reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Czesc laseczki,
stęskniłam się już za Wami:-D
piję kawkę,nakarmię mlesiem juniorka i lecę do roboty,

miłego dnia,zdrówka dla choruszków

reklama
Witajcie kobietki,
bra - oj, też bym pospała, ledwo zwlokłam się dziś z łóżka:baffled:, nie wiem jak wytrzymam w pracy, bo oczy mi się zamykają, a jeszcze myśleć trzeba...

gag - do mnie nigdy kurier nie dzwoni, fakt że za pobraniem nie kupuję, to może dlatego i często zostawia sąsiadom, co mnie wkurza, bo zdarzyło się, że paczka była uszkodzona i nie było z kim protokołu spisać:wściekła/y:

madzik - u mnie w poniedziałki są dyżury do 18, ale na razie nikt mi się nie pytał, czy przyjdę, więc się nie wyrywam:zawstydzona/y:

Dobrego dnia!

Hejka :-)

a My dziś nie poszliśmy do przedszkola , bo po 10 mam wizytę u gienia a potem z Filipem u dzieci zdrowych więc nie wiem czy bym zdążyła Szymka odebrać :tak: i dzięki temu pospał chłopak trochę dłużej i ja też :-p;-):-)

Aniu-podsumowując najlepiej zrób jak radzi Bra :tak:

ok ja też tyle bo muszę już lecieć się szykować , buziaki miłego dnia , miłej pracy , zdrówka i dużooo pozytywnej energii! :*

witam i ja :)

ale mieliśmy dziś piękną noc.

Mały chodzi spać po 18. i obudził się pierwszy raz o 2.30 zjadł mleko i spał do 7. normalnie bomba :_))

Hej kochane:)

Majowa - jak to dobrze, że M. już w domku, nacieszycie się wspólnie Kubusiem, nadal trzymam kciuki, żeby to nie było SM.

Buziaki dla Lele i Dudu**
Ania - popieram Brę ,jedwab jest super przed prostowaniem. Maseczka WaX też jest super, sama ją stosuję. Myję włosy, nakładam maseczkę i mocze się w wannie pół godziny z czepkiem foliowym i ręcznikiem na łbie. Włoski są potem takie fajne, mięciutkie :tak: Swoją droga u mnie fryzjer, aż się prosi :zawstydzona/y: Końcówki rozdwojone, fryzura ta sama od dawna. Chcę zmiany!.
Madzik u mnie też są dyżury, póki co nikt mnie nie pytał i ja się nie wyrywam:dry:

Coś Hope ostatnio malutko.
Paulina spóźnione buziaki dla Jasia
Sylwia powodzenia w pracy
Moja Klusia już zdrowsza, może dzisiaj nawet na spacer wyjdą z tatusiem:tak:. Kaszlę już malutko, smarków też już mniej więc wszystko na dobrej drodze.
Miłego dnia Wam życzę

reklama
Pewnie pomyślicie, że jestem idiot, ale ja nie chce całkowicie przespanych nocek:-D, zawsze to powód do tulenia z Kluskiem. Poza tym co ja biedna zrobię w pracy z pełnymi cycami mleka. Dwie pobudki dla mnie ok. Jedna w nocy na jednego cyca, nad ranem na drugiego i mogę pociskać do pracy:-D. Np dzisiaj miałam 3 pobudki dla mnie też gitara:-D

Do góry