reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Agacio kiedys tam o tym pisalam, ten moj pies glupieje od kiedy bylam w szpitalu, teraz ma jakies dziwne leki, czasem jest lepiej ale tylko na chwile... Boi sie wiatru za oknem (jak jest na dworzu to nie), halasu od sasiadow, trzaskania drzwiami... ech szkoda gadac...

U nas dzis znow pogoda do kitu i ze spaceru nic nie wyszlo, jutro ide z malym nawet jak bedzie padalo, mam folie na wozek wiec damy rade...
Milego wolnego dlugiego weekendu, u nas normalny dzien pracujacy dzis...

reklama
ah ja tez czekam na te zębuszki i czekam ;) dziąsełko robi sie czerwoniutkie z jednej strony, Lenek ślini się że hoho, białe kreseczki coraz wyraźniejsze, więc do 8miesięcznych urodzinek cuś nam sie wykluje napewno :-D

jaipur no coś Ty młoda d..a z Ciebie:tak:
Karolka kurcze dziwne, a może ktoś jej coś zrobił jak Ciebie nie było?

Frankowi zęby w życiu chyba nie wyjdą:eek: ślini się, gryzie wszystko ale dziąsła różowe:tak:

Witam!!
zdrówka chorowitkom!
gratki zębuszkom!
buziaki dla okrągłomiesięcznych maleństw!

U nas przed chwilą przed blokiem była straż pożarna bo sie chyba paliło mieszkanie w bloku na przeciwko, oczywiście ludzi w moment zrobiło sie full, normalnie atrakcja chyba dla nich nie z tej ziemi.
A my dzisiaj zaliczyliśmy spacer, krótki ale przynajmniej Oli pooddychał świeżym powietrzem.
Teraz smacznie śpi ciekawe kiedy sie przebudzi.
Miłego wieczorku!

Ale jestem padnięta:dry:
Aż wstyd się przyznać ale wsiąkła nam jedna butelka a innych nie chca:eek:
Przewaliłam poł chałupy...
Lenka wstała:dry:
Karolka coś się jej musiało stać.Może to że długo była sama?
My już od 2 miesiecy czekamy na górne i nic

Agacio, Poziomki no ogolnie to nikt jej nic nie zrobil, ale ponad rok temu byla bardzo chora (idiopatyczne zapalenie nerwu twarzowego), jej corka miala to samo i teraz sie okazuje ze tez ma jakies dziwne loty i leki... Jutro musze znalezc numer do neurolog ktora ja wtedy leczyla, moze cos podpowie bo jak nie to zwariujemy z nia wszyscy po kolei...

Dobranoc. :-)

Witajcie wieczorową porą laseczki:)
U nas dzisiaj spokojny, rodzinny dzionek. Nawet odpoczęłam co nieco, Marti śpi, ale znając ją pewnie zaraz się przebudzi:dry:. Miłej nocki Wam życzę.

Salsera jak tam w pracy?

reklama
Witam się i ja. Cały dzień jakoś nie było czasu, a w sumie nic takiego specjalnego nie robiłam.
Poziomki współczuję, weź swój długopis aby im podać i módl się aby nie chcieli pisać na maszynie a już wogóle na kompie bo ta godzinka się przeciągnie. Ja jak składałam zeznania o kradzieży dokumentów to spędziłam na komendzie ok 2 godzin, po czym kazali mi wrócić na drugi dzień bo nie mogli wydrukować, a jak wróciłam na drugi dzień to już zdążyli zgubić protokół ze sprawy:wściekła/y:

Persefona gratuluję ząbka
Jaipur tak tutaj państwo pomaga, wiadomo nie dostanę zwrotu całości, a max 80% ale lepiej to niż nic.

Do góry