reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie kochane moje babolki:-)
Musiałam do was zajrzeć,bo normalnie zaraz sfiksuję z tą socjologią. Im bardziej zagłębiam się w tematy grup, tym bardziej przestaję je rozumieć:confused:Może napiszę o naszej grupie bb:-p:laugh2:
basiekkk,Kamcia.Hope zdrówka życzę
karolq zdrówka dla Zuzki
aina mój ma teraz parę dni wolnego i też ciągle naprawia komputery i jeździ po klientach,a ja szkoła,opieka i nie ma się kiedy nawet wyspać :/
paula żebyście szybko znaleźli wymarzoną dzialeczkę
Hope ja się chętnie skuszę na te warzywno-owocowe rewelacje. Uwielbiam takie kombinacje.Mniam
Alex udanego zakupu autka
Aniu oby było już tylko dobrze

Muszę pochwalić mojego synka,że zjada wszystko co mu mamusia podsunie :)

reklama
uuu pokarało mnie dzisiejsze lenistwo :nerd: dopiero o 15 postanowiłam wyskoczyć z pidżamy, do tego nie chcialo mi sie gotować obiadi- po przypalonym kalafiorze mam uraz :laugh2: i zamówiłam pizzę... oj jak mi nie dobrze... :baffled:

mniam Bra, ale mi narobiłaś smaka:tak:, ja już po pracy, Klusia śpi, temp.spadła więc nie byliśmy u lekarki.
Hope Twój talerz tez pysznie wygląda, choć ja ostatnio kupiłam pomidory, fuj paskudne były:crazy:

hej, przeczytałam ale nie odpisze, bo zaraz teściowa będzie, więc muszę jeszcze ogarnąc co nieco ;-)
młody dziś mi upadł do tyłu jak próbował wstawac przy łozku i mocno uderzył głową o podłogę aż było słychac głośne BUUUM:-( ale nie płakał za bardzo - tylko trochę. Dzwonilam do mamy,zeby jej o tym powiedziec, a ona na to, zebym moze pojechała na jakis rtg do szpitala :confused: ale podchodze do tego tak, że pewnie jeszcze nie raz tak upadnie i przeciez nie bede po kazdym upadku jechac na przeswietlenie....kurcze, jak myślicie?

Gag obserwuj go jeżeli nic niepokojącego sie nie dzieje nie ma potrzeby jechać,dzieciaki zanim dorosną poobijają sie strasznie:no:.Jeżeli nie będzie płaczliwy ,osowiały,nie będzie wymiotów to wszystko ok:**

:-p Wszystko zjadłam, sama :-p

Gag upadki z wysokości krasnala i kaczych nóg są niegroźne, będą za to liczne. Jagódź już kilka razy rąbneła do tyłu, efekt jest taki, że zaczyna się świadomie przewracać i głowę w górze trzyma albo sama się czegoś łapie i krzyczy o pomoc :-D

Karolq o masakra te filmiki... ogolnie mnie takie rzeczy nie ruszaja ale to co sie dzieje z ludzkim cialem po tym swinstwie to okropienstwo... Tylko idioci moga to brac.

Basiekkk zdrowka dla was...

Kamcia zdrowka...

Hope Ty mi tu pomidorka podeslij ale takiego jakiegos dorodnego...

My dzis bylismy u Oskarka kolezanki, troche sie pobawili a ja moglam sobie pogadac po polsku w koncu z kims innym niz sasiadka... a zaraz spadam na spacer z psem, bo maly juz spi. Zaczelismy tez mu przygotowywac pokoik na gorze, na razie bedzie sie tam bawil, przgutujemy wszystko tak zeby nie mial nic zlego pod reka...
dobranoc...

Witam się - pozdrawiam. Jeśli mi się uda, to może dziś tu trochę nadrobię, ale raczej kiepsko będzie. Z czasem ostatnio krucho, Mateusz ma dużo nauki, a jak już o 21 idzie spać, to ja składam pranie, szykuje obiad na następny dzień lub prasuje lub włosy układam itp. Dziś robię ciasto, aby rano upiec chleb. Buziaki!

reklama
Witam się wieczornie:-) chatę wysprzątałam całą obiad zrobiłam, spacer zaliczony i po drodze zakupy i teraz nogi mi do d... wchodzą:no: Oglądałam otym krokodylu obrzydliwe strasznie...

Żela brzmi super a na czym ta współpraca miałaby polegać? :-)
Basiek zdrówka!
Ainka siły dla Jaśka i dla Ciebie co by te zębiska w końcu wylazły:tak:. Dopiero co pisałaś że opony łyse a jak ruszyły to na raz;-)
Styna dla Ciebie również zdróweczka!Nie będzie miał kto Wam herbatki zaparzyć jak oboje będziecie "umierać" ;-):-D
Paula powodzenia w szukaniu niani! :tak:
Kamcia może faktycznie od leków dużo jogurtów zajadaj naturalnych najlepiej i osłonowo koniecznie coś bierz :-)
Hope wstręciucho zaraz bym wszystko zeżarła z tego talerza :tak:poza awokado a chlebuś mmmmmmm.........
Poziomki to już nie będę pisać co Cię czeka swawolnego i frywolnego po posądzona zostanę, że mi tylko jedno w głowie;-) O i boa mi się przypomniał hehehehe:-D:-D:-D
Persefona dychnij se babo z tą nauką ;-)
Bra no to piękniusio do 15 w piżamie siedzieć i pizze zajadać hehe lepiej nie widzę :rofl2:

Gag obserwój Staśka mam nadzieję, że ok wszystko?
Karolka fajnie że mogłaś z koleżanką pogadać :-)
Matusia skubnij tu tego chlebusia (ale się zrymowało:-D) troszeczkę uwielbiam takie domowe:tak:

Poczytam co na innych wątkach i zmykam do wanny:-)

Do góry