reklama
ENI_35
Zaciekawiona BB
Dzis mam wizyte u Gina - ciekawa jestem jak tam mój maluszek sie miewa???:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
taja zgadzam się z Toba co do cen ubranek
w sumie jakby nie patrzeć to kupuję 1 body w cenie chlebka i mleczka a sukienkę za dyszkę...
tak jakbym dała dyszkę w pl...
jolek ja to bez makijażu nie wyuchodze z domu ja się nawet do domu maluję
ale nie jestem tapeciarą, pudru czy podkłasdu fluidu czy co tam jeszcze można nałożyć używam rzadko (głównie na imprezy jakieś )
a tak to tusz do rzęs obowiązkowo często kredka czarna do podkreślenia a czasem cień do powiek
oczywiście jak wychodze to cały zestaw razem przeważnie a czsem mi się nie chce
a dzisiaj jednak tylko tusz i kredka
w sumie jakby nie patrzeć to kupuję 1 body w cenie chlebka i mleczka a sukienkę za dyszkę...
tak jakbym dała dyszkę w pl...
jolek ja to bez makijażu nie wyuchodze z domu ja się nawet do domu maluję
ale nie jestem tapeciarą, pudru czy podkłasdu fluidu czy co tam jeszcze można nałożyć używam rzadko (głównie na imprezy jakieś )
a tak to tusz do rzęs obowiązkowo często kredka czarna do podkreślenia a czasem cień do powiek
oczywiście jak wychodze to cały zestaw razem przeważnie a czsem mi się nie chce
a dzisiaj jednak tylko tusz i kredka
Kamcia a ja ogólnie uwielbiam pełen makijaż Uwielbiałam zawsze kombinować z kolorystyką i sposobem pomalowania. Miałam latem bekę jak przychodziła do mnie do pracy babka która od lady nie mogła odejść zanim się nie napatrzyła i nie zapamiętała doboru kolorów. Była zdziwiona,że ja tak sama z siebie bo ona to na kursach się uczy,ale to i tak nie jest tak ładnie.
Co do wychodzenia z domu bez makijażu ja kiedyś też tak miałam. Zawsze pomalowana, włoski ułożone paznokietki pomalowane. Już mi ten szał przeszedł
Co do wychodzenia z domu bez makijażu ja kiedyś też tak miałam. Zawsze pomalowana, włoski ułożone paznokietki pomalowane. Już mi ten szał przeszedł
salsera zastanawiałam się nad tym. Kiedyś chciałam nawet zrobić odpowiednią szkołę,ale życie potoczyło się inaczej A teraz wiesz co innego malować siebie a inaczej kogoś innego. Fakt malowałam parę osób i nawet moją siorkę na ślub i zastrzeżeń nie było. Mam kuzynkę która się zajmuje kosmetyką,przedłużaniem rzęs i też makijażem to zbyt wiele chętnych na malowanie nie ma.
reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
Kamcia a jak dostaje sie ciuszki po kims to nie jest juz blee? A skad wiesz, czy kolezanka ktora cos ci oddaje sama nie miala tego od kogos? Tak samo z lumpkami przeciez nikt tu na pewno nie kupowalby bielizny, ani tym bardziej brudnych, chociaz i tacy sie niestety zdarzaja tylko ubrania wierzchnie, ktore wypierzesz, wygotujes zi jest git. Ja mowie o tych lepszych lumpkach, a nie typowych podziemnych szperakach. Fajnie, ze u ciebie jest taka taniocha, bo ja w cenie chleba to moge jedna skarpetke kupic i to tez po przecenie, a za dyszke to nawet bodziakow w biedronce w Polsce sie nie dostanie niestety... Pokaze Wam zaraz na zdjeciach, firma nike i next w nich przewaza, wiec chyba nie najgorsze takie blee :-)
Uploaded with ImageShack.us