reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A ja nie mam pobudek w nocy i już nie pamiętam jak to było:)

Co do dyżurów, kierowniczka mnie pytała czy ma mnie normalnie w grafik wpisywać czy chcę być traktowana ulgowo. Sama chciałam normalnie, ale nie sądziłam, że mi tak wcześnie ten dyżur wypadnie. na szczęście następny pewnie w marcu dopiero:)

reklama
jaipur lepiej się nie czuję ale już chyba się powoli uodparniam na ból :-p
jako tako daję radę :-) nie piję kawy ani herbaty ,
gag to weź za darmo lapka :-p
ja też zła jestem bo przed swiętami kuzynka wysłała mi poczta kilka drobiazgów które zapomniałam z pl.. pendrive , ładowarkę do tel. bucik Emmy , jej ulubiona zabawkę do wózka i kilka innych takich dupereli.. i paczka zniknęła! no szlag by to trafił!!! polacy to prawdziwi złodzieje.. nawet w święta potrafią paczkę ukraść :/
ania86 maseczka o której ja mówiłam czyli ta z oriflame lub fructis jest do użycia podczas mycia włosów :-) na mokro
nie do prostowania:tak: więc mozesz ją bez problemu kupić i uzywać , bra dobrze radzi :-) mam to samo :-p hehe

ide bo mąż mnie wygania od kompa :-p

hej! Mały spi, więc mama w necie buszuje ;-)
kuriera jeszcze nie było, tez nie dzwonił...ale chyba zrobię tak jak Kamcia radzi - wezmę sobie go za darmo :-D

buziaki dla poziomkowych panienek Idki i Lenki oraz dla Kubusia majowej :-)

Kamcia a jakieś nadanie? jakaś reklamacja?

swoją drogą, moja ciocia z Niemiec przysłała dla małego 50 euro na święta. w normalnej kopercie. bez listu poleconego. nic. na szczeście doszło.

Witam jest mi źle, Nadii zęby idą więc w nocy co godzinę pobudka, gardło mnie łaskocze, wszystkie kości bolą, ogólnie mi źle i spać mi się chce:-(
Madzik_k jak ty to zrobiłaś, u nas nie ważne co mała zje i ile i tak ma swoje pory karmienia i się budzi.

Ania nie ryzykowałabym pończoch mogą wyłazić jak będziesz siedzieć i wygląda to nieelegancko raczej wybrałabym rajstopy czarne, albo cieliste:tak: Sukienka śliczna i cenowo extra:tak::-)

reklama
Do góry