reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

matusia u was tak szybko idą ząbki jak u moejj Viki szły:tak:
jak miała 6 msc to miała już 4 zębule .. jak miała 8 msc to było juz 7 zębów , jak doszła do 11 msc to zębów było już 13 a jak miała 15 msc to miała 17 zębów no i na koniec wybiły jej sie 5 a ostatnia piatka to tak z miesiąc temu :-)
bardzo szybko jej rosły , a Emci rosną wolniej i to o dużo :-p bo na 8 msc ma 2 a nie 7 jak jej siostra ;-)

no to tyle co mogę napisac...
wczoraj nie zaglądąłam bo czułam się bardzo źle ;-(

reklama
Mtusia jak grzyby po deszczu :-Dgratki:tak:
Salsera udanej imprezy!:-)

Babcia dzisaj stwierdziła że wnuś ma rozpulchnione dziąsła na dole (mnie się nie wydaje no ale ja się nie znam;-)) więc kto wie może coś się wykluje? A źlini się stumieniami normalnie

Ostatnia edycja:
Hej kochane
Dzisiaj cudowny, rodzinny dzień, uwielbiam takie:tak:. Tylko martwię się tym, ze jeszcze jutro i do pracy :confused:. Ale cóż. Cieszę się tym co jest teraz. Córcia śpi, mąż patrzy w tv, zrobił mi herbatkę więc sobie popijam.

Salsera super , ze miałaś opcję pół etatu. Udanego wypadu życzę.
Matusia 7 wow:szok: szybciutko rosną zębuszki Majce.

Matusia ale wysyyp zębolków. Super :tak: Mój na razie ma tylko dwa...A córa mojej znajomej zaczęła ząbkować jak miała 10 m-cy:szok: Ale podobno im później wychodzą, tym lepiej bo ząbki są mocniejsze (nie wiem czy to prawda).
agacio mój smyk miał kilka dni takich że ślinił się na potęgę, już myślałąm, że lada dzień wyjdą jedynki górne a tu nic...przestał się ślinić i po jedynkach ani śladu jak na razie:-DA ponoć ja się okropnie śliniłam od 4m-ca a ząbek pierwszy wyszedł 2 m-ce później dopiero...
U nas dzisiaj trochę słonka było, mały rozrabiaka właśnie usną,l podczas zabawy, ja wcinam i trochę Was nadrabiam. Mało mnmie ostatnio bo z netem bardzo kiepsko. Mój M. idzie jutro prywatnie do neurologa, ciekawe co powie. A muszę się pochwalić, że mój bąbel zaczął mówić mama :tak: Tak mu to słodko wychodzi...Zastanawiam się tylko czy możliwe jest żeby mówił to świadomie, bo mówi mama kiedy chce na ręce :-DAaaa i zaczął się wstydzić, no jak mu to zarąbiście wychodzi...tak się we mnie wtula i kątem oka zerka na nieznajomą osobę. No to u nas chyba tyle.....

ufff jestem padnięta dziś i moje samopoczucie sięga dna powoli. ja albo zajmuję sie malutką, albo sprzątam w domu, nie mam wytchnienia, oprócz max godziny przed kompem. nie mam czasu dla siebie i tak jak nacodzien tego nie odczuwam, tak w takie dni jak dzisiejszy jestem conajmniej zdołowana

hej!
matusia....gratulacje!!! strasznie duzo tych zęboli u Majusi :-) u nas wciąż nic nie widać i nie czuć ;-)
majowa....u nas tez ciągle "mama", choć dziś to jedynie "baba" mówił - jestem zazdrosna :wściekła/y: (żarcik of course ;-))

jak to dobrze, że jest równowaga w przyrodzie - przed południem usypiałam młodego dobre 50 minut: płacz, krzyk, wyrywanie się i prężenie. Teraz zajęło mi to jedynie 5 minut :-)

a ja własnie wróciłam z zakupów w rosmanowie - i co z tego, że prawie wszystko dla Stasia....i tak sobie poprawiłam tym nastrój :-)

Cze Laeczki
Byłysmy z małymi na komędzie i faktycznie długopis był jeden na cały komisariat:-D ale sprawnie posało.
Ponieważ nie miałam jak do nich dojechać powiedziałam że albo mnie przywiozą albo nie jade i jechałysmy ogromnym policyjnym Fiatem:-D:cool:

Bra przed swiętami prałam tydzień po 2 prania dziennie i po świętach łazienka była zawalona:szok::dry:
M nie ma ja chodze w jednych dresach tylko majtki i koszulki zmieniam:no: z kąd to:confused::dry:

Matusia kremy kupne ale pyszne:-p właśnie wszamałam ostatni kawałek:zawstydzona/y: ale macie zębów:szok:

Salsera zazdroszcze wypadu ja już nie pamiętam jak to jest gzieś wyjść:-(

Agnieszka ZDRÓWKA!!!

Witam
Tymek mial trzydnowke z temeratura [onad 39 st przez dni :( teraz za to jest centkowany jak leopard :) ma sie lepiej.
Pozdrawiam majowki i majowczatka :)

reklama
poziomki...niezłą podwózkę sobie wykombinowałaś :-D

żelka...to super, że juz po chorobie....centki zejdą i będzie OK

a moje dziecię wyrwało mi dzis klawisz "enter" z laptoka :szok: a teraz zamiast kąpu kąpu, jedzonko i spanko to bawimy się w rytmie karnawałowych przebojów ;-)

Do góry