reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam, poczytałam Was
Alex....ojej!:-(jakie to smutne :-(jaka tragedia dla tej dziewczyny:-(
[*].....

a teraz to już i ja nie mam nastroju na odpisywanie...:-(

Z tego co pamiętam
ja lubię pamiątki, ale takie z sensem -np. łańcuszek, krzyżyk, medalik itp. Nasz synek dostał na chrzest głównie pieniądze. A my bardzo chcieliśmy sprawić mu jakąś pamiątkę od rodziców - kupiliśmy mu śliczny krzyżyk z białego złota.
Poza ty tak jak agacio zbieram foty i robię album - właściwie to wychodzi z tego dzień po dniu. mam też inne rzeczy i chyba tak jak jolek pomyślę o ładnym opakowaniu na to wszystko

oj...zapomniałabym o naszych okrąglaczkach - buziaki dla Emmy i Tymusia

Ostatnia edycja:
No Jolek jakos tak wyszlo ze sernik to mozemy jesc kilogramami (jak jest dobry oczywiscie) no i szarlotke- ciasta z kremami jakos do mnie nie przemawiaja, ewentualnie moge zjesc tort ale tylko z bita smietana zadnych kremow. do tej pory mieslismy straszny problem z tym zeby zjesc tu dobry sernik a teraz mamy super przepis i super wychodzi wiec dzialamy (moje cialo nie bedzie zadowolone ale coz zyje sie tylko raz...).

U nas takich duzych mrozow nie ma, max -3 :happy: ale troche mi brakuje polskiej bialaej zimy, tu na westfalii trudno o taka... czesciej pada deszcz ( a nie anglia :sorry:)

Ide ja spac...
Dobranoc.

Alex-straszna tragedia! dużo sił dla koleżanki i jej rodziny! i światełko dla maleństwa
[*]

mi na kompie pokazuje teraz minus 8 st , brrr

Joluś- gratki kolejnego zębolka , fakt śmiesznie to wygląda na tym rysunku :tak:

kochane to ja Was proszę jak si natkniecie na coś godnego polecenia na pamiątkę chrztu to proszę dajcie znać ! bo ja to powiem szczerze że od razu allegro poszło w ruch i najbardziej jak dla dziewuszki na pamiątkę to te buciki ale jestem otwarta na propozycję jakby któraś miała coś :*

Tyemk już się przebudził, ale tatuś ukołysał.
Ja od miesiąca nie usypiam wieczorem młodego. Wystarczy, że cały dzień z nim jestem i w nocy wstaję. Mój M mówi, że to rozumie i że się cieszy z czasu wieczornego z młodym, ale jak wychodzi z sypialni to tak wymownie wzdycha, jakby czekał aż powiem "dobra kochanie już wystarczy teraz do końca życia już tylko ja będę zajmować się obowiązkami związanymi z dziećmi, a ty tylko zabawą..."
Niestety - przyrzekłam sobie, że będę twarda, więc się chłop musi pomęczyć...

reklama
u nas junior sam usypia,a ojciec do niego lata jak się przebudzi, a ja sobie leżę i się byczę.Bo ja już niepotrzebna:-D cycek dany to mogę już się wyłączyć ;-)

Do góry