ilonka.M
Fanka BB :)
ivana a na początku listy jest napisane jak się do niej dostac trzeba czytac uważnie
tak późno pisałam późno listę.. ale wtedy mam największy spokój bo i D mi nie marudzi tylko chrapie i mała śpi i wiem ze się nie obudzi...
a ja pod kołderką wiem że "nic nie musze" i sobie spokojnie robię listę...
taaaa przez tego kompa miałam zaległe 30 wiadomośći z listą związane bo tu się komuś coś przypomniało , tu się zmieniło... i tak skakałam i edytowałam.. hehe
no ale moja wina.
tyeraz będę na bierząco , bo ulepszyliśmy laptopa D i od tego kumpla pościągał jakieś oprogramowania , że już mu działa jak należy
a ja musze sobie kupić nowego laptopa bo tamten już nie zadziała... ale to po śiwętach dopiero bo terz z kasą nie za bardzo na takie wydatki
aha doczytałam teraz.. mandrzejczuk ciesz się że u was wogóle odśnieżają..
bo u nas nawet nie mają odśnieżarek..
w zeszłym roku prawie cała wyspa zamarła na ok 2 tyg aż samo choć trochę z ulic stopnieje... a mieliśmy dosłownie ślizgawkę
w tym jest nieco lepiej bo na główmnych ulicach sypią solą... więc to już cud... hehe
ale jak znów się zrobi lód i mróz to znów będzie wdszytko pozamykane i na nogach ledwo da się wyjść na dwór...
a ja napisze do ciebie jak bede wiedziała co będzie czy chłopczyk czy dziewczynka