reklama
Ale tu puściutko..Garstka dziewczyn od południa tylko buszuje.
Wpadłam tylko na chwilę się przywitać dopóki młody śpi.
Agacio widzę,że mąż przejęty sprzedażą kołyski, liczy na kasiorkę a tu mu sprzęta sprzed nosa zabierają
Jaipur gratki dla Juniorka.
Futrzaczku super że chrzciny udane. A jak tam dzieciaczki już zdrowe??
Aina widzę Ty taka sama mleczara jak ja.Też kawy bez mleka nie ruszę.
Gag pamiętaj każde dziecko jest inne i ma inne potrzeby, nie patrz na to co piszemy jak na schemat. Jesteś mamą Stasia i Ty wiesz czego on najbardziej potrzebuje i co jest dla niego najlepsze.
Brykam z piżamy wyskoczyć bo to już po 14tej i kolejnego kawulca sobie strzelę bo głowa pęka a pogoda jakoś nie najlepsza!
Wpadłam tylko na chwilę się przywitać dopóki młody śpi.
Agacio widzę,że mąż przejęty sprzedażą kołyski, liczy na kasiorkę a tu mu sprzęta sprzed nosa zabierają
Jaipur gratki dla Juniorka.
Futrzaczku super że chrzciny udane. A jak tam dzieciaczki już zdrowe??
Aina widzę Ty taka sama mleczara jak ja.Też kawy bez mleka nie ruszę.
Gag pamiętaj każde dziecko jest inne i ma inne potrzeby, nie patrz na to co piszemy jak na schemat. Jesteś mamą Stasia i Ty wiesz czego on najbardziej potrzebuje i co jest dla niego najlepsze.
Brykam z piżamy wyskoczyć bo to już po 14tej i kolejnego kawulca sobie strzelę bo głowa pęka a pogoda jakoś nie najlepsza!
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wpadłam kontrolnie
zaraz zmywamy się na spacer :-)
czekolada miętowa jest z AERO i też z Terravity
zaraz zmywamy się na spacer :-)
czekolada miętowa jest z AERO i też z Terravity
Hejka
Do mnie jakos ta wasza czekolada z mieta nie przemawia.. bleee.. Albo czoko albo mieta!
Jaipur - buzka dla Prezesa! :* Wierze Ci, ze pracki brakowalo po ostatnim wolnym Twym wydluzonym. Jakze bym sie ruszyla z dupa!!!
Futrzaczku - milo, ze chrzcinki takie udane )
Agacio - malz podswiadomie nie moze sie z kolyska rozstac.. widac bidulek uczuciowy :-)
My w domu buszujemy po podlodze z Polka..
Do mnie jakos ta wasza czekolada z mieta nie przemawia.. bleee.. Albo czoko albo mieta!
Jaipur - buzka dla Prezesa! :* Wierze Ci, ze pracki brakowalo po ostatnim wolnym Twym wydluzonym. Jakze bym sie ruszyla z dupa!!!
Futrzaczku - milo, ze chrzcinki takie udane )
Agacio - malz podswiadomie nie moze sie z kolyska rozstac.. widac bidulek uczuciowy :-)
My w domu buszujemy po podlodze z Polka..
Jolcia mam nadzieje że przejdzie po kawusi a swoją drogą fajnie tak w piżamie chodzić do 14 hihi;-)
A ja ostatnio zajadałam się wiśniami w czekoladzie docomoreno mniamniusie:-)
U nas tak ciemno że od godziny ponad światło świecę zero słońca spacer i tak zaliczony. Młodzież moja dziś uśmiechnięta, radosna, rozbrykana i rozgadana:-)
A ja ostatnio zajadałam się wiśniami w czekoladzie docomoreno mniamniusie:-)
U nas tak ciemno że od godziny ponad światło świecę zero słońca spacer i tak zaliczony. Młodzież moja dziś uśmiechnięta, radosna, rozbrykana i rozgadana:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a to miała być do picia
słabą kontrolę zrobiłam bo nie doczytałam
wybaczcie ....
słabą kontrolę zrobiłam bo nie doczytałam
wybaczcie ....
aina110
Fanka BB :)
Japiur akurat w lidlu nie bylo, a lidla mam pod nosem. Jutro do tesco pójdę:-)
Majeczka my też na podłodze cały dzień:-)
Agacio u nas jeszcze jasno ucaluj radosnego Franka:-)
Joluś mi też głowa pęka dziś, dokładnie taka mleczara jestem jak Ty
zupę już ugotowalam, a jak P wróci to biorę się z risotto:-)
Majeczka my też na podłodze cały dzień:-)
Agacio u nas jeszcze jasno ucaluj radosnego Franka:-)
Joluś mi też głowa pęka dziś, dokładnie taka mleczara jestem jak Ty
zupę już ugotowalam, a jak P wróci to biorę się z risotto:-)
reklama
właśnie wróciłam do domu,
po drodze widziałam przede mną latające samochody.. auta przede mną zderzyły się czołowo- przez sekundę pomyślałam,ze film kręcą, bo to było tak nierzeczywiste.. Ja jadę a przed maską we wszystkie strony(i na mnie) lecą szczątki aut, a auta odbijają się o drzewa...
to prawda ,że czas zwalnia w takich momentach i widzi się wszystko klatka po klatce..
po drodze widziałam przede mną latające samochody.. auta przede mną zderzyły się czołowo- przez sekundę pomyślałam,ze film kręcą, bo to było tak nierzeczywiste.. Ja jadę a przed maską we wszystkie strony(i na mnie) lecą szczątki aut, a auta odbijają się o drzewa...
to prawda ,że czas zwalnia w takich momentach i widzi się wszystko klatka po klatce..