reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

spóźnione całuski dla okragłomiesięczniaków :*:*:*

Basiekk
- kochana mam nadzieję że malutka nóżka się ładnie zagoi i nie wiń się za to kochana :*
Poziomki- oby rybki nie były chore :*
Maja- buziaczeńki dla Polusi ojj się wymęczyła :*
Joluś- mam nadzieję że uda Ci się wszystko pomyślnie załatwić :*

a My pomalowaliśmy dzieciom pokój i kuchnie :tak::-) uff powoli ale do przodu :-)

ok lecę młody wstał

reklama
Witam:-)

Maja biedna Polutka mam nadzieję że tym razem kupcia wyjdzie szybciej...
Matusia kurcze może Majka tą jelitówką się zaraziła oby nie zdrówka dla niej i dmucham pupencję:tak:
Futrzaczku a jakie kolorki trzasnęliście?

Agacio -u dzieci 3 kolory - walnę nazwami z farby a co :-ptj. niezapominajka , zieleń Amazonii , słoneczny szafran wszystko z dekorla
a kuchnia lodowy błękit :-)

Pokój zapowiada się ciekawie:tak: kuchnia lodowato;-)

Myśmy malowali duluxem w salonie biała czekolada i karmazynowy przypływ, a w sypialni fiołkowe lato i jakiś szary ale nie pamiętam jaki;-) u Franka pomarańczowy:-)

Cześć Dziewczynki,

ja juz po egzaminach same 4 wiec milo ;)

Potem sprobuje Was nadrobic jak Igorowi poprawi sie humorek.

Co do farb to ja juz sie zastanawiam na jaki pomalowac pokoj szkrabikowi myslalam cos nad zielenia bo nie wiem czy chce taki typowy pokoik tylko dla chlopca czyli niebieski.

Milego Dnia ;)

Agacio - lodowato ale mebelki dodadzą ciepła bo czerwono szare a i jeszcze na ściany machniemy brokat - myślę że będzie git! zresztą efekt finalny obcykam i też parapetówę zrobię a co :-p;-) mam nadzieję że wpadniecie :-)
dzieciaki mają skos w pokoju i skos jest właśnie niebieski tam dojdą naklejki bądź szablony imitujące niebo , boczne ściany gdzie będą ich łózka są żółte a przeciwległa do skosu zielona i pase3k pod skosem też zielony a malutki sufit też żółty.
a u Nas będzie aksamitny burgund i piękno ;-)

Agnieszka- to gratulacje!!!!! :*

Ostatnia edycja:
Hey laski. Ja na chwilę. Nie wyjeżdżam uda mi się złożyć papiery tu na miejscu,ale okazało się ,że jeszcze kilka świstków muszę załatwić zanim złożę wniosek :angry:

Aniu- dasz rade dasz!:tak: męża przyzwyczajaj do tego że od października on przejmie część obowiązków w domu i nad dzieckiem i to OBOWIĄZKOWO! kotek :*
Joluś- biurokracja = ##@@$$$#@ .... powodzenia myszko :*

Edit:

uciekam , czas się szykować po Szymka do wieczorka :*

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!:-)
Wpadam się przywitać i pochwalić dwiema rzeczami:
- Po 1. - mamy czwartego ząbka!:-)
- Po 2. - Komunikacja społeczna zdana na 5!:-)Mówiłam,że umiem się komunikować,szczególnie z wami na bb:-p:-D;-)
86ania86 dasz radę:tak:Ja daję to i ty dasz:tak:
Agnieszka gratuluję czwóreczek:tak:
Przepraszam,zle nie jestem na bieżąco i jeszcze trochę nie będę, bo przede mną najgorsze 3 egzaminy i muszę się uczyć.

A Gabrynia dziś od rana na brzuszek narzeka:-(Ciekawe co tam się dzieje..Oby nie jakieś choróbsko

Aha i buziale dla ząbkujących, chorujących i okrągłomiesięczniaków :***

reklama
Do góry