reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Dzieciaki śpią ja dokończyłam kalendarz , skubię słonecznik i czekam na męża mego :-)
Bra- super że Lenusia zdrowa
Agacio , Karolka- oby ten prze okrutny katar poszedł sobie od Waszych maluchów
Joluś- nic nie szkodzi :* ważne żeby Igorek miał się dobrze :*
Bra- super że Lenusia zdrowa
Agacio , Karolka- oby ten prze okrutny katar poszedł sobie od Waszych maluchów
Joluś- nic nie szkodzi :* ważne żeby Igorek miał się dobrze :*
xMartusiax
Mama na pełen etat;)
Witam dziewczynychcialabym sie przywitac jako rowniez majowa mamusia
Nasz skarbek przyszedł na świat 4maja 2011 roku,wazyl 3630g i mierzyl 55cmprzyszedl do nas drogami natury
Nasz skarbek przyszedł na świat 4maja 2011 roku,wazyl 3630g i mierzyl 55cmprzyszedl do nas drogami natury
Z tego co mi przeleciało to:
Igorito pracuje nad nowymi ząbkami oby raz dwa wylazły
Bra super że Lenusia zdrowa buziaki dla niej!:-)
Ania nie przejmuj się u nas dziąsełka też różowe, ja się cieszę bo my cycamy więc mnie dziabnąć brzdąc nie może;-)
Witam nową mamusię:-)
Zmykam zaraz bo mały się co chwilę wybudz przez ten katar wogóle nie może oddychać przez nosek:-( robię mu inhalacje z majeranku ale jutro do lekarza pojedziemy.
Igorito pracuje nad nowymi ząbkami oby raz dwa wylazły
Bra super że Lenusia zdrowa buziaki dla niej!:-)
Ania nie przejmuj się u nas dziąsełka też różowe, ja się cieszę bo my cycamy więc mnie dziabnąć brzdąc nie może;-)
Witam nową mamusię:-)
Zmykam zaraz bo mały się co chwilę wybudz przez ten katar wogóle nie może oddychać przez nosek:-( robię mu inhalacje z majeranku ale jutro do lekarza pojedziemy.
xMartusiax
Mama na pełen etat;)
agacio a ile Franus ma juz zebolkow?Bo moj ma juz 8 i teraz mu 9 idzie.strasznie szybko.a zaczal zabkowac jak mial 3 miesiace,a poem to juz praktycznie z dnia na dzien wyrastaly.pozniej ucichlo na jakis czas jak juz mu te 8 wyszlo(4 na gorze i 4 na dole)/ale teraz ten 9 to jest jak dorga krzyzowa dla niego;/bidulek tak sie meczy;/daje mu schlodzone gryzaki i smaruje mu dziaselka dentinoxem-przy wczesniejszych zabkach pomagalo.
xMartusiax
Mama na pełen etat;)
Witam wiatm
No wlasnie nie wiem czy tak super bo :
1.starsznie mnie gryzie jak sie tuli
2.ilosc przegryzionych smoczkow jest nie do policzenia
3.i obgryza lozeczko;/normalnie chwyta szczebelek i go obgryza.boje sie ze mu drzazgi powchodza ja to dalej tak bedzie szkubal;/
a po 4.slyszalam ze im szybciej wyjda zabki tym sa pozniej slabsze i bardziej sie psuja;/i sama niewiem czy w to wierzyc czy nie.
No wlasnie nie wiem czy tak super bo :
1.starsznie mnie gryzie jak sie tuli
2.ilosc przegryzionych smoczkow jest nie do policzenia
3.i obgryza lozeczko;/normalnie chwyta szczebelek i go obgryza.boje sie ze mu drzazgi powchodza ja to dalej tak bedzie szkubal;/
a po 4.slyszalam ze im szybciej wyjda zabki tym sa pozniej slabsze i bardziej sie psuja;/i sama niewiem czy w to wierzyc czy nie.
Witamy
i dziekujemy za zyczenia na 8 m-cy ))
Przesylamy z Polcia buziaczki takze dla Stanislawa i Oskara :**
Bra - cudownie, ze Lenonek zdrowiutka!! ...ale czy nie za szybko na te saneczki..? bo u nas mrozik dzisiaj..
Gratuluje kucharzenia! P U mnie tez takie szalenstwo w kuchni hhihihhhi ... No, ale Lencia to przynajmniej cos poje jak czlowiek, a moj pierniczek to cianko cianko ..
Basiekk - cieszem siem, zes juz ozdrowiala!! :**
Agacio - zdrowka zdrowka zdrowka!
Jolus - biedny Igus poobijany myszorek :***
Lukne jeszcze i spadam sie kapac, bo mloda pewnie zaraz wstanie, zreszta chyba juz slysze sapanie...
i dziekujemy za zyczenia na 8 m-cy ))
Przesylamy z Polcia buziaczki takze dla Stanislawa i Oskara :**
Bra - cudownie, ze Lenonek zdrowiutka!! ...ale czy nie za szybko na te saneczki..? bo u nas mrozik dzisiaj..
Gratuluje kucharzenia! P U mnie tez takie szalenstwo w kuchni hhihihhhi ... No, ale Lencia to przynajmniej cos poje jak czlowiek, a moj pierniczek to cianko cianko ..
Basiekk - cieszem siem, zes juz ozdrowiala!! :**
Agacio - zdrowka zdrowka zdrowka!
Jolus - biedny Igus poobijany myszorek :***
Lukne jeszcze i spadam sie kapac, bo mloda pewnie zaraz wstanie, zreszta chyba juz slysze sapanie...
reklama
No raczej wpływu nie mamy na to kiedy wyjdą zębule naszym pociechom. Pozostaje nam o nie dbać żeby były mocne i zdrowe
xMartusiax sorki że zapytam, co skłoniło Cię do odezwania się do nas bo wiedzę,że długo jesteś już na forum??? Nie odbierz tego pytania źle, po prostu jestem ciekawa
xMartusiax sorki że zapytam, co skłoniło Cię do odezwania się do nas bo wiedzę,że długo jesteś już na forum??? Nie odbierz tego pytania źle, po prostu jestem ciekawa