reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Ale jaja z tym internetem. Dziś od rana już jest, ale żeby cały powiat pozbawiony był neta i to z rożnych sieci, to szok normalnie.
Ja tez wybywam do dziadka na urodzinko imieninki (to już 86 lat) a jutro na zakupki... Nie wracam bez 10 bluzek i 3 par spodni, spódniczką tez nie pogardzę :-)

Hejka:-)
Ogarnęłam już chatkę, zaraz będę piec napoleonkę:-), Misia dzisiaj grzeczna, rozścielałam jej właśnie koc na podłodze, nakładłam zabawek i szaleje, pokazywałam jej raczkowanie, ale do domu wszedł mąż i do tej pory ma polewkę ze mnie:confused2:.

Żelka wow, superaśnie, że nocka przespana:tak:
Matusia udanych zakupów:tak:
Maja artykuł - smutne, ale niestety prawdziwe!

Hej :-)

No i po imprezie, w sumie bywalam na lepszych ale nie bede narzekać, wroziliśmy o 2, fotki wstawie pozniej jak moj dzieć da mi troche więcej wolności niz 5 min. P poszedl robic coś przy aucie...to jego drugie dziecko:-D

Miłego weekendu ;)

styna Vi ma takiego samego konika :-)
a Emma ma kołysanki z projektorem regulowane fgłośności , dzięki i inne bajery..
a po suficie biegają pingwinki i misie polarne :-p hehe

matusia współczucia z tym netem:szok:
u mnie na szczęscie wszystko działa bo Irlandia nie podpisywałażadnych takich dupereli :p

miłego weekendu dla Tych które gdzieś wybywają ;-)

co do internetu Matusi to raczej jeszcze nie ACTA :) gdyż ACTA wejdzie dopiero w życie jak przejdzie całą procedurę ratyfikacji w polskim parlamencie :) więc to pewnie coś innego.

hej!
maja.....daj znać co u małej.
artykuł - cała smutna prawda o naszym kraju

basiek....hahahha :-D ja tez uczyłam młodego, ale za namową tatusia

dzis jest u nas babcia - zajęła się młodym, a ja ogarnęłam kwestię zakupową (oczywiście tylko spożywcze rzeczy, na inne zakupy nie mam czasu :-()

hehe podpisali ACTA i nic nnie działa :-p
jaką moc ma sam podpis ;-)

ja tam nie wiem kiedy wejdzie to w życie i kiedy wszystko tak na poważnie z\acznie się psuc i wogóe... ale dobrze że tu nie podpisywali.. choć... ja i tak używam polskich stronek to co też nie będę miała do nich dostępu?? :/
jak to działa...

aaaaaa zgubiłam dziaij kluczyk od auta..
mieliśmy jechac na spotkanie z takim gosciem.. my do samochodu z dzieciakami a klucza nie ma :szok:
a mamy lagunę to jest na tą kartę :no: biegaliśmy po całym domu szukalismy i nie ma...
a wczoraj jeszcze był gdzieś w domu :tak: no i dupa musialam zadzwonić , Emmę w chustę Vi w wózek i pędem na 2 koniec miasta... teraz odpoczywam ale musze karty poszukać bo ngdzie nie pojadę ... :/.
45 min drogi :/
no ale doszliśmy..
i teraz... tgrzymajcie kciuki do nastepnego weekendu żeby koleś do mnie zadzwonił bo to bardzo ważne dla mnie.. a jak zadzwoni to wtedy wam powiem co i jak :-p

aha i jeszcze news wczoraj urodziła moja koleanka.. a już sie nie mogę doczekać jak zobaczę jej maleństwo :-)

Ostatnia edycja:
ACTA to nie jest blokowanie stron internetowych ale bardziej chodzi o piractwo. czyli kopiowanie jakiś informacji, ściąganie muzyki, filmów, wszystko co nie jest nasze. czyli generalnie nie będzie można np. zamieścić u siebie na fb linku z youtube z jakąś piosenkę. to tak w wielkim ogromnym skrócie.

vi a nie macie zapasowej karty?

no i życzę aby wszystko było ułożyło się po myśli.

reklama
paula zgadza się,:tak: swoją drogą w chorą stronę idzie ustawodawstwo w temacie praw autorskich..(no ale wielka kasa wraz z tym) a więc teraz dziewczyny uważajcie wstawiając cokolwiek na forum,nk, ściągając na komputer.
Bo wpadnie Wam do domu "inspekcja" o 3 w nocy i będziecie odpowiadać za to co macie na kompie ;-) To w dużym przejaskrawieniu oczywiście.

Kamcia aleś Ty tajemnicza:-p
hmm zjadłabym coś.. może carbonarę? ...

Ostatnia edycja:
Do góry