Matusia
Fanka BB :)
agacio, jak wyszedł fryz i makijaż na tą studniówkę?
bra, buziaczki.
kamcia, bardzo chciałabym zobaczyć małą Vi jak recytuje.
jolek, zrób jedna warstwę na krakersach a resztę herbatniki z biedry są najbardziej chrupkie. Jolek, gratki za "mama" dla Igusia.
poziomki, ale pyszności. A co to za sernik dziwny?
karolka, ale fajnie że Ci odchudzanie dobrze idzie, bo u mnie niebardzo.
gag, u nas w domu narzędzia mam ja i jak mąż chce (musi) coś zrobić , to przychodzi do mnie.
karolq, tez miałam plan żeby siostra ze mną była gdyby mąż nie chciał. Gratuluję Ciociu.
ypra, całuski dla Krzysia.
Alex, całuski dla Oliego.
basiekkk, buziaczki dla Martynki. Przykro mi z powodu poparzenia, ale nie obwiniaj się. Dobrze, że w miarę szybko zdjęłaś rajstopki. Mati mały też się oparzył, ale moczyłam Mu rękę długo w zimnej wodzie zanim się udaliśmy do szpitala i lekarz powiedział, że to spowodowało, że nie będzie miał blizn - i nie ma. Rana szybko się zagoiła, czego i Marti życzę.
U nas na szczęście nie ma śniegu, ale deszcz pada 2 dni bez przerw.
Właśnie wyjęłam chlebek z piekarnika - pięknie pachnie.
bra, buziaczki.
kamcia, bardzo chciałabym zobaczyć małą Vi jak recytuje.
jolek, zrób jedna warstwę na krakersach a resztę herbatniki z biedry są najbardziej chrupkie. Jolek, gratki za "mama" dla Igusia.
poziomki, ale pyszności. A co to za sernik dziwny?
karolka, ale fajnie że Ci odchudzanie dobrze idzie, bo u mnie niebardzo.
gag, u nas w domu narzędzia mam ja i jak mąż chce (musi) coś zrobić , to przychodzi do mnie.
karolq, tez miałam plan żeby siostra ze mną była gdyby mąż nie chciał. Gratuluję Ciociu.
ypra, całuski dla Krzysia.
Alex, całuski dla Oliego.
basiekkk, buziaczki dla Martynki. Przykro mi z powodu poparzenia, ale nie obwiniaj się. Dobrze, że w miarę szybko zdjęłaś rajstopki. Mati mały też się oparzył, ale moczyłam Mu rękę długo w zimnej wodzie zanim się udaliśmy do szpitala i lekarz powiedział, że to spowodowało, że nie będzie miał blizn - i nie ma. Rana szybko się zagoiła, czego i Marti życzę.
U nas na szczęście nie ma śniegu, ale deszcz pada 2 dni bez przerw.
Właśnie wyjęłam chlebek z piekarnika - pięknie pachnie.