reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

agacio, jak wyszedł fryz i makijaż na tą studniówkę?
bra, buziaczki.
kamcia, bardzo chciałabym zobaczyć małą Vi jak recytuje.
jolek, zrób jedna warstwę na krakersach a resztę herbatniki z biedry są najbardziej chrupkie. Jolek, gratki za "mama" dla Igusia.
poziomki, ale pyszności. A co to za sernik dziwny?
karolka, ale fajnie że Ci odchudzanie dobrze idzie, bo u mnie niebardzo.
gag, u nas w domu narzędzia mam ja i jak mąż chce (musi) coś zrobić , to przychodzi do mnie.
karolq, tez miałam plan żeby siostra ze mną była gdyby mąż nie chciał. Gratuluję Ciociu.
ypra, całuski dla Krzysia.
Alex, całuski dla Oliego.
basiekkk, buziaczki dla Martynki. Przykro mi z powodu poparzenia, ale nie obwiniaj się. Dobrze, że w miarę szybko zdjęłaś rajstopki. Mati mały też się oparzył, ale moczyłam Mu rękę długo w zimnej wodzie zanim się udaliśmy do szpitala i lekarz powiedział, że to spowodowało, że nie będzie miał blizn - i nie ma. Rana szybko się zagoiła, czego i Marti życzę.

U nas na szczęście nie ma śniegu, ale deszcz pada 2 dni bez przerw.
Właśnie wyjęłam chlebek z piekarnika - pięknie pachnie.

reklama
Martusia miał to być normalny sernik na zimno ale biszkopty wypłynęły a galaretka spłynęła ale smakował dobrze:-D

Jutro jade z małymi do lekarza bo pokasływać nieładnie i boje sie żeby znowu zapalenia oskrzeli nie było:no:

poziomki, :-Dzajebisty sernik:-D.
agacio, a jak tam owłosienie u Frania? U Majki rosną, rosną. Takie słodkie gęste i mieciutkie i bardzo jasne. Fajnie pod światło je widać. Czasem nawet potargane są:-D. Może na roczek spinkę się uda wpiąć.

Matusia Finkowi też rosną ale baaaaardzo powoli z przodu raczej kolano lekko puchate, a z tyłu doś długie i bardzo blond:tak: ha dobrze, że ja nie myślę o spineczkach:-D

A ja mojemu Igorkowi od urodzenia mogę spinki wpinać..ale nie chcę :-p:-D

Poziomka zdrówka dla dziewczyn.

Matusia smaka mi narobiłaś na świeży chlebek z masełkiem.

Dziewczyny jeśli jutro mi nie przyjmą tutaj papierów o kasiorę za wychowawczy to będę brykać do swojego rodzinnego miasta, bo tam mam meldunek, więc może mnie nie być jutro i pojutrze.

Witam sie

Udalo mi sie troszke nadorobic, ale niewiele, przepraszam...

Jolus
- super, ze MAMA juz bylo u Was, jakie to kochane, buzka dla Igusia :**

Basiekk - ojej tak mi przykro, bidulki moje :**** Mam nadzieje, ze szybko sie zagoi Marti nozka! No i Twoje nozki - smarujesz czyms, masz juz opatrunek chociaz? Nie smutaj sie, zdarza sie, wiesz.....
Buzka za miesiaczek kolejny dla Marti ;*
I dla Krzysia i Oliego tez ;* :*

Mialam fatalny dzien, najpierw u tesciow, babsko larmo robi, achh nie do zniesienia:no::wściekła/y:
... Pola marudna, spiaca do tego,,,,
Zęby nie cha wyjsc, kupa znowu nie che wyjsc, a dajcie spokoj.. mam dosyc, tak sie naplakala ta moja malutka dzisiaj , tak nameczyla, tak mi jej zal.... :((
Jeszcze wieczorem byla awaria pradu - a ze mamy wszystko na prad to wody nie bylo cieplej, a malutka juz tak krzyczala, plakala, kupke mautka wycisla po czopku - szybko ja przetarlam chociaz chusteczkami i do spanka - i tak juz od 20tej spi sobie wymeczona... My zaliczylismy mega klotnie w miedzyczasie..
Glowa mnie rozbolala na maksa, jeszcze po wizycie na :ninja2: to juz calkiem mi cisnienie chyba skoczylo..

Bra - buziaki :***

Maja, oby jutro było Poli lżej. Moja za to dziś siedem kupek zrobiła i wszystkie brzydkie i luźne, a tyłeczka obszczypanego nie chciałabyś widzieć. teraz śpi, chociaż katar Ją męczy.
Jolek, ja Ci przepis na chlebek moge dac jest prosty i szybki, tylko zakwas bym musiała pocztą posłać.

Ostatnia edycja:
reklama
Basiek kochana, tulam mocno Ciebie i Marti. Tak jak dziewczyny mówią, człowiek stara się wyobraźnią ogarnąć wszystko co się może zdarzyć, ale niestety nie wszystko da się przewidzieć. Dobrze, że się malutkiej nic poważnego nie stało. Oby się jak najszybciej pięknie zagoiło. A jak Twoje nogi?

Do góry