reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam dziewczynki ja tylko na chwilę. Przepraszam że się nie odzywałam ale mieliśmy rodzinny weekend a teraz muszę nagotować obiadów na kilka dni bo w środę odcinają nam gaz, bo wymieniają rury w środku zimy:wściekła/y: Chciałam dzisiaj nagotować ale mała mi nie dała. Postaram się potem zajrzeć i nadrobić.

reklama
jolek - stało w lodówce. - brawo za siku na nocniku -u nas już sikamy z akażdym razem jak mama posadzi na nocnik, a nawet młody krzyczy jak chce siku i pełza do nocnika, ale jeszcze za późno bo nie zdążam go rozebrać i jak już jestem przy odpinaniu pieluchy czuję jak sie robi ciepła...

przypomniało mi się jak kiedyś byłam na zimowisku i mieszkaliśmy w starym zamku, na dworze było -20 a tam gdzie spaliśmy koło 10 stopni bo piecyki nie nadążały - kuchnia nie była ogrzewana i najcieplej było właśnie w lodówce... (dobrze że to były tylko dwie noce i grube śpiwory)

właśnie mi tu młodzież skończyła bombę biologiczną produkować więc zwijam wrotki i podciągam rękawy...

Ostatnia edycja:
styna ale ogrzewania chyba gazowego nie masz co ?

swoją drogą co za matoły. taki mróz a oni wymieniają rury. mi najgorzej szkoda mojego taty, praca fizyczna i zasuwa na mrozie :-:)-:)-:)-(

Styna jestem ciekawa co za jełop na taki pomysł wpadł!!:angry:

Paulina mój M na stoczni robi i niestety tarza się po tych zimnych blachach:(

Agnieszka dobrze że nie skończyło się oparzeniem, nam też w głowie sex i imprezy:eek: :laugh2:niekoniecznie wódka, a młodzi już nie jesteśmy, choć o rodzinie myślimy w pierwszej kolejności:tak:
Joluś gratulujemy pierwszego siku na nocniku:tak: Rutkowskiego póxniej posłucham
Jaipur a juniorek nawet grubsze sprawy na klopie załatwia brawo!:-)

Widzę dalej przeboje kuriersko pocztowe na tapecie, napewno jeszcze nie raz powrócą... :sorry2:

Jakaś moda na animowane avatary na BB Paulina i Kamcia?;-)

Mróz dziś okrutny i nie byliśmy na spacerze, jutro pewnie też nie będziemy:no: a w środę do roboty............:-(

agacio bo to paulina zpapugowała ze mnie :-p hehe
a tak na powaznie zanim jeszcze byłam majówką tez taki avatarek miałam ale mi się znudził..
a teraz jakoś powróciłam do niego :-)
ale że lubię często zmieniać i avatarki i kolor włosów :-p to pewnie niedługo na avatar wrócą moje małe szkraby ;-)
tak robisz swoją podobiznę na stronc :-)

styna współczuję że wam gaz odetną:no
:

reklama
Do góry