reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Lenonku Jasiek śle buziaki dla Ciebie:* to już 8 miesięcy!:)
Styna Gratuluje pierwszego "Tata" i stania w łóżeczku, piekne chwile:tak:
Agacio biedni moi zakatarzeni, zdrówka!

pogoda do niczego, deszcz pada, więc spacer odpada. Lece po kawkę.

reklama
Witam się i ja dziecko bawi sie kablem USB to ja mam chwile aby do was napisać.
Buziaki dla Lenki:)
Aniu u nas to P był zazdrosny bo mama to juz od dawna jest. Co do raczkowania to dziecko instynktownie wie co robić.

Kurcze zimno jest i nic mi sie nie chce. I de zrobić kawe.

brrrr u nas też zimno, właśnie robie kawę inke i zjem pączka ;)
maluch śpi, więc komponenty na zupe przygotowane. Będzie dzis obiad ;))))

Hejeczka:)

Zacznę od buziaków dla Lenonka naszego*** i równie mocne buziaki dla Matusiowej Majeczki***
Agacio zdrówka dla Franusia. U nas odciąganie kataru to istna masakiera:confused2:, Młoda macha rączkami, kopie nóżkami, kręci głową, nie dajemy rady we dwoje z małżem:confused2:
Joluś mam nadzieję, że dzisiaj odsapniecie z Igim
Martusia witamy
Ania - jak tam u Ciebie, przeprosił mąż chociaż za ostatnie wybryki? Stara się, żeby było lepiej między Wami?
Styna - wielkie gratki dla Nadii

Moja też już powoli zaczyna stawać, co prawda jeszcze na chwilkę bo sił malutko:tak:
Miłego dnia kochane

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!:-)

Katar zelżył na szczęście już nie leje się ciurem, furczy ale odciągam ile się da. Basiek u nas to samo płacz i karate kid:tak: normalnie na oślep rękami macha:confused2: Ale to dla jego dobra po południu jedziemy sprawdzić gliździnkę osłuchowo czy wszystkoo ok. Dziewczyny pakujcie maluchy i na zimowy spacer wio:tak:

Później poczytam Was dokładniej i poodpisuję, bo właśnie mały obudził się z 20min drzemki:confused2:

Matusia, Bra ciumy dla waszych ośmiomiesięcznych panienek:*****

reklama
Do góry