reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Porannie, z kubkiem kawy w ręku mówię "dzień dobry"
i prawie padam na klawiaturę.
3 ząb w drodze, mama wykończona.
a P wczoraj jeszcze wieczorem do mnie wyjechał,że moze pojdzie pograc do kolegów!
Ja mu dam kolegów, jak prawie na dywanie zasypiałam, a Bąk buszował.
Chorowitkom zdrówka:-)

reklama
Witam się porannie
Zaraz uciekam na spacer z młodym (jak wstanie - bo dosypia poranne wstawanie) będe pewnie wieczorem.
Pa

hej kochane

przepraszam, ale nie nadrobie maja. na szybko wchodze na wszystkie wątki, bo Lenusia zasnęla i muszę zająć sie chałupką :)

życzę wam wszystkim pięknego dzionka!!!!

Witam ja dzisiaj postanowiłam po raz kolejny przechytrzyć moje dziecko zobaczymy jak mi pójdzie:evil: bo wczorajszy plan obcięcia drugiej drzemki upadł, bo dziecko przechytrzyło mnie i drugą drzemkę zrobiła sobie jak ja ją kładłam spać na dobre:surprised:, więc dzisiaj jak przebudziła się o 7 na mleczko to ja ją szybko ubrałam i powiedziałam koniec spania tym sposobem pierwsza drzemka jest teraz, a nie o 13 no i nawet śniadanie zjadła:szok: zobaczymy jak dalej pójdzie.
Mąż zdycha w sypialni, chciał iść do pracy:szok: ale mu to skutecznie wybiłam z głowy.
Kurcze mi też coś tak jakby z nosa zaczynało lecieć, mam nadzieję że ten histeryk mnie nie zaraził:unsure:
Dobra lecę głowę myć dopóki mała śpi.

Witajcie
Tak zadko tu ostatnio jestem, że aż mi głupio:-(
Majowa trzymaj się jesteśmy z toba i mamy nadzieję ze wszystko będzie dobrze
Jaipur przeczytałam o twoim wypadku,Boże co za przeżycia dobrze że ci się nic nie stało
Zdrówka dla chorowitków i tych dużych i tych małych
No i gratulacje i życzonka dlakolejnych okrąglaczków
U nas czas szybko płynie ,obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania działki na budowe domku, JUPI:-)
Cały czas gdzieś jeżdzimy i ogladamy, ale sprawia nam to wiele radości.
W końcu dzieciaki są zdrowe,od poniedziałku przychodzi nowa niania poprzednia zrezygnowała bo nie dawała rady zeszkołą, zobaczymy jak z tą będzie.
Terazzmykam poczytać co tam naskrobałyście buziolki

hej .. widze wsszystkie uciekaja dzisiaj..
no cóż... :-p będę sama :-D heheh

karolq o tym krokodylu mówili w uwadze.. oglądałam.. straszne to :/ czego ludzie nie zrobią dla zabawy :/

no a co u mnie... muyslałam ze wysdrowiałam a jednak nie..
mam dreszcze w nocy :/.
a w dzień boli mnie non stop zołądek (nie wiem czy to nie od leków które biorę)
no i tak się męcze :/

Bry :tak:

Zła jestem jak osa, brat TZ się rozchorował, zaraził TZ i teraz mnie coś wzięło, wiedziałam, że prędzej czy później przyniesie mi jakieś g...o z pracy :crazy: Czuję się jak wyżuta guma do żucia :baffled:

Jeszcze Purchawa znalazła sobie zabawę, podchodzi do kabli, wyciąga rękę i patrzy na mnie z diabelskim uśmieszkiem czy będę jej grozić. I tak od rana. Ale skubianiec rozumie NIE WOLNO, mimo całodziennych podchodów ani razu nie wzięła kabla do ręki.

Chleb piekę właśnie, a tych co mają dosyć słodkości zapraszam na odrobinę wiosny, częstujcie się, chleb domowy, pomidor krajowy z nutką oliwy i orzechowym avocado :-)
DSC_0352.jpg

Hope to się uśmiałam z Twojej Jagodzianki :)) ależ te dzieci są sprytne łobuziaki. Moja zawsze łapie za kabel jak ładuje lapka.....i wie że jestem zła a i tak uparciuch robi to za każdym razem z dziką satysfakcją :wściekła/y:

aaaa i zgłodniałam...pysznie!

reklama
Hope :oo2: jak możesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkim chorym ZDRÓWKA!!

Moje potworki nie spałe na zmianę do 6 rano:wściekła/y::wściekła/y:
Dzisiaj wraca pan i władca :-D i smażę wedle zamówienia taczkę naleśników;-)

Do góry