reklama
gag
Fanka BB :)
Witam, poczytałam Was
Alex....ojej!:-(jakie to smutne :-(jaka tragedia dla tej dziewczyny:-(
[*].....
a teraz to już i ja nie mam nastroju na odpisywanie...:-(
Z tego co pamiętam
ja lubię pamiątki, ale takie z sensem -np. łańcuszek, krzyżyk, medalik itp. Nasz synek dostał na chrzest głównie pieniądze. A my bardzo chcieliśmy sprawić mu jakąś pamiątkę od rodziców - kupiliśmy mu śliczny krzyżyk z białego złota.
Poza ty tak jak agacio zbieram foty i robię album - właściwie to wychodzi z tego dzień po dniu. mam też inne rzeczy i chyba tak jak jolek pomyślę o ładnym opakowaniu na to wszystko
oj...zapomniałabym o naszych okrąglaczkach - buziaki dla Emmy i Tymusia
Alex....ojej!:-(jakie to smutne :-(jaka tragedia dla tej dziewczyny:-(
[*].....
a teraz to już i ja nie mam nastroju na odpisywanie...:-(
Z tego co pamiętam
ja lubię pamiątki, ale takie z sensem -np. łańcuszek, krzyżyk, medalik itp. Nasz synek dostał na chrzest głównie pieniądze. A my bardzo chcieliśmy sprawić mu jakąś pamiątkę od rodziców - kupiliśmy mu śliczny krzyżyk z białego złota.
Poza ty tak jak agacio zbieram foty i robię album - właściwie to wychodzi z tego dzień po dniu. mam też inne rzeczy i chyba tak jak jolek pomyślę o ładnym opakowaniu na to wszystko
oj...zapomniałabym o naszych okrąglaczkach - buziaki dla Emmy i Tymusia
Ostatnia edycja:
No Jolek jakos tak wyszlo ze sernik to mozemy jesc kilogramami (jak jest dobry oczywiscie) no i szarlotke- ciasta z kremami jakos do mnie nie przemawiaja, ewentualnie moge zjesc tort ale tylko z bita smietana zadnych kremow. do tej pory mieslismy straszny problem z tym zeby zjesc tu dobry sernik a teraz mamy super przepis i super wychodzi wiec dzialamy (moje cialo nie bedzie zadowolone ale coz zyje sie tylko raz...).
U nas takich duzych mrozow nie ma, max -3 ale troche mi brakuje polskiej bialaej zimy, tu na westfalii trudno o taka... czesciej pada deszcz ( a nie anglia )
Ide ja spac...
Dobranoc.
U nas takich duzych mrozow nie ma, max -3 ale troche mi brakuje polskiej bialaej zimy, tu na westfalii trudno o taka... czesciej pada deszcz ( a nie anglia )
Ide ja spac...
Dobranoc.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Alex-straszna tragedia! dużo sił dla koleżanki i jej rodziny! i światełko dla maleństwa
[*]
mi na kompie pokazuje teraz minus 8 st , brrr
Joluś- gratki kolejnego zębolka , fakt śmiesznie to wygląda na tym rysunku
kochane to ja Was proszę jak si natkniecie na coś godnego polecenia na pamiątkę chrztu to proszę dajcie znać ! bo ja to powiem szczerze że od razu allegro poszło w ruch i najbardziej jak dla dziewuszki na pamiątkę to te buciki ale jestem otwarta na propozycję jakby któraś miała coś :*
[*]
mi na kompie pokazuje teraz minus 8 st , brrr
Joluś- gratki kolejnego zębolka , fakt śmiesznie to wygląda na tym rysunku
kochane to ja Was proszę jak si natkniecie na coś godnego polecenia na pamiątkę chrztu to proszę dajcie znać ! bo ja to powiem szczerze że od razu allegro poszło w ruch i najbardziej jak dla dziewuszki na pamiątkę to te buciki ale jestem otwarta na propozycję jakby któraś miała coś :*
mloda_i_piekna
Fanka BB :)
Tyemk już się przebudził, ale tatuś ukołysał.
Ja od miesiąca nie usypiam wieczorem młodego. Wystarczy, że cały dzień z nim jestem i w nocy wstaję. Mój M mówi, że to rozumie i że się cieszy z czasu wieczornego z młodym, ale jak wychodzi z sypialni to tak wymownie wzdycha, jakby czekał aż powiem "dobra kochanie już wystarczy teraz do końca życia już tylko ja będę zajmować się obowiązkami związanymi z dziećmi, a ty tylko zabawą..."
Niestety - przyrzekłam sobie, że będę twarda, więc się chłop musi pomęczyć...
Ja od miesiąca nie usypiam wieczorem młodego. Wystarczy, że cały dzień z nim jestem i w nocy wstaję. Mój M mówi, że to rozumie i że się cieszy z czasu wieczornego z młodym, ale jak wychodzi z sypialni to tak wymownie wzdycha, jakby czekał aż powiem "dobra kochanie już wystarczy teraz do końca życia już tylko ja będę zajmować się obowiązkami związanymi z dziećmi, a ty tylko zabawą..."
Niestety - przyrzekłam sobie, że będę twarda, więc się chłop musi pomęczyć...
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Młoda - dobre podejście:-)
reklama