reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Styna a po co nim rzucali? :-D
Hope mój mąż pracuje w recykling center, obsługuje wagę i ogólne roboty biurowe. No ale tam te wielkie kontenery ze śmieciami przerzucają i sortują no i dlatego rzucali, bo ktoś coś takiego wyrzucił na śmieci:szok::szok::szok::szok: A w takim wielkim kontenerze nie było go widać.

Kamcia u nas też wieje i leje a najgorsze że jutro muszę wyjść bo o 14:30 mam spotkanie w pracy dotyczące mojego powrotu do pracy.

No ale ładny numer strony mamy:-)

Ostatnia edycja:
karolka współczuję szwagierce, Tobie też, oby huragany Was ominęły.
Nie mam siły nic nadrabiać. Mój Kuba dziś wyjątkowo zasnął o 19, ale przyszedł tatus i obudził synka, zasnął dopiero teraz:eek:A tak się cieszyłam, że wieczorkiem będę mieć trochę luzu..No ale M na przeprosiny zamówił pizze, więc jakoś to przeboleje. Teraz jestem tak objedzona, że ledwo się ruszam, a brzuch mam jak w 5 miesiącu z Kubą:-D U nas dzisiaj padał grad, potem była burza i lało jak jasny gwint. Jak na styczeń to ciekawa pogoda... Zmykam, miałam Wasze fotki nadrobić ale net mi kiepsko śmiga strony ładują się badzo długo, więc nie mam jak :( Ale nadrobię w najbliższym czasie. Śpijcie dobrze, kochane.

żelka, to straszne z ojcem. Mój mąż też jest DDA.ale nieoficjalnie.
basiekk, może nie pisalam o niani. Miała zabieg tylko, ale 2 dni w szpitalu - sprawy gin. ale dźwigać nie może, ale Majkę chciała.
agacio, ja też spałam z Majką jak katar miała i się przyzwyczaiła bardzo.
jolek, to sobie pospałaś:-(.
Hope, skąd ja to znam? Tylko że u nas w Matiego gry gra mąż.
lepi, rozumiem Cię - u mnie w pracy podobnie. Jeszcze dowiedziałyśmy się że likwidują ponad 100 Sądów Rejonowych to w ogóle szał.
styna,:shocked2: ło matko!
jaipur, gdzieś Ty takiego męża dorwała?
karolka, ale straszne, nie wyobrażam sobie tego jak wybija okna i niszczy auta. straszne.

Majce 6 ząbek idzie i jest strasznie marudna.
Byłam dziś wybrać nowe okulary i się cieszę bardzo.

Siemka ja tylko na chwilkę dać Wam buziaka :*

jestem zabiegana i zmęczona :-( a na dodatek złapał mnie katar :-:)-( czuję się fatalnie a jutro czeka mnie tyle pracy...
nie wiem jak to ogarnę....

trzymajcie się kochane zdrowo i do następnego :*

Też się zapisuję na stronie 2222 :) Idę Was poczytać o ile dzieć da.bo jeszcze nie śpi. Cały dzień się tak darł że ściągnęłam M z pracy bo nie dawałam już sobie rady!!!

Edit.

Styna niestety takie są uroki mieszkania z obcymi. Tyle lat się bujałam ze współlokatorami. Dlatego wolę teraz ciasną kawalerkę niż użeranie się z debilami!!!

Hope no tak jak nie zlecenia do późna w nocy to gry męczysz :-p

Lepi no to współczuję,że od samego początku nerwówkę masz w robocie:(

Karolka no to nie wesoło ma szwagierka.
Zauważyłyście,że ostatnio non toper są jakieś wietrzyska!

Matusia widzę ząbki u Was idą jak burza:shocked2:

Persefona tulam

eeeeeeee i tyle??!! Nastawiłam się na czytanie a tu tylko dwie strony:dry: Obijacie się kobitki

Ostatnia edycja:
to ja też chcę być na 2222:-D
Matusia samo przylazło,jeszcze łaziło pół roku spławiane i zniechęcane.Wpadłam wtedy na szalony pomysł sprawdzenia jak to być mega zołzą. Bo mini jestem na codzień:-p

a z tym wiatrem- to ja się boję takiej wietrznej pogody, wtedy najwięcej jest samobójstw... brrr

jolek to pewnie dla odmiany jutro bedzie mega ZEN, junior tak ma, jeden dzień jak jojczy to drugi normalnie jak z reklamy

reklama
Futrzaczku, trzymać to my będziemy, ale kciuki, zeby ci się wszystko udało jak zaplanowałaś:tak:.
Jolek, ja sama w szoku, a jeszcze jutro bądź pojutrze szóstego się spodziewamy:tak:.
jaipur, przeważnie się takich odrzucało, a okazali się najlepsi na długie życie rodzinne :tak:.

Do góry