reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hope Jolek coś wsponimała o gościach i że może jej nie być
Marzena udanych zakupów,zrób fotke przed i po będziemy porównywać:-D
Ja tez na temat poczty mam zdanie wyrobione ale do bankimatu mam daleko i tak jak teraz nie mam jak się ruszyć a tort dziecku musze zrobić:tak:

agacio noi właśńie wieje codziennie :sorry: no i pada do tego.. a grad co -3 dni :/
a widoki... plaża woda i koniec.. na początku też byłam zachwycona ale teraz już mi się to znudziło ;-)
młoda, matusia gratuluję zębolków :-)
poziomki współczuję :/ mam nadzeję że wszystko się wyjaśni i kasę dostaniesz:tak:
o dobrze że już się wyjaśniło i kasę będziesz mieć :tak:
marzena udanych zakupów.. udanej wizyty u fryzjera :-)

a ja chora na maxa , w nocy miałam temperaturę.. prawie zemdlałam jak wstałam z łóżka... migdały powiększone... i łamie mnie w kosciach :/
mam nadzieję ze mi szybko przejdzie..
a z dobrych rzeczy to dzisiaj przyszedł kurier z Anglii i przywiózł dla dziewczynek domek do zabaw (taki co się w środku moga bawić)
no i już stoi rozłożony w pokoju zabaw, a latem poleci przed dom :-)
ale Vika była szczęsliwa

Hej laseczki!
Ale mam dzisiaj zapierdziel, ciągle ktoś coś ode mnie chce:confused2:. Noc kiepska więc oczy na zapałki:confused2:. I siku trzymam już od dwóch godzin, ale postanowiłam, że zaraz po napisaniu tego posta pójdę bo guuupio tak zlać się w majty :-D.
Jutro wolne i okrutnie się cieszę. Spędzę 3 dni z Kluskiem <jupi>. U nas podobnie jak u Was wieje, że łeb urywa.

Zdrówka dla Wszystkich choruszków*
Marzena ja bardzo zazdraszczam tego wszystkiego za co Hope Cię nie lubi :-D. Spodnie wręcz przeciwnie po świątecznej wyżerce ledwo co dopinam :confused2:, łeb nie był u fryzjera już dawno, ale chociaż kominek w domu mam:-p. I mam nawet chłopa własnego osobistego, którego hobby są kominki więc mam taki wypasiony :tak:.

Poziomki dobrze, że jednak kasiorka przyjedzie do Ciebie do domku i dziecko tort będzie miało.

Miłego popołudnia kochane:)

Dziewczyny wiem ze nie tutaj ale powiedzcie mi Igor moze kaszlec od kataru? Bo ja juz wariuje, P nie moze wyjsc wczesniej z pracy zeby pojechac do lekarza z nim a ja po tej przygodzie ze szpitalem jestem strasznie przewrazliwiona jak przychodzi dlugi weekend a malemu cos dolega.

reklama
Do góry