reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam,

za wiele to ja dzis nie napisze bo z nosa leci mi jak z kranu, gardlo mnie boli chyba sie przeziębiłam do tego Igor tez ma katar wiec nocka byla dosc ciezka w sumie teraz ten nie jest nic lepiej.

Miłego Dnia ;)

reklama
Witam laski:-D
Bra,Futrzaczek,Agnieszka duuuuuuuuuużo zdrówka
Jaipur to jednak będziesz siędziała w domu:sorry:

U nas straszny wiatr:szok: skobel od bramy mi rozwaliło:wściekła/y:
Jestem MEGA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ponieważ nie zawsze mama jak się ruszyć z domu to założyłam sobie konto w Pocztowym żeby listonosz mogł mi kase z konta przynieść.No i taką sytuacje miałam wczoraj.Zadzwoniłam na infolinie żeby dali zlecenie na poczte(całą kase z konta) i dzisiaj miał mi listonosz przywieźć.Listonosz przyjechał ale kasy nie przywiózł więc weszłam na konto i kasa ściągnięta.Dzwonie do nich a baba na infolinii mówi mi że zlecenie poszło tylko poczta sobie mówiąc ogólnie zlecenia olała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mają to wyjaśnić i do mnie oddzwonić bo teraz nawet z bankomatu nie moge wziąć kasy a jestem bez złotówki a jutro przychodzi Gosi koleżanka na tort:crazy:

Z dobrych wieści to to że dostałam trójnik do sat i może dzisiaj uda mi się ustawić:-)

Poziomki witaj w krainie N :-D;-) My też od grudnia, tylko bez przygód :-p

Gag do chusty zakładam body długi rękaw, grubą, zimową bluzę, rajstopki, ocieplane spodnie, dodatkowe skarpeciochy lub buty, szaliczek, czapa, na to chustę i dodatkowo dopinam się bluzą TZ i idziemy :-) Nie na długo ale jak tylko wiatr i deszcz pozwalaj to chodzimy.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak: Niedługo wiosna :-)

No i to wszystko, zapomniałam co miałam.

Agnieszka, Bra zdrowka...
ja wlasnie gotuje obiad, mlody spi ale trzeba jeszcze jakies male sprzatanie zrobic.... ale mi sie nie chce.... na ale trudno ide, pa do pozniej...:-p

No ładnie płot mi się przewrócił od tego wiatru. Mam już dość ja chcę pod kołdrę i przespać wszystko.
Poziomki no to cię załatwili:wściekła/y: Ja bym im zrobiła z dup jesień średniowiecza.
Chorujące dziewczynki i dzidzie dużo zdrówka, i siedzieć w domu w te wiatry.

Poziomki ja mam wyrobione zdanie na temat poczty i kasy. Dobrze, że wszystko się wyjaśniło.

Styna współczuję dachówki. Też spoglądam nerwowo na swój dach.

Siedzę przy rozpalonym kominku. Na zewnątrz wieje okropnie. A mi dobrze i łapię romantyczny nastrój od tego kominka.

Dzisiaj jadę na zakupy do tesco. Muszę jakieś dżinsy oblukać bo większość spada mi z tyłka a moje ulubione zalane czymś i do wyrzucenia :/

Za tydzień jestem umówiona do fryzjera co kiedyś pisałam, że fajnie doradza. Zobaczymy czy po wizycie u niego będę umiała patrzeć w lustro :D Ale chcę zmiany! Styczeń dla mnie trudny, bo wracam do pracy najprawdopodobniej i muszę zrobić rewolucję w sobie :)

reklama
Marzena znowu cię nie lubię. Nie dość, że spodnie ci z tyłka spadają to jeszcze masz kominek. I masz kasę na zakupy jakieś fajne. O jak ja cię nienawidzę...

Agacio to i moje ulubione :-D Nie wspomnę o fascynacji kapitalnym filmem :-)

Jolek czy Igorito bandito cię już wykończył na amen?

Do góry