reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Poziomeczka proszę bardzo :)

chleb_razowy_pszenno_zytni_ze_slonecznikiem.jpg

prezentu ni ma :-(kuriera dzis nie było :((((

jolek, jaipur
- nieładnie! zero współczucia dla Poziomki.
Poziomki
a o co chodziło z &&&&?????? mam jeszcze trzymać czy juz puścić?

styna fajny prezent dostałaś :)

persefona...Remik to chyba gdzies z moim Stachem jeździli, bo ten tez brum brum - pewnie na jakieś panienki. Ja im dam panienki :angry:
majowa - to straszne, że człowiek chcąc się leczyć u specjalistów musi za to słono płacić :-(ale mam nadzieje, że wizyta przyniesie pozytywne efekty.
Gratki tych zęboli - to się posypały :szok:

futrzaczku - ło matko bosko! nie słyszałam o tym!!!! współczuję tej matce - co ona teraz musi przezywać. A tak w ogóle to ten opis niemowlęcia to chyba zbędny - przecież prawie każde niemowlę w tym wieku tak własnie wygląda. Takie maleństwo pewnie najłatwiej poznac po tym w co było ubrane lub po jakimś widocznym znaku szczególnym np. na buźce.

ewcia, dzięki - był całkiem miły

karolq - co się stało?

styna - moje mieszkanie to już całkiem nie przypomina mieszkania sprzed kilku miesięcy - wszystko pochowane, poprzestawiane - juz nawet nie mam stolika kawowego :-(

wisienka...gratki nowych ząbków! Wspólczuje problemów z nowym kompem - niestety też coś wiem o tym :wściekła/y:

aina.....co to za kiepski nastrój? tulę...aaa i tez nienawidzę tej reklamy ;-)
paulina - moze mi pomożesz :-( Wczoraj zainstalowałam aktualiazcje na kompie i od tamtej pory nie działają wszystkie gniazda USB :((((( wyświetla mi sie komunikat, ze jeśli chcę rozwiązać problem to muszę sie polączyć online z pomoca - tylko jak ja mam to zrobic skoro modem jest na usb!!!!:wściekła/y: dziś wymyśliłam,ze może przejadę sie do mc donald tam mają wifi :-D
Agnieszka - bidulek ten Twój synuś - te okropne zębiska!!!! :wściekła/y:

ale młody się dzis naobijał.....:-( bidulek ma czerwoną szramę na policzku :-(

Gag jak przeczytałam o tym porwaniu to od razu Twoje wpisy mi się przypomniały że Gogora chcesz mi porwać!
To co ty teraz w Mcdonaldzie siedzisz ???
Biedny Stanisław..buziol dla niego:*

witam!
Gratki dla nowych zębuszków!
Poziomki oby ból szybko przeszedł.
majowa obyście dowiedzieli się czegoś sensownego od tego lekarza i żeby pomógł Twojemu M.
Aina trzymaj się, mój M. tez mi bardzo rzadko pomaga i wiem jak to wkurza strasznie!

reklama
jolek.....no właśnie....teraz byłam na fotach i sobie też to skojarzyłam :-D w tej chwili wszystko odwołuję - nie zamierzam porywać Gogora!!!!!!!! :no::no::no:

nie, nie jestem w Mc - bo niby z kim bym zostawiła Stacha:confused:

paulina.....zainstalowały się jakies aktualizacje windowsa. Po czym komp sie wyłaczył, włączył z powrotem i usb już nie działało. Wlazłam gdzies tam w panelu sterowania i znalazłam info, że własnie jakies sterowniki nie działają, ze są nieaktualne albo ich nie ma - coś w tym rodzaju i że problem mogę rozwiązać tylko będąc online - DOOPA BLADA :-(

Do góry