Alex wlasnie doczytalam i odpowiem na Twoje pytanie dot. wypadania wlosow, z tego co sama uslyszalam po ciazy bardzo czesto sie tak dzieje i po prostu te ktore maja wypasc to wypadna (pamietasz, w ciazy praktycznie nie wypadaly). U mnie wlasnie ten proces sie zakonczyl jakis miesiac temu a wychodzily mi garsciami... Tak ze musisz byc cierpliwa.
reklama
persefona
Fanka BB :)
Hejka/Wpadam na chwilkę,bo mam jeszcze trochę pracy. Jutro jadę na zajęcia. Trzymajcie kciuki,bo mam łącznie 4 wpisy.
A chciałam wam się pochwalić kolejnym ząbkiem! Mamy górną lewą jedyneczkę:-)
A chciałam wam się pochwalić kolejnym ząbkiem! Mamy górną lewą jedyneczkę:-)
bra00721
hej
zdrówka chorowitkom
gratulacje zębuszkom
buziaczki dla okrągłomiesięcznych skarbów!
u nas dzis dzionek spokojny pozbyłam sie choinki i wszystkich świątecznych ozdób, więc u nas święta mineły na dobre i nie ma po nich śladu. no może jeszcze troche igliwia na balkonie, którego dzis nie chce mi sie sprzątać
o matko... oglądam właśnie na tlc program, o ludziach, którzy żyja w bałaganie. kurcze jak mozna tak funkcjonowac i jak można doprowadzic dom do takiego stanu brrr
co tam jeszcze... lenia mam okropnego i ochotę na mcdonalda bądź pizzę, chyba jutro uskutecznimy
... taaaa uskutecznimy, skoro M cały dzień będzie na zajęciach ;/
zdrówka chorowitkom
gratulacje zębuszkom
buziaczki dla okrągłomiesięcznych skarbów!
u nas dzis dzionek spokojny pozbyłam sie choinki i wszystkich świątecznych ozdób, więc u nas święta mineły na dobre i nie ma po nich śladu. no może jeszcze troche igliwia na balkonie, którego dzis nie chce mi sie sprzątać
o matko... oglądam właśnie na tlc program, o ludziach, którzy żyja w bałaganie. kurcze jak mozna tak funkcjonowac i jak można doprowadzic dom do takiego stanu brrr
co tam jeszcze... lenia mam okropnego i ochotę na mcdonalda bądź pizzę, chyba jutro uskutecznimy
... taaaa uskutecznimy, skoro M cały dzień będzie na zajęciach ;/
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Witam się i ja
Tort się udał dzieciaki jeszcze się bawią,pogoda do d...
Jutro musze jechać na komende w spr alimentów bo płaci mi fundusz a ponieważ jegomość nie płaci już długo podlega pod paragraf i musze złożyć doniesienie Strasznie chce mi się jechać
Tort się udał dzieciaki jeszcze się bawią,pogoda do d...
Jutro musze jechać na komende w spr alimentów bo płaci mi fundusz a ponieważ jegomość nie płaci już długo podlega pod paragraf i musze złożyć doniesienie Strasznie chce mi się jechać
poziomki
mama 00 08 11 13 15
agacio ale uparł się policjant że jutro koniecznie muszę być,normalnie sraczke ma,musze jechać z małymi.Gdyby był M pojechała bym sama i nie było by problemu a to ma potrwać "tylko godzinke"
hej laseczki
uświniam właśnie klawiaturę pisząc i jedząc frytki, no ale czego sie nie robi dla bb-koleżanek
poziomka mam nadzieję,że szybko Ci zejdzie, bo z nimi to różnie bywa, zanim powypełniają swoje świstki, zanim znajdą długopis ;-)
bra a po pizze można zadzwonić, nie jest potrzebny M
dzisiaj byczę sie,oglądam filmy,czytam a w międzyczasie junior z ojcem nawiedzają mnie w sypialnii, bo wogle jakaś zdechła jestem i odpoczywam.Więc współtwórca przejął obowiązki
uświniam właśnie klawiaturę pisząc i jedząc frytki, no ale czego sie nie robi dla bb-koleżanek
poziomka mam nadzieję,że szybko Ci zejdzie, bo z nimi to różnie bywa, zanim powypełniają swoje świstki, zanim znajdą długopis ;-)
bra a po pizze można zadzwonić, nie jest potrzebny M
dzisiaj byczę sie,oglądam filmy,czytam a w międzyczasie junior z ojcem nawiedzają mnie w sypialnii, bo wogle jakaś zdechła jestem i odpoczywam.Więc współtwórca przejął obowiązki
Ostatnia edycja:
Poziomki wiem wiem z całą bandą jechać napewno Ci się nie uśmiecha lae załatwisz i z głowy.;-)
Jaipur Bra narobiłyście mi smaka na chamskie żarcie
Jaipur zdrowiej tam w tej sypialni;-) a miałaś robić jakieś tam badania nie pamiętam czy zrobiłaś czy nie?
Jaipur Bra narobiłyście mi smaka na chamskie żarcie
Jaipur zdrowiej tam w tej sypialni;-) a miałaś robić jakieś tam badania nie pamiętam czy zrobiłaś czy nie?
reklama
bra00721
poziomki to będzie dla Ciebie wielka wyprawa jeśli z malutkimi. bidulko nie dosyć, że sprawa nieprzyjemna i ta godzinka na komendzie jak to w przypadku policji może sie przedłużyć to jeszcze maleństwa musisz targać. eh mam nadzieję, że sprawnie pójdzie!
a co do pizzy to nie lubię jeść w samotności. zjem, jak przyjdziecie !
a co do pizzy to nie lubię jeść w samotności. zjem, jak przyjdziecie !