reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Cześć laseczki. Chciałam z Wami trochę posiedzieć ale dzieć się właśnie obudził więc zbieramy się na spacer:)

Buziaki dla naszych 8miesięczniaków: Polusi, Stasia i Oskarka :*:*:*

Będę wieczorkiem. Buźka

Witam się:-)

U nas znowu katar fuck... dopiero co poprzedni się skończył, nie wiem skąd to dziadostwo znowu.:no: Młody marudzi niewyspany bo nos zatkany dobrze choć że apetyt w miarę.... Kurcze nie wiem może tamten katar żeśmy "przeziębili" ale kiedy, jak, gdzie to nie wiem?

Nadrobię wszystko jak mąż się zajmie dzieciem.
Miłego popołudnia!
Buziaki dla okrąglaczków naszych:***

edit:A teraz patrzę i pupa odparzona pierwszy raz:no:
Jasna dooopa się przyplątało wszystko na raz

Ostatnia edycja:
A ja mam teraz chwilke bo maly spi a ja sobie pije zielona herbate z pomarancza.... pycha.... :tak:

Bra ale wam super ze mozecie na sanki isc, do nas chyba juz ten snieg w tym roku nie dotrze :-(

Buziaczki dla Stasia i Polusi :-):-):-)

Agacio zdrowka dla Franka, u nas katar juz tydzien trzyma jak tak dalej pojdzie to chyba do lekarza pojdziemy, tylko nie wiem po co bo krople mamy, wode morska i fride tez... ale wszystko pomaga na chwile.

Na spacerze bylismy dwie godziny bo tak przyjemnie bylo ze nie chcialo sie do domu wracac.

Buziaki dla wszystkich okrąłomiesięczniaczków :*

Dzieckio mi sfiksowało tak jak kiedyś Wasze :( Kiepsko śpi, marudny, zaśliniony. Próbuje siedzieć i podnosi tyłek do raczkowania. Wszystko na raz.

W tym tygodniu mamy rozmowy z nianiami. Bardzo możliwe, że w przyszły poniedziałek idę do pracy :((( Chociaż do ludzi bym wyszła, nie powiem.

Za oknem u nas zima w rozkwicie. Piosenka dla Was:
Kayah & Bregovič - Nie Ma, Nie Ma Ciebie (And You're Not, You're Not Here) - YouTube

Oczywiście bbradar już mnie wykrył.

W :ninja2: są zdjęcia z chrzcin.

co to
ninja9ab.gif
?

agacio katar to diabelstwo. używała któraś kiedyś olbas? dużo osób poleca?

Cześć,

my dzis bylismy na sankach, Igor zachwycony po prostu byl :-)
Śniegu u nas troche jeszcze jest ale sie topi i dobrze szczerze mowiac.

U nas na katar nawet nasivin nie pomagal ale za to frida dzialala i maly sie bardzo nie buntowal przy wyciaganiu gilkow.

reklama
Przepraszam że mnie mało ale Igorowi górne dwójki wychodzą i straszna maruda.Cały czas łazi dzisiaj i gdzieś się stuka, w łóżeczku się przewrócił i wargę sobie rozciął-tak strasznie mi go dziś szkoda, taka mała melepetka moja.Za to jak strzeli uśmiech i pokarze swoją szczerbę jedynkami od razu się ciepło na serduchu robi...w brzuszku był nazywany Karolkiem a teraz przez tą szczerbę Karolakiem:)

Do góry