gag
Fanka BB :)
hej! gratki wszystkich nowych zębuszków! u nas duzo oznak ząbkowania, ale dziąsła wciąż twarde - tak twarde, że jak dziś włożyłam Młodemu palec do buzi, żeby pomacać, czy aby na pewno nie ma tam zębów to jak zacisnął szczenę, to myślałam, ze mi palec "odgryzie" więc nawet nie chcę sobie wyobrażac co to będzie jak te zębiska się pojawią - bye bye cyckowanie
U nas pogoda lepsza niż wczoraj, więc zaliczyliśmy godzinny spacerek.
A rano (aż wstyd się przyznac bo to w końcu dziś święto) odkurzyłam chatę i umyłam podłogi - szczerze to mam juz dośc tego ciągłego latania z odkurzaczem i mopem -choć robię to co 2-3 dni ;-) ostatnio koleżanka powiedziała mi, że ona za czasów jak jej syn raczkował codziennie odkurzała i myła podłogę a Wy też codziennie? czy tylko ja jestem takim leniwcem?
a jakie macie pomysły na gifty dla dziadków z okazji ich dnia?
U nas pogoda lepsza niż wczoraj, więc zaliczyliśmy godzinny spacerek.
A rano (aż wstyd się przyznac bo to w końcu dziś święto) odkurzyłam chatę i umyłam podłogi - szczerze to mam juz dośc tego ciągłego latania z odkurzaczem i mopem -choć robię to co 2-3 dni ;-) ostatnio koleżanka powiedziała mi, że ona za czasów jak jej syn raczkował codziennie odkurzała i myła podłogę a Wy też codziennie? czy tylko ja jestem takim leniwcem?
a jakie macie pomysły na gifty dla dziadków z okazji ich dnia?
Ostatnia edycja: