reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja tez nie mam dzisiaj weny
Hope mój mąż pracuje w recykling center, obsługuje wagę i ogólne roboty biurowe. No ale tam te wielkie kontenery ze śmieciami przerzucają i sortują no i dlatego rzucali, bo ktoś coś takiego wyrzucił na śmieci A w takim wielkim kontenerze nie było go widać.Styna a po co nim rzucali?
Kamcia u nas też wieje i leje a najgorsze że jutro muszę wyjść bo o 14:30 mam spotkanie w pracy dotyczące mojego powrotu do pracy.
No ale ładny numer strony mamy:-)
Ostatnia edycja:
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
karolka współczuję szwagierce, Tobie też, oby huragany Was ominęły.
Nie mam siły nic nadrabiać. Mój Kuba dziś wyjątkowo zasnął o 19, ale przyszedł tatus i obudził synka, zasnął dopiero terazA tak się cieszyłam, że wieczorkiem będę mieć trochę luzu..No ale M na przeprosiny zamówił pizze, więc jakoś to przeboleje. Teraz jestem tak objedzona, że ledwo się ruszam, a brzuch mam jak w 5 miesiącu z Kubą U nas dzisiaj padał grad, potem była burza i lało jak jasny gwint. Jak na styczeń to ciekawa pogoda... Zmykam, miałam Wasze fotki nadrobić ale net mi kiepsko śmiga strony ładują się badzo długo, więc nie mam jak Ale nadrobię w najbliższym czasie. Śpijcie dobrze, kochane.
Nie mam siły nic nadrabiać. Mój Kuba dziś wyjątkowo zasnął o 19, ale przyszedł tatus i obudził synka, zasnął dopiero terazA tak się cieszyłam, że wieczorkiem będę mieć trochę luzu..No ale M na przeprosiny zamówił pizze, więc jakoś to przeboleje. Teraz jestem tak objedzona, że ledwo się ruszam, a brzuch mam jak w 5 miesiącu z Kubą U nas dzisiaj padał grad, potem była burza i lało jak jasny gwint. Jak na styczeń to ciekawa pogoda... Zmykam, miałam Wasze fotki nadrobić ale net mi kiepsko śmiga strony ładują się badzo długo, więc nie mam jak Ale nadrobię w najbliższym czasie. Śpijcie dobrze, kochane.
persefona
Witajcie.Ja też nie mam dziś weny do pisania.
Wróciłam z pogrzebu wujka i tak jakoś humor kiepski.Pogrzeb ogromny,ludzi masa.Dzieci śpią.
Wróciłam z pogrzebu wujka i tak jakoś humor kiepski.Pogrzeb ogromny,ludzi masa.Dzieci śpią.
Matusia
żelka, to straszne z ojcem. Mój mąż też jest DDA.ale nieoficjalnie.
basiekk, może nie pisalam o niani. Miała zabieg tylko, ale 2 dni w szpitalu - sprawy gin. ale dźwigać nie może, ale Majkę chciała.
agacio, ja też spałam z Majką jak katar miała i się przyzwyczaiła bardzo.
jolek, to sobie pospałaś:-(.
Hope, skąd ja to znam? Tylko że u nas w Matiego gry gra mąż.
lepi, rozumiem Cię - u mnie w pracy podobnie. Jeszcze dowiedziałyśmy się że likwidują ponad 100 Sądów Rejonowych to w ogóle szał.
styna, ło matko!
jaipur, gdzieś Ty takiego męża dorwała?
karolka, ale straszne, nie wyobrażam sobie tego jak wybija okna i niszczy auta. straszne.
Majce 6 ząbek idzie i jest strasznie marudna.
Byłam dziś wybrać nowe okulary i się cieszę bardzo.
basiekk, może nie pisalam o niani. Miała zabieg tylko, ale 2 dni w szpitalu - sprawy gin. ale dźwigać nie może, ale Majkę chciała.
agacio, ja też spałam z Majką jak katar miała i się przyzwyczaiła bardzo.
jolek, to sobie pospałaś:-(.
Hope, skąd ja to znam? Tylko że u nas w Matiego gry gra mąż.
lepi, rozumiem Cię - u mnie w pracy podobnie. Jeszcze dowiedziałyśmy się że likwidują ponad 100 Sądów Rejonowych to w ogóle szał.
styna, ło matko!
jaipur, gdzieś Ty takiego męża dorwała?
karolka, ale straszne, nie wyobrażam sobie tego jak wybija okna i niszczy auta. straszne.
Majce 6 ząbek idzie i jest strasznie marudna.
Byłam dziś wybrać nowe okulary i się cieszę bardzo.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Siemka ja tylko na chwilkę dać Wam buziaka :*
jestem zabiegana i zmęczona :-( a na dodatek złapał mnie katar :--( czuję się fatalnie a jutro czeka mnie tyle pracy...
nie wiem jak to ogarnę....
trzymajcie się kochane zdrowo i do następnego :*
jestem zabiegana i zmęczona :-( a na dodatek złapał mnie katar :--( czuję się fatalnie a jutro czeka mnie tyle pracy...
nie wiem jak to ogarnę....
trzymajcie się kochane zdrowo i do następnego :*
Też się zapisuję na stronie 2222 Idę Was poczytać o ile dzieć da.bo jeszcze nie śpi. Cały dzień się tak darł że ściągnęłam M z pracy bo nie dawałam już sobie rady!!!
Edit.
Styna niestety takie są uroki mieszkania z obcymi. Tyle lat się bujałam ze współlokatorami. Dlatego wolę teraz ciasną kawalerkę niż użeranie się z debilami!!!
Hope no tak jak nie zlecenia do późna w nocy to gry męczysz
Lepi no to współczuję,że od samego początku nerwówkę masz w robocie
Karolka no to nie wesoło ma szwagierka.
Zauważyłyście,że ostatnio non toper są jakieś wietrzyska!
Matusia widzę ząbki u Was idą jak burza
Persefona tulam
eeeeeeee i tyle??!! Nastawiłam się na czytanie a tu tylko dwie strony Obijacie się kobitki
Edit.
Styna niestety takie są uroki mieszkania z obcymi. Tyle lat się bujałam ze współlokatorami. Dlatego wolę teraz ciasną kawalerkę niż użeranie się z debilami!!!
Hope no tak jak nie zlecenia do późna w nocy to gry męczysz
Lepi no to współczuję,że od samego początku nerwówkę masz w robocie
Karolka no to nie wesoło ma szwagierka.
Zauważyłyście,że ostatnio non toper są jakieś wietrzyska!
Matusia widzę ząbki u Was idą jak burza
Persefona tulam
eeeeeeee i tyle??!! Nastawiłam się na czytanie a tu tylko dwie strony Obijacie się kobitki
Ostatnia edycja:
to ja też chcę być na 2222
Matusia samo przylazło,jeszcze łaziło pół roku spławiane i zniechęcane.Wpadłam wtedy na szalony pomysł sprawdzenia jak to być mega zołzą. Bo mini jestem na codzień
a z tym wiatrem- to ja się boję takiej wietrznej pogody, wtedy najwięcej jest samobójstw... brrr
jolek to pewnie dla odmiany jutro bedzie mega ZEN, junior tak ma, jeden dzień jak jojczy to drugi normalnie jak z reklamy
Matusia samo przylazło,jeszcze łaziło pół roku spławiane i zniechęcane.Wpadłam wtedy na szalony pomysł sprawdzenia jak to być mega zołzą. Bo mini jestem na codzień
a z tym wiatrem- to ja się boję takiej wietrznej pogody, wtedy najwięcej jest samobójstw... brrr
jolek to pewnie dla odmiany jutro bedzie mega ZEN, junior tak ma, jeden dzień jak jojczy to drugi normalnie jak z reklamy
reklama
Matusia
Futrzaczku, trzymać to my będziemy, ale kciuki, zeby ci się wszystko udało jak zaplanowałaś.
Jolek, ja sama w szoku, a jeszcze jutro bądź pojutrze szóstego się spodziewamy.
jaipur, przeważnie się takich odrzucało, a okazali się najlepsi na długie życie rodzinne .
Jolek, ja sama w szoku, a jeszcze jutro bądź pojutrze szóstego się spodziewamy.
jaipur, przeważnie się takich odrzucało, a okazali się najlepsi na długie życie rodzinne .