reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
ale super ja tez bym się pobawiła!
Marzenka ja tez zazdroszczę tego kominka w domku zawsze moim marzeniem było mieć kominek przed, którym bym sobie poleżała i popsociła heheheh.....Do fryzjera tez bym sie wybrała ale niestey musze poczekac bo tak mi strasznie wlosy wypadaja , że szok no i jak bym sie jeszcze teraz pofarbowała to w ogóle chyba bym je wszystkie straciła. mam pić herbatę z pokrzywy na te włosy. A może wy coś poradzicie?
Wszystkim chorutkim dziewczynom i maleństwom dużo zdrówka!!

Kurcze jeszcze muszę iść na zakupy ale mi się nie chce bo taka straszna pogoda jest ale mus to mus bo jutro nic do jedzonka nie będzie!!

hope a powiem Ci że ta Ikea to coś się po całości psuje
my mamy taki stołeczek z ikei żółty plastikowy i dzisiaj Vika na nim usiadła i wypadła z niego noga!!!
akurat byliśmy z D w zabawkowym i ja mówię żeby zobaczył że dziecku się może coś stać i wogóle.. a on do mnie że już kiedyś tak samo jej wypadła noga:szok: no i to ma być do pokoju dla dziecka:sorry: żbey dziecko kiedyś usiadło i sobie głowę o coś rozwaliło bo "noga wypadła"

ale jestem zmasakrowana dzisiaj :-(

Alex mi tak samo wypadały garściami, a teraz takie piczki małe odrastają i sterczą przy lini włosów na czole tragicznie to wygląda:sorry: Nic nie poradzisz to wina karmienia i ciąży Poziomka ma rację:tak: Odżywiaj podetnij, a farbowanie wydaje mi się nie zrobi im krzywdy. te co mają wypaść i tak wypadną;-)

Właśnie Jolcia ma to krzesełko z ikei.
Kamcia wywal to krzesełko bo faktycznie nie będzie Was w pobliżu i sobie Vika główkę rozbije:no:

Hejka,
dostałam cynka że może u Was znajdę poradę której szukam...

Czy któraś z Was ma w użytkowaniu wózek x-lander XQ?

Czy podzielicie sie ze mną opinią na temat tego wózia?
Będę wdzięczna za opinię.

Ło matko a co tu takie pustki?
Jolcia jak tam? pewnie chatę szykujesz na przyjazd gości;-)
Poziomka poczęstuj torcikiem;-)

A macie wieści od Ainy? Jak tam nowe mieszkanie i jak Jasiek czy już zdrowy?

witam!

Przede wszystkim zdrówka dla chorowitków - widzę, że ich niestety coraz więcej :-(
My dzis kiblowaliśmy z Młodym w domu z powodu przecudownej jesiennej pogody :wściekła/y:

barmanka....matusia ma x-landera xq w wersji spacerowej
poziomka...Ciebie to naprawde tylko podziwiac za to jak ogarniasz cały ten zamęt z dzieciakami, domem itd. ;-)
alex...mi też cały czas wypadają włosy - nieprzerwanie od wrzesnia :-( a dodatkowo Młody wyciąga je garściami :wściekła/y:póki co jest tylko groźne ostrzeżenie, ale niedługo zacznie dostawac po łapkach :wściekła/y:

kurcze...szkoda , ze Ikea się tak kiepści - lubię ją
hope....trzeba koniecznie jolek dac znac o tych krzesełkach

reklama
Dziewczyny prosze:)
tort 001.jpgCiasto-jasny biszkopt,dolne przełozenie banan i krem truskawkowy,górne brzoskwinie i krem waniliowy,boki krem truskawkowy,góra waniliowa posypana czekolada:-D

Do góry