reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Alex wlasnie doczytalam i odpowiem na Twoje pytanie dot. wypadania wlosow, z tego co sama uslyszalam po ciazy bardzo czesto sie tak dzieje i po prostu te ktore maja wypasc to wypadna (pamietasz, w ciazy praktycznie nie wypadaly). U mnie wlasnie ten proces sie zakonczyl jakis miesiac temu a wychodzily mi garsciami... Tak ze musisz byc cierpliwa.

reklama
Hejka/Wpadam na chwilkę,bo mam jeszcze trochę pracy. Jutro jadę na zajęcia. Trzymajcie kciuki,bo mam łącznie 4 wpisy.
A chciałam wam się pochwalić kolejnym ząbkiem! Mamy górną lewą jedyneczkę:-):tak:

hej :)

zdrówka chorowitkom :)

gratulacje zębuszkom :)

buziaczki dla okrągłomiesięcznych skarbów!

u nas dzis dzionek spokojny :) pozbyłam sie choinki i wszystkich świątecznych ozdób, więc u nas święta mineły na dobre i nie ma po nich śladu. no może jeszcze troche igliwia na balkonie, którego dzis nie chce mi sie sprzątać ;)

o matko... oglądam właśnie na tlc program, o ludziach, którzy żyja w bałaganie. kurcze jak mozna tak funkcjonowac i jak można doprowadzic dom do takiego stanu brrr

co tam jeszcze... lenia mam okropnego i ochotę na mcdonalda bądź pizzę, chyba jutro uskutecznimy ;)
... taaaa uskutecznimy, skoro M cały dzień będzie na zajęciach ;/

Ostatnia edycja:
Witam się i ja
Tort się udał:-p dzieciaki jeszcze się bawią,pogoda do d...
Jutro musze jechać na komende w spr alimentów bo płaci mi fundusz a ponieważ jegomość nie płaci już długo podlega pod paragraf i musze złożyć doniesienie:wściekła/y: Strasznie chce mi się jechać:no:

Młoda zdrówka dla Ciebie!:-)
Karolka a czego sunia się tak strasznie boi?
Poziomka trzeba walczyć o swoje!:cool:

Ale pustki tu straszne gdzie się wszystkie podziałyście?

agacio ale uparł się policjant że jutro koniecznie muszę być,normalnie sraczke ma:wściekła/y:,musze jechać z małymi.Gdyby był M pojechała bym sama i nie było by problemu a to ma potrwać "tylko godzinke":wściekła/y:

hej laseczki
uświniam właśnie klawiaturę pisząc i jedząc frytki, no ale czego sie nie robi dla bb-koleżanek:tak:

poziomka mam nadzieję,że szybko Ci zejdzie, bo z nimi to różnie bywa, zanim powypełniają swoje świstki, zanim znajdą długopis ;-)
bra a po pizze można zadzwonić, nie jest potrzebny M:-D

dzisiaj byczę sie,oglądam filmy,czytam a w międzyczasie junior z ojcem nawiedzają mnie w sypialnii, bo wogle jakaś zdechła jestem i odpoczywam.Więc współtwórca przejął obowiązki

Ostatnia edycja:
Poziomki wiem wiem z całą bandą jechać napewno Ci się nie uśmiecha lae załatwisz i z głowy.;-)
Jaipur Bra narobiłyście mi smaka na chamskie żarcie:dry:
Jaipur zdrowiej tam w tej sypialni;-) a miałaś robić jakieś tam badania nie pamiętam czy zrobiłaś czy nie?

agacio dzięki za pamięć, zrobiłam wyszły zajebiaszcze(z krwi) a z moczu mała infekcja, której nie czułam nawet.
a jakoś specjalnie mi się nie polepszyło, no coż starość nie radość:-p

reklama
poziomki to będzie dla Ciebie wielka wyprawa jeśli z malutkimi. bidulko nie dosyć, że sprawa nieprzyjemna i ta godzinka na komendzie jak to w przypadku policji może sie przedłużyć to jeszcze maleństwa musisz targać. eh mam nadzieję, że sprawnie pójdzie!

a co do pizzy to nie lubię jeść w samotności. zjem, jak przyjdziecie ! :)

Do góry