reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie
joluś - kuruj się kochana, przesyłam dobre fluidki:-)
agacio - dobrze, że czas w pracy szybko leci i że Franuś prawie nie zauważył Twojej nieobecności. Witam w gronie bardzo zapracowanych mam;-):-D

gag - straszne. Takie maleństwo to pewnie wcześniak:-(, wytłumaczyć sobie taki krok mogę tylko depresją poporodową, choć wątpię, czy tak było, bo matka nie rodziła w szpitalu, więc prawdopodobnie planowała to, co zrobiła...

u mnie w pracy dziś spokój, a to dlatego, że kumpel przyszedł chory (córcia go zaraziła - żyganko), więc się ewakuowałam do innego pokoju i super tutaj jest - cisza i spokój, nikt nie widzi mojego kompa, więc zaglądam spokojnie na BB:-D

reklama
oj zapomniałabym - buziaki dla dzisiejszych okrąglaczków!!!!

jolek -kurcze, to nieźle Cię wzięło :-(, mnie jakoś już puściło. Myślę, że dla karmiących to najlepszy zestaw: oscillococcinum, apap, rutinoscorbin i tantum verde na gardło

Witam
przepraszam ale nie dałam rady ostatnio nic pisać, bo zawsze jak doczytałam do końca wątek majowi Oli zaraz się wybudzał i nici juz były z odpisaniem.
Niestety moja pamięć nie ogarnia wszystkiego co napisałyście dlatego tylko:
buziaczki dla naszych okrągłomiesięcznych dla tych spóźnionych i dzisiejszych!
zdrówka chorutkim!
Majowa cieszę się, że trafiliście na specjaliste i M. zacznie kuracje!
Agacio o ile dobrze pamiętam to Ty pisałaś o tym samobójstwie-straszna historia, trzeba byc na prawde odważnym zeby coś takiego zrobić. Ja kiedyś widział z M. wisielca, to było starszne.
Jolek Igorek niedługo bedzie niezlym kasakderem!
I to tyle bo Oli się obudził!

jolek - moja mama będąc u nas sie rozchorowała, a nigdzie nie wychodziła - musiało ja przewiac jak podczas naszego intensywnego weekendowego gotowania miałyśmy cały czas otwarte okno w kuchni

Hej kochane :)
Dzisiaj zapiernicz od rana:confused2:. Ciągle ktoś coś chce:confused2:.
Brr zimnica straszna. Jak to dobrze, że ja autem dojeżdżam i nie muszę na przystankach sterczeć - współczuję Agacio .

Gag
chwalę Cię za piękne nadrabianie. Siedźcie sobie ze Stasiem w domku i nie wystawiajcie tyłeczków a taką zimnicę. Zdrówka:).
Joluś zdróweczka kochana, faktycznie Cię rozłożyło

Buziaki dla okrągłomiesięczniaków - Daruś, Ola, Nadia, Bartuś

Kurcze znów mam telepawkę jak przeczytałam o tym maluszku. Zostawiła go na pewną śmierć. A maluszek tak płakał bidulka*, jak tak można do cholery. Przecież mogła go zostawić w szpitalu lub zanieść do okienka życia.

Witam sie z kawką i ciastem - upieklam sobie Zebre wczoraj wieczorem, bo tak mnie wzielo na cos slodkiego.. ze musialam sie wysilic :-p

Jolek - kochana Ty sie kuruj, zeby Igusia faktycznie nie zarazic, Gag podaje dobry zestaw! Ja tylko taki stosuje, syrop Prenalan pilam raz w ciazy, na samym poczatku kiedy mialam mega mdlosci, wiec nawet pol nie zuzylam tak mnie obrzydzil, na samo wspomnienie <zygi> :p Zalatwilas sie pewnie jak latalas po tych urzedach, na dworze zimno, tam grzeja na calego - wiec Cie na pewno zawialo cholera!
Zdrowka :**

Basiekk, Agacio, Lepi - milej pracki dzielne dziewczynki - jedna ma wiecej godzin roboty, druga za to wystoi sie na przystanku na mrozie.. tak to juz jest,, jak nie urok to sr....... :tak:

Gag - dobrze, ze masz zakupki porobione. Pamietam jak to bylo, bo na poczatku tez bylam sama z malutka, ani jak wyjsc do sklepu ani nic... Dziadzius mi wtedy nieraz chlebek rano przywiozl, albo baniaki z woda mineralna dotaszczyl - kochany.. a teraz juz go nie ma :(((
Apropo Mamy - to jak jej zdrowko i oczy???

Takie malenstwo, 1,2 kg ... matko jedyna...:-( nigdy nie zrozumiem jak tak mozna ?!!! Ale zawsze dziecko mozna 'odstawic' w bezpieczne miejsce, nie trzeba go skazywac na smierc lub chorobe..:no:

Maju - a mi ten syrop smakował:-p.
Ostatnio łykałam Prenatal grip care, skład podobny, a homeopatycznych nie biorę - nie mam do niech przekonania...

aha, ślinotok mam przez Ciebie (!), zlituj się kobieto i nie pisz tutaj o smakołykach!!! Chyba zaraz się poratuję budyniem, bo mam słodką chwilę na wypadek mega głodu (bo śniadanie do pracy biorę chyba największe, jakbym co najmniej pracowała fizycznie , ale jem i jakby wlatywało w studnię, bom wciąż głodna... a chuda jak patyk - Zochna wszystko wyciąga ze mnie).

Ostatnia edycja:
reklama
A mi az ciarki przechodza jak sobie przypomne ten smak:-D
Tzn ja homeopatycznych tez nie biore, ale tantum v., rutinoscorbin itp lykam jak cos.

Do góry