reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam witam wróciłam :-)
Było BOSKO !!! Byłam jedyną ciężarną każdy na mnie się patrzył ;-)
Wybawiliśmy się za wsze czasy , jedzonko pyszne i ogólnie fantastycznie.
Szkoda tylko że tak szybko to minęło.

A Wy babeczki nie próżnowałyście i tyle stron że ciężko nadrobić ale poczytałam Was i tak :
- co do czapek hmmm jak czuję że uszy mi marzną zakładam :-D
- kawusie pije słabą ze śmietanką
- aktualnie biorę tabletki Prenatal Classic ale też chyba jak skończę to kupię coś z DHA
- a jeśli chodzi o zachowanie Szymka wobec rodzeństwa ( bo jeszcze nie wiemy czy siostra czy braciszek) hmm obawiam się jak to będzie ale martwić zacznę się później.
- a zima ŁAAAA na całego!!! we Wrocławiu od rana sypie i już śniegu jest bardzo dużo jak tak dalej pójdzie to może jutro sanki bo dzisiaj był tylko szybki spacerek na zakupy.

a ja mam złe wieści:-(
znaczy złe i nie złe..
w zwioązku z moimi 3 dniowymi wymiotami.... byłam dzisiaj u GP...
Przy okazji rano dostałam biegunkę:baffled: lekarka mnie zbadała z kazdej strony..
sprawdziłą maluszka ... póki co przytyłam 3 kg.. ale do sedna....
jeszcze przyszła pielęgniarka coś pokonsultowały..
no i powiedziała że skoro dzisiaj wymiotowałam tylko raz to może być oznaką że mi przechodzi ..(to ta lepsza wieść)
a jeśli mi nie przejdzie... to jutro jadę do szpitala:-:)-:)-( i tam będę na obserwacji...
bo to niebezpieczne dla mnie i dla dzidziusia...
mówiłam że z samego rana mam jej dać znać bo u mnie wymioty nasilają się noca...
no i ból żoładka też... tak więc czekam do wieczora.. ale już chce mi się wymiotować:-( nie wiem co to będzie...
z jednej strony dobrze żeby mnie przebadali , z 2 znów chciałabym żeby mi przeszło..
a no i mam mocz\ lekko nie teges, więc wyśle próbkę do laboratorium....
aha i mam dużo pić , żeby się nie odwodnić.. tyle że ja nawet po wodzie herbacie czy soku tez wymiotuję jak dziki kot:-(

ja tez wcinam feminatal tylko czasem mam problem z polknieciem tych czopow, ostatnio chcialam zmienic na prenatal ale ze byl drozszy to pozostalam przy feminatalu.

Dziewczyny u mnie jest taka sniezyca, ze masakra!!! Od rana pada snieg i jest szaro na dworze nic nie widac, moj pies blaga mnie od jakiejs godziny zeby wyjsc a ja nie moge sie po prostu przemoc...

reklama
U mnie śnieg nie pada ale jest mroźny wiatr, wyszłam na chwilę z domu i cieszę się ,że już nie muszę

Do góry