reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hope Jolek coś wsponimała o gościach i że może jej nie być
Marzena udanych zakupów,zrób fotke przed i po będziemy porównywać
Ja tez na temat poczty mam zdanie wyrobione ale do bankimatu mam daleko i tak jak teraz nie mam jak się ruszyć a tort dziecku musze zrobić
Marzena udanych zakupów,zrób fotke przed i po będziemy porównywać
Ja tez na temat poczty mam zdanie wyrobione ale do bankimatu mam daleko i tak jak teraz nie mam jak się ruszyć a tort dziecku musze zrobić
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
agacio noi właśńie wieje codziennie no i pada do tego.. a grad co -3 dni :/
a widoki... plaża woda i koniec.. na początku też byłam zachwycona ale teraz już mi się to znudziło ;-)
młoda, matusia gratuluję zębolków :-)
poziomki współczuję :/ mam nadzeję że wszystko się wyjaśni i kasę dostaniesz
o dobrze że już się wyjaśniło i kasę będziesz mieć
marzena udanych zakupów.. udanej wizyty u fryzjera :-)
a ja chora na maxa , w nocy miałam temperaturę.. prawie zemdlałam jak wstałam z łóżka... migdały powiększone... i łamie mnie w kosciach :/
mam nadzieję ze mi szybko przejdzie..
a z dobrych rzeczy to dzisiaj przyszedł kurier z Anglii i przywiózł dla dziewczynek domek do zabaw (taki co się w środku moga bawić)
no i już stoi rozłożony w pokoju zabaw, a latem poleci przed dom :-)
ale Vika była szczęsliwa
a widoki... plaża woda i koniec.. na początku też byłam zachwycona ale teraz już mi się to znudziło ;-)
młoda, matusia gratuluję zębolków :-)
poziomki współczuję :/ mam nadzeję że wszystko się wyjaśni i kasę dostaniesz
o dobrze że już się wyjaśniło i kasę będziesz mieć
marzena udanych zakupów.. udanej wizyty u fryzjera :-)
a ja chora na maxa , w nocy miałam temperaturę.. prawie zemdlałam jak wstałam z łóżka... migdały powiększone... i łamie mnie w kosciach :/
mam nadzieję ze mi szybko przejdzie..
a z dobrych rzeczy to dzisiaj przyszedł kurier z Anglii i przywiózł dla dziewczynek domek do zabaw (taki co się w środku moga bawić)
no i już stoi rozłożony w pokoju zabaw, a latem poleci przed dom :-)
ale Vika była szczęsliwa
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Vi zdrówka:**
basiekkk
Fanka BB :)
Hej laseczki!
Ale mam dzisiaj zapierdziel, ciągle ktoś coś ode mnie chce. Noc kiepska więc oczy na zapałki. I siku trzymam już od dwóch godzin, ale postanowiłam, że zaraz po napisaniu tego posta pójdę bo guuupio tak zlać się w majty .
Jutro wolne i okrutnie się cieszę. Spędzę 3 dni z Kluskiem <jupi>. U nas podobnie jak u Was wieje, że łeb urywa.
Zdrówka dla Wszystkich choruszków*
Marzena ja bardzo zazdraszczam tego wszystkiego za co Hope Cię nie lubi . Spodnie wręcz przeciwnie po świątecznej wyżerce ledwo co dopinam , łeb nie był u fryzjera już dawno, ale chociaż kominek w domu mam. I mam nawet chłopa własnego osobistego, którego hobby są kominki więc mam taki wypasiony .
Poziomki dobrze, że jednak kasiorka przyjedzie do Ciebie do domku i dziecko tort będzie miało.
Miłego popołudnia kochane
Ale mam dzisiaj zapierdziel, ciągle ktoś coś ode mnie chce. Noc kiepska więc oczy na zapałki. I siku trzymam już od dwóch godzin, ale postanowiłam, że zaraz po napisaniu tego posta pójdę bo guuupio tak zlać się w majty .
Jutro wolne i okrutnie się cieszę. Spędzę 3 dni z Kluskiem <jupi>. U nas podobnie jak u Was wieje, że łeb urywa.
Zdrówka dla Wszystkich choruszków*
Marzena ja bardzo zazdraszczam tego wszystkiego za co Hope Cię nie lubi . Spodnie wręcz przeciwnie po świątecznej wyżerce ledwo co dopinam , łeb nie był u fryzjera już dawno, ale chociaż kominek w domu mam. I mam nawet chłopa własnego osobistego, którego hobby są kominki więc mam taki wypasiony .
Poziomki dobrze, że jednak kasiorka przyjedzie do Ciebie do domku i dziecko tort będzie miało.
Miłego popołudnia kochane
Hope
podwójna mama :-)
Agniieszka
Fanka BB :)
Dziewczyny wiem ze nie tutaj ale powiedzcie mi Igor moze kaszlec od kataru? Bo ja juz wariuje, P nie moze wyjsc wczesniej z pracy zeby pojechac do lekarza z nim a ja po tej przygodzie ze szpitalem jestem strasznie przewrazliwiona jak przychodzi dlugi weekend a malemu cos dolega.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Katar to nijczestrza przyczyna kaszlu,trzeba czesto czyscic zeby wydzielina nie sływała i nie pojawiły sie problemy z gardłem
Hope jolek ma!
Hope jolek ma!
reklama