reklama
Matusia
Fanka BB :)
Ale jaja z tym internetem. Dziś od rana już jest, ale żeby cały powiat pozbawiony był neta i to z rożnych sieci, to szok normalnie.
Ja tez wybywam do dziadka na urodzinko imieninki (to już 86 lat) a jutro na zakupki... Nie wracam bez 10 bluzek i 3 par spodni, spódniczką tez nie pogardzę :-)
Ja tez wybywam do dziadka na urodzinko imieninki (to już 86 lat) a jutro na zakupki... Nie wracam bez 10 bluzek i 3 par spodni, spódniczką tez nie pogardzę :-)
basiekkk
Hejka:-)
Ogarnęłam już chatkę, zaraz będę piec napoleonkę:-), Misia dzisiaj grzeczna, rozścielałam jej właśnie koc na podłodze, nakładłam zabawek i szaleje, pokazywałam jej raczkowanie, ale do domu wszedł mąż i do tej pory ma polewkę ze mnie.
Żelka wow, superaśnie, że nocka przespana
Matusia udanych zakupów
Maja artykuł - smutne, ale niestety prawdziwe!
Ogarnęłam już chatkę, zaraz będę piec napoleonkę:-), Misia dzisiaj grzeczna, rozścielałam jej właśnie koc na podłodze, nakładłam zabawek i szaleje, pokazywałam jej raczkowanie, ale do domu wszedł mąż i do tej pory ma polewkę ze mnie.
Żelka wow, superaśnie, że nocka przespana
Matusia udanych zakupów
Maja artykuł - smutne, ale niestety prawdziwe!
Agniieszka
Hej :-)
No i po imprezie, w sumie bywalam na lepszych ale nie bede narzekać, wroziliśmy o 2, fotki wstawie pozniej jak moj dzieć da mi troche więcej wolności niz 5 min. P poszedl robic coś przy aucie...to jego drugie dziecko
Miłego weekendu
No i po imprezie, w sumie bywalam na lepszych ale nie bede narzekać, wroziliśmy o 2, fotki wstawie pozniej jak moj dzieć da mi troche więcej wolności niz 5 min. P poszedl robic coś przy aucie...to jego drugie dziecko
Miłego weekendu
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
styna Vi ma takiego samego konika :-)
a Emma ma kołysanki z projektorem regulowane fgłośności , dzięki i inne bajery..
a po suficie biegają pingwinki i misie polarne hehe
matusia współczucia z tym netem
u mnie na szczęscie wszystko działa bo Irlandia nie podpisywałażadnych takich dupereli
miłego weekendu dla Tych które gdzieś wybywają ;-)
a Emma ma kołysanki z projektorem regulowane fgłośności , dzięki i inne bajery..
a po suficie biegają pingwinki i misie polarne hehe
matusia współczucia z tym netem
u mnie na szczęscie wszystko działa bo Irlandia nie podpisywałażadnych takich dupereli
miłego weekendu dla Tych które gdzieś wybywają ;-)
P
paulina007
Gość
co do internetu Matusi to raczej jeszcze nie ACTA gdyż ACTA wejdzie dopiero w życie jak przejdzie całą procedurę ratyfikacji w polskim parlamencie więc to pewnie coś innego.
gag
hej!
maja.....daj znać co u małej.
artykuł - cała smutna prawda o naszym kraju
basiek....hahahha ja tez uczyłam młodego, ale za namową tatusia
dzis jest u nas babcia - zajęła się młodym, a ja ogarnęłam kwestię zakupową (oczywiście tylko spożywcze rzeczy, na inne zakupy nie mam czasu :-()
maja.....daj znać co u małej.
artykuł - cała smutna prawda o naszym kraju
basiek....hahahha ja tez uczyłam młodego, ale za namową tatusia
dzis jest u nas babcia - zajęła się młodym, a ja ogarnęłam kwestię zakupową (oczywiście tylko spożywcze rzeczy, na inne zakupy nie mam czasu :-()
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe podpisali ACTA i nic nnie działa
jaką moc ma sam podpis ;-)
ja tam nie wiem kiedy wejdzie to w życie i kiedy wszystko tak na poważnie z\acznie się psuc i wogóe... ale dobrze że tu nie podpisywali.. choć... ja i tak używam polskich stronek to co też nie będę miała do nich dostępu?? :/
jak to działa...
aaaaaa zgubiłam dziaij kluczyk od auta..
mieliśmy jechac na spotkanie z takim gosciem.. my do samochodu z dzieciakami a klucza nie ma
a mamy lagunę to jest na tą kartę biegaliśmy po całym domu szukalismy i nie ma...
a wczoraj jeszcze był gdzieś w domu no i dupa musialam zadzwonić , Emmę w chustę Vi w wózek i pędem na 2 koniec miasta... teraz odpoczywam ale musze karty poszukać bo ngdzie nie pojadę ... :/.
45 min drogi :/
no ale doszliśmy..
i teraz... tgrzymajcie kciuki do nastepnego weekendu żeby koleś do mnie zadzwonił bo to bardzo ważne dla mnie.. a jak zadzwoni to wtedy wam powiem co i jak
aha i jeszcze news wczoraj urodziła moja koleanka.. a już sie nie mogę doczekać jak zobaczę jej maleństwo :-)
jaką moc ma sam podpis ;-)
ja tam nie wiem kiedy wejdzie to w życie i kiedy wszystko tak na poważnie z\acznie się psuc i wogóe... ale dobrze że tu nie podpisywali.. choć... ja i tak używam polskich stronek to co też nie będę miała do nich dostępu?? :/
jak to działa...
aaaaaa zgubiłam dziaij kluczyk od auta..
mieliśmy jechac na spotkanie z takim gosciem.. my do samochodu z dzieciakami a klucza nie ma
a mamy lagunę to jest na tą kartę biegaliśmy po całym domu szukalismy i nie ma...
a wczoraj jeszcze był gdzieś w domu no i dupa musialam zadzwonić , Emmę w chustę Vi w wózek i pędem na 2 koniec miasta... teraz odpoczywam ale musze karty poszukać bo ngdzie nie pojadę ... :/.
45 min drogi :/
no ale doszliśmy..
i teraz... tgrzymajcie kciuki do nastepnego weekendu żeby koleś do mnie zadzwonił bo to bardzo ważne dla mnie.. a jak zadzwoni to wtedy wam powiem co i jak
aha i jeszcze news wczoraj urodziła moja koleanka.. a już sie nie mogę doczekać jak zobaczę jej maleństwo :-)
Ostatnia edycja:
P
paulina007
Gość
ACTA to nie jest blokowanie stron internetowych ale bardziej chodzi o piractwo. czyli kopiowanie jakiś informacji, ściąganie muzyki, filmów, wszystko co nie jest nasze. czyli generalnie nie będzie można np. zamieścić u siebie na fb linku z youtube z jakąś piosenkę. to tak w wielkim ogromnym skrócie.
vi a nie macie zapasowej karty?
no i życzę aby wszystko było ułożyło się po myśli.
vi a nie macie zapasowej karty?
no i życzę aby wszystko było ułożyło się po myśli.
reklama
paula zgadza się, swoją drogą w chorą stronę idzie ustawodawstwo w temacie praw autorskich..(no ale wielka kasa wraz z tym) a więc teraz dziewczyny uważajcie wstawiając cokolwiek na forum,nk, ściągając na komputer.
Bo wpadnie Wam do domu "inspekcja" o 3 w nocy i będziecie odpowiadać za to co macie na kompie ;-) To w dużym przejaskrawieniu oczywiście.
Kamcia aleś Ty tajemnicza
hmm zjadłabym coś.. może carbonarę? ...
Bo wpadnie Wam do domu "inspekcja" o 3 w nocy i będziecie odpowiadać za to co macie na kompie ;-) To w dużym przejaskrawieniu oczywiście.
Kamcia aleś Ty tajemnicza
hmm zjadłabym coś.. może carbonarę? ...
Ostatnia edycja: