prezentu ni ma :-(kuriera dzis nie było
(((
jolek, jaipur - nieładnie! zero współczucia dla
Poziomki.
Poziomki a o co chodziło z &&&&?????? mam jeszcze trzymać czy juz puścić?
styna fajny prezent dostałaś
persefona...Remik to chyba gdzies z moim Stachem jeździli, bo ten tez brum brum - pewnie na jakieś panienki. Ja im dam panienki
majowa - to straszne, że człowiek chcąc się leczyć u specjalistów musi za to słono płacić :-(ale mam nadzieje, że wizyta przyniesie pozytywne efekty.
Gratki tych zęboli - to się posypały
futrzaczku - ło matko bosko! nie słyszałam o tym!!!! współczuję tej matce - co ona teraz musi przezywać. A tak w ogóle to ten opis niemowlęcia to chyba zbędny - przecież prawie każde niemowlę w tym wieku tak własnie wygląda. Takie maleństwo pewnie najłatwiej poznac po tym w co było ubrane lub po jakimś widocznym znaku szczególnym np. na buźce.
ewcia, dzięki - był całkiem miły
karolq - co się stało?
styna - moje mieszkanie to już całkiem nie przypomina mieszkania sprzed kilku miesięcy - wszystko pochowane, poprzestawiane - juz nawet nie mam stolika kawowego :-(
wisienka...gratki nowych ząbków! Wspólczuje problemów z nowym kompem - niestety też coś wiem o tym
aina.....co to za kiepski nastrój? tulę...aaa i tez nienawidzę tej reklamy ;-)
paulina - moze mi pomożesz :-( Wczoraj zainstalowałam aktualiazcje na kompie i od tamtej pory nie działają wszystkie gniazda USB
(((( wyświetla mi sie komunikat, ze jeśli chcę rozwiązać problem to muszę sie polączyć online z pomoca - tylko jak ja mam to zrobic skoro modem jest na usb!!!!
dziś wymyśliłam,ze może przejadę sie do mc donald tam mają wifi
Agnieszka - bidulek ten Twój synuś - te okropne zębiska!!!!
ale młody się dzis naobijał.....:-( bidulek ma czerwoną szramę na policzku :-(