reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Małe wychodzą z siebie:no:,może w końcu usną
Jolek żeby mi się coś tan majtało:eek::-D nieeee
No tak ma mdłości zachcianki i brzuszek mu się zaokrągla:-D Jeju facet w ciąży to gorzej niż 20 ciężarnych kobiet:-D

reklama
hej laseczki nakrzyczałam na P że nie umie nic naprawić powiedziałam co trzeba zrobić no i dało się wózek naprawić, a na przyszłość muszę pamiętać aby do podnoszenia oparcia naciskać uchwyt:zawstydzona/y: to mogło się do awarii przyczynić:zawstydzona/y:
Wisienka witaj z powrotem
Aniu dziewczyny mają racje jedwab z Biosilk jest super ale faktycznie tylko na końce bo bardzo natłuszcza. Są też specjalne spray szampony i odżywki do włosów narażonych na wysokie temperatury.
Poziomki to może kolejne bliźniaki w drodze teraz chyba kolej na płeć męską:-D:-D:-D
Wiecie co ja małą nauczyłam że zawsze po kąpieli idzie spać i działa oprócz trzech dni buntu który stłumiłam w zalążku (obudziłam ją o 7 rano i kazałam się bawić:sorry:) to zasypia zawsze o 20 jak pije kaszkę.

majowa fajnie ze mąż w domu..oby wyniki były pozytywne dla was :*

wisienko ... może mieć tak jak moja Viki że zaczęła chodzic a póniej raczkować :tak: i raczkowała sobie do zabawy , lub jak jej było tylko wygodnie :-p

witaj poziomki , fajnie że u was wsyztsko ok :-)

ania86 koniecznie kub sobie jedwab do włosów lub MASECZKĘ z fructisa:tak: albo też jest dobra z oriflame taka jest w żółtym pudełku - nawet nie wiem czy nie lepsza :-p no i musisz co jakiś czas podcinać końcówki.. ale nie za dużo..:-) poprawisz wygląd i kondycję włosa ;-)

Lenka buziaczki
Majusia również :*
i Paulina dla Twojego smyka :*

styna fajnie że wózek naprawiony :-)

Gag można dostać 400zł miesięcznie,ale to trzeba nie przekroczyć jakiegoś tam dochodu.

Styna super,że wózek udało się naprawić.Broju to pewnie ty go zepsułaś :-p

miałam wpaść tu na dłużej,ale jakoś nie wychodzi, bo senna się zrobiłam

u nas dla odmiany po wizycie kolegi jest spanko i spanko, od 20 spanko nocne, przebudził się juniorek tak z godzinę temu ale zanim zdążyłam wstać to ojciec go uśpił smokiem.A mama chciała już cycować:-D

ania "jedwab" do włosów to tak naprawdę silikon, który sprawia ,że włosy są bardziej miękkie i lśnią.Ale nie zregeneruje Ci to włosa.Bo działa wyłącznie na powierzchnię i do umycia.Lepiej kup maseczkę Wax, najlepiej w aptece, bo są imitacje w drogeriach.

Kamcia a Ty już lepiej się czujesz?

poziomki niezmiennie Cię podziwiam:tak:
styna wszystko się da , tylko trzeba zmotywować;-)

Ostatnia edycja:
Odpowiem tylko, resztę nadrobie jutro.
Uczulenie nie mam pojecia na co ... prawdopodobnie kontaktowe - bo tylko buzka zsypana i zaostrza się tylko czasami, w porozumieniu z doktorką odstawiliśmy poki co gluten i jaja :(
A moje cycochy no cóż postanowiły się pobuntować ... mam obkładać kapuchą bo póki działa to nie chce brać antybiotyku.
Tak mama miała 6 operacji na noge i daje jarcoli papierochy (a ma problemy zkrażeniem i zakrzepice zyl glebokich) nie oszczedza się i całymi dniami gdzieś lata ... no nie mam siły do tej kobiety ... a potem z miną wielkiej męczennicy że ja jej nic a nic nie pomagam ...:crazy:
Do juterka dziewczynki

reklama
Styna masz rację nie przyznawaj się :-D i masz rację krzycz krzycz, z moim czasami jest to samo jak nie krzyknę to nie zrobi !

Do góry