.
Matusia lisa i co później z nim robicie?
Teść dzwonił, że zmarła jego sąsiadka i żyła uwaga 107 lat!!!! szukam informacji w necie ale nic nie znalazlam
póki co.
edit: mój mąż ogląda gumisie
Teść dzwonił, że zmarła jego sąsiadka i żyła uwaga 107 lat!!!! szukam informacji w necie ale nic nie znalazlam
póki co.
edit: mój mąż ogląda gumisie
Ostatnia edycja:
Matusia
Agacio, 107? o ja!
Z lisem? Jemy go, a co?
Żartuję! Nie wiem po co go przyniósł, może Matiemu pokazać, bo zakopać teraz nie idzie. Ja tam nie lubię oglądać takich trupów, ale Mati leci.
Z lisem? Jemy go, a co?
Żartuję! Nie wiem po co go przyniósł, może Matiemu pokazać, bo zakopać teraz nie idzie. Ja tam nie lubię oglądać takich trupów, ale Mati leci.
reklama
No 107 nawet mówił że ksiądz na kazaniu w Kościele mówił. Kurcze ale nic nie znalazłam na ten temat nawet na str. gminy...
Matusia nie ma się co dziwić może Mati w ślady ojca pojdzie i też myśliwym będzie?;-)
Matusia nie ma się co dziwić może Mati w ślady ojca pojdzie i też myśliwym będzie?;-)