reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Hej laseczki :*

Brrr, ale zimno.

A myśmy wczoraj nie byli na spacerze, malutka lekki katarek miała i bałam się w taki mróz, a tak szczerze to samej mi się nosa wystawiać nie chciało:zawstydzona/y:. Ale powinnam chartować dziecia. Dzisiaj już nakazałam ojcu, żeby wyszedł z małą.

Bra czekamy tu na Ciebie i tęsknimy
Agnieszka ja wiem coś o poparzeniach, całe szczęście, że Igorkowi nic się nie stało.

reklama
Hejka :-)

I ja się witam po pracowitym weekendzie :tak::-)

spóźniony buziaczek dla Franka :*

Edit: i już muszę spadać.. ale tyle rzeczy chciałabym zobaczyć , poczytać , ehhh brakuje mi non stop czasu :-( chyba bym musiała ze dwie nocki zarwać aby ze wszystkim się wyrobić.

buziaki kochane miłego dnia :*

Ostatnia edycja:
Jolek bardzo fajny pomysł z tym kuferkiem. Chcciałabym też cos takiego kupić. Gratulujemy kolejnego ząbka. Zdjęcia najnowsze mam w aparacie. Nie miałam czasu przerzucić.
Alex zawsze się tego bałam, zwłaszcza przed porodem jak usg nie zrobią a maleństwo zaplątane pępowiną.
Straszne. Przesyłam dużo pozytynej energii dla koleżanki i jej rodziny. Światełko dla Aniołka.
Futrzaczku wow od 19 śpią zazdroszczę. Nasz to i o 23 potrafi pójsć spać i o 7 wstać.
Alex branzoletka fajna.
Gag faktycznie Ci twarz wymroziło, może babmino będzie ok. Ja już też nie wiem czym się smarować.
Agnieszka straszny wypadek, dobrze że wszystko ok.
U nas teściowa była w weekend. Zostawiliśmy z nią Małego i pognalismy do sklepu, a niebawem dzwoni że Krzyś płacze. No to polecielismy spowrotem. Niestety rzadko babcię widzi, to nic dziwnego że nie zna. Dziś rano nie chciał do babci podejść i mie się pilnował.
Spacerek nam dziś nie wyszedł bo mąż zamontował śpiworek i się okazało że pasy trzeba wyregulować, a Mały już ubrany nie chiał współpracować, więc się tylko napłakał biedaczek.
Rozglądamy się tearz za parlką, lodówką, piekarnikiem itp. itd. Czy macie może coś firmy BEKO? Zastanawiam się nad pralką.

Buziaki oraz dużo zdrówka okrąglaczkom :-)

Joluś no nas dziecko bardzo zmienilo, nie umiemy sie dogadac ze znajomymi w naszym wieku bo im w glowach tylko wódka sex i imprezy a my no coz... planujemy ślub, kolejne dziecko, praca, dom.

Aguś jak człowiek szybko potrafi wydorośleć. :)

Ypra to teściowa nie potrafi sobie z małym dzieckiem poradzić??

Dziewczyny ja takie dość spore kuferki widziałam kiedyś w Kauflandzie za pięćdziesiąt pare złotych.

Joluś no mielismy wkoncu na to 9 miesiecy hmm no ciutek mnie;)

Ypra nic dziwnego ze plakal, Igor tez nie zostanie z moja tesciowa, widzi ja raz od wielkiego świeta a ona by chciala zeby sie do niej przytulal i nie wiadomo co jeszcze.

No właśnie Agnieszka moja tak samo, chciałaby by się do niej uśmiechał i przytulał, a dziecku czasu nie poświęca tylko porównuje do innych wnuków. Po zatym nie dziwię mu się, wyczuwa złe fluidy :-D
Jolek niby potrafi, tyle ża zawsze leci do córki do wnuków, Krzysia mało widzi i taki efekt końcowy.
Szkoda mi tylko, że dałam się namówić, bo Mały nieźle już płakał jak wpadliśmy :zawstydzona/y:

reklama
Do góry