bra00721
Fanka BB :)
ypra......słyszałam co sie dzieje z komunikacją miejską w wawie i dlatego ciesze się, że siedze na L4 :-)
Jejku dziewczyny! to wy juz macie takie zapasy ciuszkow??? Ja to nie mam nic i zamierzam dopiero po nowym roku kupować. Przede wszystkim licze na przeceny m.in. w mothercare - mają rewelacyjne bodziaki....paczka normlanie za 70 zł, ale na przecenie nawet za 40 zl!
A wyspiarzom tylko pozazdrościć tych cen ciuszków......moja koleżanka kiedyś raz w roku specjalnie leciała do Londynu, żeby zakupić większa ilość ciuszków dla swojego synka.....i mimo cen biletów opłacało się ;-)
Co do mathercare to też czekam na przeceny, faktycznie body maja boskie, zresztą, jest tam wiele rzeczy, które są przesłodkie
Powolutku kompletujemy ciuszki, kupujemy je zwykle "przy okazji" zwykłych zakupów". do tej pory kupowalismy tzw unisex, ale teraz kiedy wiadomo, że dziołcha to nastawiamy sie na róż No ale bez przesady, nie mamy ich znowu aż tak wiele heh...hmmm gorzej, jesli dziewczynce jeszcze coś wyrośnie hmmm