reklama
persefona
Fanka BB :)
Wpadam wieczornie się przywitać. Pół dnia chatę sprzątałamI robiłam ściągiMuszę się pochwalić kolejnym ząbkiem (kurcze idą jak burza). A poza tym młody wczoraj "tata" zaczął klepać (mama już mówi od jakiegoś czasu). No i robi mi się sztywny, staje na nogi i wczoraj nauczył się stawiać kroczki trzymany pod paszki, a raczkować ni troszkę Leće kobitki/ Trzymajcie się :***
Moje chorowitki trochę lepsze, ale to zasługa inhalacji
Moje chorowitki trochę lepsze, ale to zasługa inhalacji
KAmcia napewno kciuki podziałają ale ciekawa jestem tak czy siak napisz za co trzymałyśmy kciuki
Alex ach ten Olinek przepiękny
Don welcome back!:-)
Gag i Ty z avatarem zaszalałaś superaśny
Madzik mam nadzieję że wymioty były jednorazowe:****
Zaraz zmykam spać coś mnie mdli i brzuch mnie boli...
Alex ach ten Olinek przepiękny
Don welcome back!:-)
Gag i Ty z avatarem zaszalałaś superaśny
Madzik mam nadzieję że wymioty były jednorazowe:****
Zaraz zmykam spać coś mnie mdli i brzuch mnie boli...
Czesc kochane
Ale dzien... na dooopie nie usiadlam..
Na szczescie juz wykapanam - mam luz ), Pola prawie nie spala w dzien <dziwne bardzo..> wiec jak padla po 20tej to nawet specjalnie nienajedzona < zas mleczka malo mam ..( > to nie wybudzila sie jeszcze..
Agacio - wielki buziak dla Frania!:*
A Ty czegos sie najadla na noc, ze brzuszek boli hmmm? :*
Jolek - milej wizyty! )
Alex - Oli to sama slodycz!
Kamcia - &&&& .... powiedz powiedz!
Zelka - alescie pospali - no wiesz!!! ;-) Tymus juz lepiej??
Madzik - oby wymioty sie nie powtorzyly ... :*
Basiekk - moj malz mial mi zrobic bawarke ..i przyniosl mi herbate z cytryna
Ale dzien... na dooopie nie usiadlam..
Na szczescie juz wykapanam - mam luz ), Pola prawie nie spala w dzien <dziwne bardzo..> wiec jak padla po 20tej to nawet specjalnie nienajedzona < zas mleczka malo mam ..( > to nie wybudzila sie jeszcze..
Agacio - wielki buziak dla Frania!:*
A Ty czegos sie najadla na noc, ze brzuszek boli hmmm? :*
Jolek - milej wizyty! )
Alex - Oli to sama slodycz!
Kamcia - &&&& .... powiedz powiedz!
Zelka - alescie pospali - no wiesz!!! ;-) Tymus juz lepiej??
Madzik - oby wymioty sie nie powtorzyly ... :*
Basiekk - moj malz mial mi zrobic bawarke ..i przyniosl mi herbate z cytryna
gag
oj oj - znów się zagapiłam - agacio - buuuuzziole dla Franka przystojniaczka :*****
persefona -gratki! może nie będzie raczkować tylko od razu zacznie chodzić - bo po co ma tracić czas na raczkowanie ;-) zdrówka zdrówka zdrówka!!!! a za te ściągi to nu nu nu!!!!!
basiek - madzik ma rację - do wyrka marsz! rozgrzewać zmarzniętego mężula
madzik - jakoś dopiero doczytałam o tych wymiotach - kurcze, dziwne, ze tylko po kaszcze, może to przez smak kaszki?
persefona -gratki! może nie będzie raczkować tylko od razu zacznie chodzić - bo po co ma tracić czas na raczkowanie ;-) zdrówka zdrówka zdrówka!!!! a za te ściągi to nu nu nu!!!!!
basiek - madzik ma rację - do wyrka marsz! rozgrzewać zmarzniętego mężula
madzik - jakoś dopiero doczytałam o tych wymiotach - kurcze, dziwne, ze tylko po kaszcze, może to przez smak kaszki?
Ostatnia edycja:
reklama
basiekkk
Madzik nie chce mi się wolę z Wami posiedzieć, poza tym dzisiaj i tak nici z romantyzmów bo pewnie zaśnie jak kamień, o ile już nie śpi
W tym tygodniu niezły pracownik ze mnie, byłam tylko jeden dzień w pracy W przyszłym już muszę pracować ostro bo mi się zaległości narobiło
W tym tygodniu niezły pracownik ze mnie, byłam tylko jeden dzień w pracy W przyszłym już muszę pracować ostro bo mi się zaległości narobiło