reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Ale tu puściutko..Garstka dziewczyn od południa tylko buszuje.
Wpadłam tylko na chwilę się przywitać dopóki młody śpi.

Agacio
widzę,że mąż przejęty sprzedażą kołyski, liczy na kasiorkę a tu mu sprzęta sprzed nosa zabierają :p

Jaipur
gratki dla Juniorka.

Futrzaczku
super że chrzciny udane. A jak tam dzieciaczki już zdrowe??

Aina widzę Ty taka sama mleczara jak ja.Też kawy bez mleka nie ruszę.

Gag pamiętaj każde dziecko jest inne i ma inne potrzeby, nie patrz na to co piszemy jak na schemat. Jesteś mamą Stasia i Ty wiesz czego on najbardziej potrzebuje i co jest dla niego najlepsze.

Brykam z piżamy wyskoczyć bo to już po 14tej i kolejnego kawulca sobie strzelę bo głowa pęka a pogoda jakoś nie najlepsza!

Ostatnia edycja:
Hejka

Do mnie jakos ta wasza czekolada z mieta nie przemawia.. bleee.. Albo czoko albo mieta! :-p

Jaipur - buzka dla Prezesa! :* Wierze Ci, ze pracki brakowalo po ostatnim wolnym Twym wydluzonym. Jakze bym sie ruszyla z dupa!!!

Futrzaczku - milo, ze chrzcinki takie udane :))

Agacio - malz podswiadomie nie moze sie z kolyska rozstac.. widac bidulek uczuciowy :-)

My w domu buszujemy po podlodze z Polka..

Jolcia mam nadzieje że przejdzie po kawusi:tak: a swoją drogą fajnie tak w piżamie chodzić do 14 hihi;-)

A ja ostatnio zajadałam się wiśniami w czekoladzie docomoreno mniamniusie:-)
U nas tak ciemno że od godziny ponad światło świecę zero słońca spacer i tak zaliczony. Młodzież moja dziś uśmiechnięta, radosna, rozbrykana i rozgadana:-)

Japiur akurat w lidlu nie bylo, a lidla mam pod nosem. Jutro do tesco pójdę:-)
Majeczka my też na podłodze cały dzień:-)
Agacio u nas jeszcze jasno:) ucaluj radosnego Franka:-)
Joluś mi też głowa pęka dziś, dokładnie taka mleczara jestem jak Ty:)

zupę już ugotowalam, a jak P wróci to biorę się z risotto:-)

reklama
właśnie wróciłam do domu,
po drodze widziałam przede mną latające samochody.. auta przede mną zderzyły się czołowo- przez sekundę pomyślałam,ze film kręcą, bo to było tak nierzeczywiste.. Ja jadę a przed maską we wszystkie strony(i na mnie) lecą szczątki aut, a auta odbijają się o drzewa...
to prawda ,że czas zwalnia w takich momentach i widzi się wszystko klatka po klatce..

Do góry