reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie :-)
Od kilku dni próbuję nadrabiać i odpisywać na głównym. W końcu Mały śpi i myslę,że się uda.
Styna u nas Krzyś też się budzi o stałych porach i nie ma znaczenia ile zje na wieczór czy w ciągu dnia. Nie wiem kiedy to wstawanie nocne co 1-2 h się skończy. Dziś wypił całą butlę herbaty w nocy. Myślałam, że jak zamiast cycka herbata pójdzie w ruch to mu przejdzie a on pije wszystko co mu dają ;-)
Ania86 Bardzo fajna sukienka. Zgadzam się z dziewczynami - lepiej rastopy :tak:
U nas dużo zmian - w końcu przenieśliśmy się do spacerówki. Jak Krzyś wskoczył w spacerówę to zima się zjawiła. W sumie bardzo mu się podoba i szybko zasypia. Przesiadł się też to większego fotelika samochodowego. Niby mu się podoba bo przodem do jazdy, ale zdarza się, że płacze okrutnie. I z tego powodu nie mogę się doczekać jak dzieć mi powie oco chodzi. Bo moim zdaniem wszystko było ok, a jemu coś ewidentnie przeszkadzało.
Wczoraj mąż spędził 10 godz. na kupowaniu m.in. materiałów na ścianę kartonowo-gipsową, łącznie z pakowaniem i wypakowywaniem. I wiecie co się okazało po przywiezieniu do domu, że nie mieszczą się w windzie :szok: Musiał z moim wujkiem na 8 piętro nosić.
Różne sensacje z tym remontem, grunt że powoli do przodu.

reklama
ania ale krótka kiecka,ja to lubię pończochy ale pod długość min do kolana(ewentualnie z rozcięciem), jak widać to słabo to wygląda.Poza tym przy takim błyszczącym materiale może Ci się odznaczać uciśnięcie przez pas do pończoch,lub przez samonośne. Rajstopy nałóż i będzie z głowy.Jeszcze kup sobie takie modelujące, zawsze to lepiej wygląda, nawet cm mniej w talii i pośladkach.No chyba ,że masz mini pupinę.

Ypra dokładnie to samo co jej dam w nocy to wypije woda herbatka mleko nie ma znaczenia i tak co 2-3 godzin musi coś wciągnąć.
Aniu rajstopy jak najbardziej i to takie bezszwowe, aby się nie wyróżniały, co do bielizny to też bezszwowa. Na moim weselu wokalistka miała sukienkę z takiego materiału obcisłą, co prawda ona była o 2 rozmiary na nią za mała ale i tak jakby była dobra to te wielkie pantalony co miała na tyłku byłoby widać, teraz jak ktoś ogląda film z wesela to odrazu na to zwraca uwagę. No i aby ukryć pociążowy brzuszek to takie modelujące są super. Ja do tego zawsze puch up staniczek wkładam i gitara.
Basiekkk po tym że nam dupki marzną zimą chyba poznać że się starzejemy. Kiedyś mi to nie przeszkadzało a teraz zimą najchętniej bym w futrze po kostki chodziła z jakimś termoforem pod spodem.

Ostatnia edycja:
Aniu fajna sukienka i już Ci dziewczyny wszystko poradziły ... ja od siebie dorzuce, że satyna się nie rozciąga więc naprawde wymiary muszą być git ... zazdroszcze bo ja w żadna nierozciągliwą sukienke biustu nie upchne ... ostatnio mierzyłam chyba r. 44 to tylko tylko ledwo zapiełam ... a normalnie już raczej nosze rozmiar 36/38 - więc masakra z tymi sukienkami wizytowymi, a od wiosny sezon wesel u mnie się zaczyna chyba z 5 mam w tym roku i nie wiem co ja poczne :wściekła/y:

marzy mi się pospać do 13tej :p

ale tu puściutko, nie ma kogo poczytać :rofl2:
my same w domku, bo M pojechał do swojej mamy pomóc jej meble przestawiać bo będą jej parkiet cyklinować. narazie klopsik śpi a ja opycham sie ciastkami. zjadlam już 1,5 opakowania i wcale tego nie czuję, chcę jeszcze :baffled::-D
ogólnie to mam dzis lenia, włosy nie zrobione, puder nie nałożony, dres wymiętolony , normalnie chodzę jak luj :sorry2: az wstydziłam sie jak M z pracy wrócił :-D do tego napaliłam sie na "szoping" ale nie mam kiedy jechac, bo w tygodniu średnio mamy z kim zostawic małą, a targac po sklepach jej nie lubimy, a sama jechac nie chcę bo mam uraz. ostatnio jak próbowałam wyjechac z parkingu na ulicę, bałam sie wjechac na jezdnię bo ciągle cos jechało i wszyscy na mnie trąbili :nerd: siara jak nie wiem co :baffled: :sorry2: do tego w drodze jakis pacan wszedł mi na jezdnię, jakby myslał, że go widzę, a ja... jakoś nie potrafie zwrocic uwagi na pieszych gdy jest ciemno :baffled: :dry::zawstydzona/y:;-) ocywiście go nie przejechałam, ale co sie spociłam to moje :rofl2: no nic... koniec tych goopot , pa :-)

Poczytałam co tam naskrobałyście od wczoraj bo w ciągu dnia tylko przeglądnęłam

Jak tam Jolcia pozałatwiałaś wszystko?
Styna masz złotą rączkę w domu super że udało się naprawić wózek, a Ty kochana używaj uchwytu jak regulujesz oparcie;-)
Żelka oj mama musi sama faje rzucić przy kiepskim krążeniu jaranie nie jest dobre:no: oby cycuchy w koncu się wyleczyły
Gag i co dlali za darmo lapcioka?:-)
Poziomki mój teść tak samo miał po operacji woreczka przepuklinę, bo mu się prac w ogrodzie zachciało...:dry:
Bra matko moja Ty codziennie włosy prostujesz? Gdybyś Ty mnie babo na codzień widziała:rofl2: Aż dziwne że mąż jeszcze nie zwiał:eek:
Futrzaczku jwizyty u lekarzy udane?
Karolq jak tam łepetynka nie boli już?
Styna zdróweczka!!!

Poziomki, Majowa buziolki dla Waszych dziciaków:***

Hope gdzieś jest?
Salsera
też znikła...

A co tu takie pustki? Agacia ma luz bo młodzież z tatą harcuje na dywanie tylko piski słychać, tzn Franek piszczy a tata bawi się zabawkami:-D

Bra a jednak nie pindrzysz się codziennie mam Cie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agacio oj będę używać będę jakoś nie bardzo bawi mnie perspektywa kupna nowego wózka:dry:

Jejku niech P już wraca bo ja zaraz do głowy dostanę usypiałam małą przez godzinę a sąsiedzi po 20 minutach ją obudzili.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry