reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Gdyby się babcia postarała i ładnie zabawiła wnuka,pewnie by się uspokoił.Wystarczy chcieć.

My się musimy pochwalić,że pierwsze siuśku do nocnika mamy za sobą:):)

reklama
Igi brawoooooooooo!! :-D:tak:

Ja się wkurzyłam bo miał przyjść wózek, a te barany dopiero dziś wysłały ... a powiadamiały, zapewniały, że wysłano w piątek i na dziś będzie ... :-( dopiero przed chwila wyszlo ze babki oklamaly M.
Niepoważne zachowanie, niby siedze w domku, ale jednak czlowiek czeka ;(

Ostatnia edycja:
Żelka to se grubo przelecieli.

Ja miałam ostatnio też niezłą akcję.Zamawiałam w grudniu z allegro jeździk dla Igora. Przesyłka za pobraniem, doszła szybko.A mi kilka dni temu przyszła na maila wiadomość że oni czekają na pieniądze:szok: Zrąbałam ich i odesłałam do firmy kurierskiej:wściekła/y: Odpisali łamaną polszczyzną,żebym się nie denerwowała, bo omyłkowo ta wiadomość została do mnie wysłana!!! :crazy:

Agniieszka nie przejmuj się znajomymi ..:-)
kiedyś też przyjdzie im wydorośleć:tak:
ja tez jestem młoda mama.. i powiem Ci że mam znajomych którzy mimo z edzieci nie maja to zachowują się normalnie w moim towarzystwie idzie się z nimi dogadać, ale sa też tacy co jak już urodziłam Vi to się odsunęli bo my na impreze nie pójdziemy bo mamy obowiązki..
a najbardzij mnie smieszą takie wymówki typu :bo ty jestes zajęta to nie odzywam się bo nie chce przeszkadzać"
no to raczej ja powinnam sama stwierdzić czy jestem zajęta czy nie ... a nie ktoś inny :no:
dlatego z tymi co sa normalni ;-) to nadal utrzymuję kontakt , mimo 2 dzieci , nawet tu w ie mam takich znajomych też i tych jednych i tych drugich:tak:
ludzie są różni

ypra współczuję i wiem co czujesz!
jak V była mała i mieliśmy jechac do banku a była u nas rodzina D
rodzice i starsza siostra (nie ma dzieci) to wyskoczylismy dosłownie na 15 min a w tym czasie już do nas dzwoniła siostra ze mamy przyjeżdzą cbo Vi marudna....
no jakby nie mogli jej w 3 zabawić :no: tak samo powiedziałam do D że nigdy więcej im dzieci nie zostawię:no: żebym nawet na 5 min z domu wyjśc nie mogła do banku w waznej sprawie bo już panika... masakra

jolek tez nieźle z tą przesyłką :no: masakra ... ehh ale widzicie... w pl to tak zawsze...
jak mi .. już 2 paczki zginęły :no: mojemu znajomemu mama wysłałą nicorett żeby nie palił i jakąś tam gazeę o autach... gazeta doszła.. ale nic więcej :no:
albo dochodza paczki pootwierane i pozaklejane tasmą klejącą :/
masakra jakaś ....

Igi przybij piąteczkę! sikanie do nocnika jest fajne
kupsztale jeszcze lepsze, bo mama nie musi potem myć całego juniora.A najlepsze są jak mama wyczai stękanie i lecimy na "dorosły" kibelek:tak: jak zrobiliśmy u kolegi w domku to wszyscy się zbiegli podziwiać kupala:-D

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry