reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Wpadam wieczornie się przywitać. Pół dnia chatę sprzątałam:baffled:I robiłam ściągi:-pMuszę się pochwalić kolejnym ząbkiem (kurcze idą jak burza:szok:). A poza tym młody wczoraj "tata" zaczął klepać (mama już mówi od jakiegoś czasu:-p). No i robi mi się sztywny, staje na nogi i wczoraj nauczył się stawiać kroczki trzymany pod paszki, a raczkować ni troszkę:no: Leće kobitki/ Trzymajcie się :***
Moje chorowitki trochę lepsze, ale to zasługa inhalacji:tak:

KAmcia napewno kciuki podziałają:tak: ale ciekawa jestem tak czy siak napisz za co trzymałyśmy kciuki
Alex ach ten Olinek przepiękny :szok:
Don welcome back!:-)
Gag i Ty z avatarem zaszalałaś superaśny :tak:
Madzik mam nadzieję że wymioty były jednorazowe:****
Zaraz zmykam spać coś mnie mdli i brzuch mnie boli...

Agacio, jednorazowe, ale w sumie dwa razy - dwa dni po kaszce, wczoraj i we wtorek chyba. Dziś nie było kaszki i wszystko okej wieczorem. Dziwy jakieś.
I lepszego samopoczucia życzę:tak:

wypij se miętę Agatko:tak:
A ja pije gorącą herbatkę, mąż poszedł już spać bo zmarznięty i zmęczony wrócił z naszej budowy, przywieźli nam dzisiaj okna i wstawiali. Zrobiłam mu soku malinowego i wygoniłam do łóżka.

Czesc kochane

Ale dzien... na dooopie nie usiadlam..

Na szczescie juz wykapanam - mam luz :)), Pola prawie nie spala w dzien <dziwne bardzo..> wiec jak padla po 20tej to nawet specjalnie nienajedzona < zas mleczka malo mam ..:(( > to nie wybudzila sie jeszcze..

Agacio
- wielki buziak dla Frania!:*
A Ty czegos sie najadla na noc, ze brzuszek boli hmmm? :*

Jolek - milej wizyty! :))

Alex - Oli to sama slodycz!

Kamcia
- &&&& .... powiedz powiedz!

Zelka - alescie pospali - no wiesz!!! ;-) Tymus juz lepiej??

Madzik
- oby wymioty sie nie powtorzyly ... :*

Basiekk - moj malz mial mi zrobic bawarke ..i przyniosl mi herbate z cytryna :crazy:

oj oj - znów się zagapiłam - agacio - buuuuzziole dla Franka przystojniaczka :*****

persefona -gratki! może nie będzie raczkować tylko od razu zacznie chodzić - bo po co ma tracić czas na raczkowanie ;-) zdrówka zdrówka zdrówka!!!! a za te ściągi to nu nu nu!!!!!:angry:

basiek - madzik ma rację - do wyrka marsz! rozgrzewać zmarzniętego mężula

madzik - jakoś dopiero doczytałam o tych wymiotach - kurcze, dziwne, ze tylko po kaszcze, może to przez smak kaszki?

Ostatnia edycja:
reklama
Madzik nie chce mi się :-pwolę z Wami posiedzieć, poza tym dzisiaj i tak nici z romantyzmów bo pewnie zaśnie jak kamień, o ile już nie śpi:happy:
W tym tygodniu niezły pracownik ze mnie, byłam tylko jeden dzień w pracy:zawstydzona/y::rofl2: W przyszłym już muszę pracować ostro bo mi się zaległości narobiło:baffled:

Do góry