reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Alex strasznie mną wstrząsają takie wieści ... biedna Mama, żal Aniołka :(

Ja się kolejnej nocy boję, bo młody ma taki katar że od 2-3 do rana nie sypia :-( wtedy już mu się ślimaki zdążą naprodukować. Co do usypiania to czasem zaśnie na cysiu, czasem sam w łożeczku, ale głownie zasypia w wózku ... poprostu odkładam go i śpi - jakaś dobra aura tam jest ;)

aha jolek napisałam ale zapomniałam o jednym
nie twierdze że nic nie dostałas tylko mówię że to własnie zależy od rodziców czy dziecko ma swoje pamiatki zachowane czy nie
tak jak my zachowujemy wszytsko , a inni nie .. nasze dzieci będa miały coś z dzieciństwa .. inne nic .. rozumiesz co mam na mysli ?? ;-)

Agacio ja mam taki pierwszy album i tam są zdjęcia Usg :-p i nic więcej :-D no i dane o porodzie , pierwszym zabku itp..
a cała reszta ląduje w kuferku:tak:
ja wiem ze Vi jak będzie starsza będzie się cieszyć jak wyjmie swoją pierwszą wyklejanke , czy pierwszy odcisk stópki , albo swoją karteczkę ze szpitala... \
jolek gratulacje zabka :-)
Alex
[*]atrasznie smutne wieści

no to tyle chyba..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry