reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Poziomka frywolny sex to jest to:-D

Małżonek mój mówi mi tu właśnie, że czuje się zaniedbany i kompa mi oggraniczy:confused::-D Oj żebym ja mu zaraz nie ograniczyła:-D:-D

Poziomki, to nieciekawą macie sytuację. Współczuję, pewnie to mało przyjemne dla Was wszystkich.
Agacio:-):-) Swoją drogą, to zapomniałam Ci pisać, że moje dziecko wczoraj powiedziało "agacio":) Masz z tym coś wspólnego?:)
Żelka, buziak dla Tymka. Całe szczęście, że to tylko 3-dniówka, ale swoje pewnie przeżyliście przez ten czas.
Paulina, witaj na maju!

My dziś pierwszy raz od tygodnia na spacerze byliśmy. Mam już dość, albo deszcz albo wichura. Dobrze, że chociaż dziś nam się udało.

witam nową mamę :-)
piszesz że jesteś mamą kwietniowo majową .. znaczy termin miałas na maj?? :-)
ja miałam być majówka , a urodziłam jeszcze w kwietniu :-p 3 dni mi zabrakły do wymarzonego maja ...:-p
trochę szkoda że nie dałam rady wytrzymać no ale co tam jak mała się pchała na świat ...:-)

my już mamy łóżeczko opuszczone od kilku miesięcy jak mała zaczęła sama siadać , ile miała tak 4 msc i chyba 2 tygodnie :tak:

wiecie co .. mam jakiś zły dzień.... normalnie cos mnie nosi

tak ViKamcia miałam termin na początek maja. a urodziłam kwiecien czyli podobnie jak ty.

pięknie wcześnie zaczęła Ci siadać.

mnie coś brzuch boli - chyba od krokietów.

a czemu Ciebie nosi?

Madzik no mam gadamy se z Julkiem na skype;-):-D
Ale kurcze fajnie że tak powiedział:-) Do mnie się wszyscy zwracają Agatka albo Agacia:tak:

Witaj Paulina :)))
Poziomka, agacio frywolne sexy? :szok:kurcze coś przeoczyłam :-p
Madzik znam ból my przez choroby to już chyba ze 2 tygodnie nie byliśmy na spacerze takim dłuższym i już pie...olca w domu dostaje :/

A mi sie kurcze zastój w lewej piersi zrobił :szok:

Paulina pójdzie siedzieć i dobrze.Jeżeli płaci to niestety nic mu się nie da zrobić,udowodni ze na wiecej go nie stać i tyle

agacio wykorzystaj go i wracaj:-D
magdzik jest mam obojetne co z nim bedzie,wiec nas to nie rusza

reklama
Do góry