reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

agacio pracusiuje, chorujemy i ogólnie szał znowu wszystko na raz :-( Podczytwywałam was odrobinke ale już brakło siły na pisanie :zawstydzona/y:

Dziewczyny Tymkowi chyba idzie 3ka to jakoś tak mega nie pokolei ... bo ponoć kły wychodzą ostatnie ... chyba za dużo True Blood oglądałam w ciązy :-D:-D:-D

reklama
A bo wiecie że ja jestem od początku ciąży nie? Mandrzejczuk strasznie się dużo udzielała a teraz cisza:confused: Misia tak samo, Ewcia coś dzisiaj pisała nie ma też Zanki i Jolki i nie wiem kogo tam jeszcze Mam nadzieję że Maj 2011 nie zniknie:no:

Żelka mówisz wampira małego chowasz po dachem:-D:-D

he he Agacio nie zła aparatka z Ciebie :tak:;-) ale fajnie bardzo się cieszę że się w końcu odezwałaś :*
tak tak masz rację Mandrzejczuk jeszcze nie dawno pisała :tak: coś z kompem miała ale teraz nie wiem :-( a Misi wpis po porodzie to nie wiem czy widziałam.... :confused:
ojj duzo jeszcze wymieniać to fakt

oki spdam laski bo padnięta jestem i już :-p;-):-) buźki śpijcie dobrze :*

żelka.....zaraz Tymon zacznie kąsać :szok:

ja pamiętam,że jeszcze za czaśów brzuszkowych była melia, daria - ich też teraz nie ma

zanka to chyba już dawno się wypisała ... jakoś taka niemiła sytuacja była z tego co pamiętam, obraziła się na Nas.
Nie można się smutać, trzeba tylko ielęgnować znajomości noooooo, a dziewczyny pewnie jak pooagarniają swoje sprawy to wpadną napisać co u nich.

Agacio no ba przez chwile chciaam nawet Eric nazwać synalka :-D:-D:-D:-D\

Ja to dalej nie moge wyjść z szoku z tym porwaniem

do Meli kiedyś napisałam to się odezwała na forum że mały absorbujący i czasu brak ale wiadomo że jak się chce to zawsze nawet te 10 minutek na jednego posta można znaleźć ... chyba że coś innego tam to nie wiem a szkoda a Daria hmmm zjawia się jak coś chce zareklamować tylko ... niestety... :-(
oki zmykam ,hehe BB wciąga ;-):-) ale czasu pochłania! ho ho ho!

Dziewczyny teraz strach z domu wychodzić z wózkiem bez obstawy. Mój M się zastanawia czy to czasem dziecka na handel ktoś nie porwał!!!

Jolek nic nie mów bo mnie aż ciarki przechodzą ... co się z tą biedną dziecinką dzieje ... nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywa jej mama ... ja bym chyba wyła, a jak bym dorwała tego sku....syna psychopate to gołymi rękami bym udusiła.

reklama
Do góry