reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Basiek przy tej chordzie jeden dzień nie sprzątania i katastrofa:no: ale pranie poczeka do jutra chyba:-p
agacio długopisy im sama kupie:-D za pare lat to mi dziewczyny z domu do kolezanek pujda jak Gośka dzisiaj(wróci w pon po szkole) i tyle bedzie pomocy:dry:

Paulina mmm 007:-D WITAMY! Rób suwaczki i opowiadaj:tak:

reklama
poziomki suwaczek już zrobiony. Co tu opowiadać. Mamy synka Jasia, jestem mamą pracująca. Razem z moim mężem prowadzimy firmę. A synek jest w tym czasie z babcią.

Paulinka zapraszamy, w końcu będzie ktoś młodszy starzem ode mnie;-)

Poziomko no to jak? Zmień taktykę:-D Ale co się dziwić dziewczyna dorasta:tak: Dobra to może tak, za parenaście lat cieszyć się będziesz że możesz spokojnie zasiąść w fotelu i upajać się ciszą i spokojem;-)

cześć laski,
poziomki no tak , długopis to deficytowa rzecz;-) no i najwazniejsze- z głowy.
Żelka leopard jest , czyli można świętować zakończenie choróbska.

u nas obniżyliśmy łóżeczko- więc junior nadziwić się nie może i do tej pory grasuje w nim zamiast spać.
a poza tym to byłam z koleżanką w kinie i na małych zakupach(bo tylko wpadłam do jednego sklepu dla siebie- za to zdobyłam dwie marynarki:-p,ale ja tam kupuje zazwyczaj tylko to)

paulina witaj:) i pisz śmiało

poziomki masz cudną gromadę. świetnie sobie radzisz. naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem.

u nas łóżeczko też obniżone. Jaś kombinuje jak może do wstawania, i co się bardzo cieszę do raczkowania. narazie jest bujanie w przód i tył.

agacio :)

paulina u nas raczkowanie jest gdzieś od 2 tyg pełną parą.A teraz do tego gość próbuje wstawać z kucek(na szczęście nie robił tego w łóżeczku).Więc to juz był najwyższy czas.

Gdzies mi sie net zabłąkał:dry:
Paulina moje urodziły sie 18 kwietnia:) Radze sobie:sorry2:
agacio oj tak to bardziej mi sie podoba:-D bedziemy spać nago i uprawiać frywolny sex:-D
My łózeczko juz z miesiac temu obnizyłysmy:)

poziomki tak doczytałam jeszcze. bo u nas w rodzinie też jest taka rodzina, gdzie facet nie płaci alimentów na córki. to można zgłosić na policję?

reklama
Paulina Gosi ojciec nie płaci nawet komornikowi i dostaje kase z funduszu.Poniewaz uzbierało mu sie ok 30 tys wiec z racji uchylania sie podlega pod Art. 209 § 1 Prokurator na wniosek urzedu zazadał ode mnie złożenia zawiadomienia o przestepstwie i jezeli nie wykarze ze płacił a nie wykarze to pujdzie siedzieć.
Z tego co wiem to można zgłosic to samemu

Do góry