reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Witam dziewczynki ja tylko na chwilę. Przepraszam że się nie odzywałam ale mieliśmy rodzinny weekend a teraz muszę nagotować obiadów na kilka dni bo w środę odcinają nam gaz, bo wymieniają rury w środku zimy:wściekła/y: Chciałam dzisiaj nagotować ale mała mi nie dała. Postaram się potem zajrzeć i nadrobić.

reklama
jolek - stało w lodówce. - brawo za siku na nocniku -u nas już sikamy z akażdym razem jak mama posadzi na nocnik, a nawet młody krzyczy jak chce siku i pełza do nocnika, ale jeszcze za późno bo nie zdążam go rozebrać i jak już jestem przy odpinaniu pieluchy czuję jak sie robi ciepła...

przypomniało mi się jak kiedyś byłam na zimowisku i mieszkaliśmy w starym zamku, na dworze było -20 a tam gdzie spaliśmy koło 10 stopni bo piecyki nie nadążały - kuchnia nie była ogrzewana i najcieplej było właśnie w lodówce... (dobrze że to były tylko dwie noce i grube śpiwory)

właśnie mi tu młodzież skończyła bombę biologiczną produkować więc zwijam wrotki i podciągam rękawy...

Ostatnia edycja:
styna ale ogrzewania chyba gazowego nie masz co ?

swoją drogą co za matoły. taki mróz a oni wymieniają rury. mi najgorzej szkoda mojego taty, praca fizyczna i zasuwa na mrozie :-:)-:)-:)-(

Styna jestem ciekawa co za jełop na taki pomysł wpadł!!:angry:

Paulina mój M na stoczni robi i niestety tarza się po tych zimnych blachach:(

Agnieszka dobrze że nie skończyło się oparzeniem, nam też w głowie sex i imprezy:eek: :laugh2:niekoniecznie wódka, a młodzi już nie jesteśmy, choć o rodzinie myślimy w pierwszej kolejności:tak:
Joluś gratulujemy pierwszego siku na nocniku:tak: Rutkowskiego póxniej posłucham
Jaipur a juniorek nawet grubsze sprawy na klopie załatwia brawo!:-)

Widzę dalej przeboje kuriersko pocztowe na tapecie, napewno jeszcze nie raz powrócą... :sorry2:

Jakaś moda na animowane avatary na BB Paulina i Kamcia?;-)

Mróz dziś okrutny i nie byliśmy na spacerze, jutro pewnie też nie będziemy:no: a w środę do roboty............:-(

agacio bo to paulina zpapugowała ze mnie :-p hehe
a tak na powaznie zanim jeszcze byłam majówką tez taki avatarek miałam ale mi się znudził..
a teraz jakoś powróciłam do niego :-)
ale że lubię często zmieniać i avatarki i kolor włosów :-p to pewnie niedługo na avatar wrócą moje małe szkraby ;-)
tak robisz swoją podobiznę na stronc :-)

styna współczuję że wam gaz odetną:no
:

reklama
Do góry