reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Al;e co to się wogóle dzieje, ja sobie dziarsko parkami chodziłam, sama, przez cmentarz popitalałam ---> naiwna myślałam z dzieckiem ide nikt nie napadnie i nikt się nie przyczepi ... Sciskałam i nosiłam Tymka dzisiaj cały dzień prawie.
Tak mi szkoda tej dziewcztyneczki ... mam nadzieje że ten psychol się zlituje i odda dziecko!!
W jakich czasach nam przyszło żyć

reklama
Jejku dziewczyny ja wlasnie wyszlam spod prysznica - i tez ciagle o tym mysle.. no chyba bym od zmyslow odeszla..:-(
Ta matka teraz chyba juz oszalala...
Co sie dzieje teraz z ta malutka? boze jaka musi byc przestraszona i w ogole...

matusia fajna ta pipi i to 2 teśz już u teściowej zamawiam sobie się za tym rozejrzała :-p
a Vi jak usłyszała pipi to zaczęła tańczyć :-p
styna mój tez jak miał problem z telefonem poszedł i mu zaproponowali inny.. ale dali 3 do wyboru tylko i doi dziś klnie na niego :-p
a ja jeszcze bardziej bo nawet zadzwonić nie umiem do nikogo :-p

poziomki moja Vi lubi hello kity w każdej postaci byle nie bajka :-p
z bajek ogląda ciekawski george , stacyjkowo i koniki ponny :-)
wcześniej oglądała elma świat :-p ale z tego wyrosła chyba bo już nie lubi :-p hihih

Futrzaczku słyszałam o tym co się stało :-( masakra.. mam nadzieję że dziecko sie odnajdzie całe i zdrowe.. a temu gno*%&^ wymierza odpoiwednią karę :tak:
futrzaczku a w tych sprawach to ja już stały bywalec jestem ;-) :-p hihih
ale i tak mało mam bo tak jak gdzies pisąłam ;-) przez 4 miesiące byłam odcięta od neta w jednym mieszkaniu i nie miałam jak pisac :-p
poza tym zawsze jakieś przerwy się znajdowały 2-3 tygodniowe bez pisania ;-) wiadomo :-p
lepi współczuję.. tez nie chciałabym być osobą która musi wybierać a komus mówić "papa"
wisienka współczuję :no: mam nadzieję że się uda kompa naprawić... :/
futrzaczku ja przeczytałam że daria to zjawa :-p hehe
no ale masz rację.. pojawia sie wtedy kiedy potrzeba i znika ;-( a szkoda bo fajna z niej dziewczyna :tak:

przestraszona.. i głodna... a może ją krzywdzą:-( nagle w obcym otoczeniu... nie wiadomo co się z nią dzieje.. czy się nią zajmują :no:
będę się modlić żeby się dziecko znalazło....

:szok::angry::szok: Pominęłam kilka postów z poprzedniej strony, ale już nie będę się rozpisywać na temat udzielania się osób. Nie lubią nas to nie :no:

Lecę mojego zbója poprzytulać ,bo się obudził.

Kochane jestem Wam winna wyjaśnienia:-) otóż mój małż dostał pracę na miejscu 4km od domu ma baze i co noc i wekeendy będzie z nami:-D za rozsadne pieniadze:rofl2:

Witam ja dzisiaj mało czasu miałam mała maruda (zęby) przez to cały dzień zjadła 2 butle mleka i jogurt wieczorem nadrobiła kaszką 2 butle w ciągu 1,5 godziny. Dałam jej paracetamol na noc bo krzyczała przez sen i wybudzała się co chwile a teraz śpi smacznie. Byłyśmy dzisiaj na bilansie 8 miesięcznym mała ponoć rozwija się lepiej niż na jej wiek powinna. No i kazali mi dawać jej obiadki do miseczki aby sama paluszkami jadła:szok::szok: kurde i ja głupia posłuchałam sprzątania i prania co niemiara przez to a zjeść nic nie zjadła. No i potłukłam 3 talerze na raz. Potem sprzątanie no i teraz mam czas. Co do Madzi jejku ja bym chyba umarła jakby ktoś Nadię porwał normalnie popłakałam się jak fakty oglądałam. Mam nadzieję że ją znajdą. Lece spać @ mnie nawiedził :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i w krzyżu mnie trochę łupie. Muszę powiedzieć że @ po porodzie faktycznie nie jest już taki straszny :-):-)

Poziomki gratulacje :)

Poziomka co to znaczy "rozsądne pieniądze" w tych czasach??

Styna a ty co żonglować talerzami się uczyłaś??? Dobrze,że nasza lekarka takich pomysłów z jedzeniem nie miała:)

Matusia gratuluję zdolnego syna:-)
Styna ja moim na blaciki od fotelików kłade obiad bez talerza (bo od razu jest latający:-D) i ciamkają całkiem sprawnie:tak:
o a ja miałam niedawno 4000 post i nie zauważyłam:-p
Jolek to takie za które można spokojnie przeżyć

Ja nie jestem w stanie usiedzeć jak czytam takie wiadomości o dzieciach....

Poziomka no to jak spokojnie to faktycznie dobre pieniądze:tak:

Uciekam spać, bo wyjątkowo mam mulącą. Papaski

reklama
Do góry