reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam się,
Jaś zrobił pobudkę o 5.30:) gaduła jedna!
ja rano byłam u ortodontki (nowej) i tamta stara tak mi spierdzieliła zęby,że jeszcze minimum dwa lata przede mną!:(
Bassiek cieszę się,że Marti rączka się dobrze goi:) my też wczoraj nawiedziliśmy tesco.
Żelka ja też w domu dostaje korby!

reklama
Dziewczyny przyszedł wózek i mam z nim mega problem ... :szok::szok::szok::szok:
Tymek nie chce z niego wyjść ... jak chce go wyjąć to odrazu płacze, a tak to siedzi i zaśmiewa się w głos :-D:-D:-D:-D

Witam dziewczynki nie dam teraz rady nadrobić. Coś mnie chyba rozkłada wszystko mnie boli, gazownicy napierniczają mi młotem pneumatycznym od rana i w głowie mi gra. No i staram się ugotować coś na obiad aby przez te kilka dni móc coś zjeść.

Hej laski.

Styna jak nic nie nagotujesz to w knajpach się będziecie stołować:-p

Agacio kolejna przykra historia
[*]

Żelka
no to tylko się cieszyć że młodemu się wózek podoba:)

Basiekk
super że z Marti już ok.

Hania
pomożemy Ci si wdrożyć w forum. Pytaj jak czegoś nie wiesz.

A ja się wczoraj nie dopilnowałam Igora i gruchnął mi z łóżka:( łapałam go ale jakoś mi przeleciał przez ręce. Ile było płaczu i z jego oczu i z moich. Młody się jakoś dał uspokoić gorzej ze mną było.W końcu obydwoje zasnęliśmy z tego wszystkiego.

Majowa
odezwij się,daj znak jak przebiegła wizyta u specjalisty.

jolek Igi to chyba kaskaderem zostanie ... szczęście, że żadnych poważniejszych obrażeń nie doznał :tak: Buziaki dla mojego rozbijaki :******

Ja to mu chyba kask kupię!!! Jakaś masakra. Co z nas za rodzice skoro dziecka nie potrafią dopilnować :zawstydzona/y::-(
Dziękujemy za buziaka i również Igi cmoka przesyła :*

Jolek a tam kask, obklej go poduszkami :-D:-D ... rodzice jak rodzice, najlepsi na świecie dla swojego dziecka :tak::tak::tak:
Znam ten ból, bo moje dziecko też marzy skrycie o rentgenie czachy ... nie patrzy gdzie lezie, rzuca się z łóżka.
To jest wina też tego, że dzieci w tym wieku, nie widzą jeszcze głębi i dla nich podłoga to poprostu przedłużenie łóżka - ta sama płaszczyzna, stad te masochistyczne tendencje :p

oj jolek bardzo mi przykro z tymi upadkami. u nas jeszcze nie było, ale nie powiem było blisko momentami.

żelka strasznie się cieszę, i jak wózeczek super co ?

Żelka super, że się wózek Tymkowi podoba:-)
Joluś popieram Żelkę jesteście najlepszymi rodzicami dla Igorka. Ja też nie dopilnowałam małej i się poparzyła, miałam okropne wyrzuty i serce mnie bolało jak płakała, także rozumiem Cię doskonale.

reklama
paulina no generalnie rewelacyjny, ale jest pare rzeczy których mogłabym się czepić :sorry::-D. Zakupu i wydanych pieniędzy na pewno nie żałuje. Fajnie że Tymkowi się tak spodobał :tak:

Do góry