reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

My też prowadzimy podłogowy tryb życia można się przyzwyczaić:tak:
Odnośnie zajadana różnych rzeczy kiedyś młody leżał ze mną rano w łóżku i ja na wpół śpiąca otworzyłam jedno oko, patrzę bawi sie paczką chusteczek higienicznych, dobra myślę śpię dalej;-) po chwili otwieram drugie oko patrzę..... wokół sieczka z chusteczek, a młody coś żuje....... zajrzałam szybko żeby wyciągnąć husteczkę ale popatrzył na mnie jak na kretynkę i połkną:eek::confused2: a ile wcześniej zjadł nie wiadomo:no:

Hehehe zaraz Franek uśnie na dywanie bo leży już na misiu:-D

Witam się bo dziś jeszcze nic nie pisałam chyba:-)

reklama
Witajcie
nie nadrobię teraz Maja, ale z tego co pamiętam:

agacio - powodzenia jutro!!!

my się przewijamy normalnie na przewijaku, owszem Zośka się kręci, ale do opanowania. Najczęściej też jakiś "zestaw korupcyjny" jest pod ręką.

dobrego popołudnia!

agnieszka- na szczęście mały nie poparzył rączki
ypra - jak jakies 4 lata kupowalismy pralkę, to w sklepie odradzili nam Beko, ale może teraz juz sie coś zmienilo w tym temacie
jolek, jaipur, młoda i piękna-gratki! gratki! za siusiu i kupki do nocniczka :) Staś pewnie już po 5 sekundach spieprzyłby z tego nocniczka ;-)
karolka...zdrówka dla Twojego skarbeczka - nam pediatra przepisała dobry środek na odparzenia, ale nie wiem czy u Ciebie będzie:confused:jakbys potrzebowała to daj znac to podam ci nazwę
agacio-co za straszna historia.
Powodzenia jutro w pracy!

żelka - no to widze, ze zakup udany!!!! to może i ja sie zastanowię nad nim skoro dzieciom się tak podoba siedzenie w nim ;-)
jolek-oj biedny Igorek-komandos z niego- zresztą tak jak ze Stasia.

Dostawiłam sobie łóżeczko Stasia do mojego łóżka, tak, żeby łatwo mi go było wyciągać w nocy na karmienie bez wstawania z łózka. Wczoraj młody stał na moim łózku trzymał sie oparcia łózeczka i robił hopsia-hopsia, nagle przekoziołkował do środka łózeczka - Boże jak ja się przestraszyłam, że cos mu sie stało, ale on jak gdyby nigdy nic - wstał i zaczął się śmiać

my sie przewijamy gdzie popadnie i jak popadnie, generalnie to na łózku, czasem na dywanie. Bywa też tak, zwłaszcza jak młody mi ucieka, że na kolanach ;-)

Wczoraj miałam kiepski nastrój, pokłóciłam się z moją mamą, a do tego zaczęło mnie rozkładać jakieś choróbsko. Z tego wszystkiego złapałam strasznego doła :-(

cześć kochane, w końcu postanowiłam zebrac sie w sobie i przywitac jak człowiek. stęskniłam sie za wami, czytałam co tam u was, ale trudno mi było się odezwać.
przepraszam, że nie nadrobię wszystkich, ale przez tydzień nazbierało sie ponad 20 stron i Lenonek nie powoli mi tyle pisać. u nas coraz lepiej. oby do przodu.

basiekk, przykro mi, że miałyście taka przykra sytuację i cieszę się, że nóżka się goi

jolek jeszcze nie jeden upadek nas czeka, dobrze, że Igus cały i zdrowy,czasami nie da sie upilnować takiego maluszka, który juz chce być wszędzie w jednym momencie :)

aina jejku, a cóż to sie stało, że jeszcze tyle czasu cie czeka z aparatem? myslalam, że juz ci będą zdejmować!

hope nasz wózek to navington cadet, jednak nie polacam, bo wylądował JUŻ z reklamacją. oparcie przestało sie regulować ;/ dobrze, że są mrozy i i tak nie wychodzimy.

paula zakochałam się w twoim maclarenie ale faktycznie cena powala. a szkoda, bo czadowy :)

gag mam nadzieję, że z mamcia to kłótnia na chwilę, a napewno tak jest, bo w końcu z mamą :) trzymaj się

agacio powodzenia w pracy! będzie dobrze!

oj więcej nie napiszę, bo Lenek woła , trzeba przytulić :)

A ja nie przewijam na podłodze bo mam zwierza którego wszędzie pełno, wystarczy że co chwila latam myć młodemu łapki podczas raczkowania i kilka razy przecieram podłogę.

Bra witaj słonko. My też się stęskniłyśmy za Tobą :*

Gag mam nadzieję,że kłótnia z mamcią chwilowa i o głupstwo.

Agacio Ty się już pewnie psychiczni nastawiasz na jutro, pamiętaj jesteśmy z Tobą:tak:

Udało nam się w końcu złożyć papiery o ten wychowawczy, zostaje nam teraz czekać na decyzję z UM.

No to ciekawostka. Jakoś średnio wierzę w tego jasnowidza. W tamtym roku zaginęła dziewczyna z Gdańska i ani jasnowidz ani detektyw Rutkowski jej nie odnaleźli!

reklama
rutkowski to sobie tylko reklamę robi. ale w tego jasnowidza jakoś tak wierzę, często zgadza się co widzi, ale właśnie nie zawsze.

Do góry