reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Nadrobię później, ale się melduję, ze zaglądam.
Robimy z mężem bigos i jeszcze się pyrczy, więc muszę pilnować, chociaż już ok 19 zasnęłam z Majką na cycu. Mam płytę PIN i sobie włączę i Majka też zasypia przy tym.

reklama
Karolka ważne,że wieczór udany. Młody chciał sobie też z babcią poświętować :tak:

Matusia to straszne nudy na tej płycie muszą być ;-)

Witajcie babeczki,
ostatnio prawie wcale do Was nie zaglądam, bo wykorzystuję ostatnie chwile w domu - w poniedziałek wracam do pracy:-(. Nie wyobrażam sobie tego, ale jak mus to mus:baffled:. Nawet samej pracy się boję, bo mam wrażenie, że wszystko zapomniałam:baffled:. Szefowa to niezła hetera, więc pewnie migrena gwarantowana od natłoku wrażeń i obowiązków.
Dobrej nocy laseczki

Ostatnia edycja:
Witajcie:)
Wczoraj jednak full pracy miałam i nie mogłam już później do Was zerknąć. Dzisiaj tez roboty dużo, ale pocieszające jest to, że jutro i pojutrze wolne :tak: nie idę nigdzie na Sylwka pierd......:-D. Całe dwa dni spędzam z córą, tak bardzo się za nią stęskniłam. Wypijemy z małżem po lampce szampana o północy, zrobię coś pysznego do jedzenia i styka. Każdego roku gdzieś chodziliśmy na imprezki, a tym roku odpuszczam.

Maja jak tam zakupki udane??
Ainka gdzie jesteś?? :-(
Widzę, że dużo bąbelków marudziło, moja na szczęście wczoraj zen była. Mam nadzieję, że dzisiaj podobnie będzie:tak:.
Dzisiaj ostatni pracujący dzień roku w każdym razie miłego dnia kochane:)

Wspolczuje tym ktore musza pracowac albo zaraz wracac do pracy... ja dopiero gdzies tak na wiosne wroce troche ale tak tylko w razie jak beda mnie potrzebowali...

Ide teraz zrobic sobie kawe bo za oknem tak ponuro ze zaraz zanse...

Milego dnia...

hej moje śliczne !

u mnie dzis humorek zdołowany, więc nie mam weny na pisanie :(

ale Wam życzę udanego dzionka !

z dobrych wieści takie, że Lenusi pojawiła się biała kreseczka na dolnym dziąsełku :-D oficjalnie mówię, lewa jedyneczka ruszyła :-D

edit: kurcze, najtrudniejsze chyba przed nami, bo ząbek jest pod samym dziąsełkiem ale się jeszcze nie przebił. trudno to ocenic, gdy mala nie chce buźki pokazywać

Ostatnia edycja:
Witamy się z Fransiskiem:-)
Dopijam kawę i pożeram ostatni kawałek placka dzięki Bogu już wszystko zeżarłam:-D
Idziemy dzisiaj do Amelki koleżanki Franka, pewnie znowu jakieś ciacho zjem:dry: mnie się powinno wiązać ręce do krzesła jak siedzę przy stole:baffled:

Bra buziole dla Ciebie nie smutaj się:*****

reklama
Witam się
Hihihihihihi ja się wyspałam po raz pierwszy od 7 miesięcy!! Wstaliśmy pół godziny temu :D
A ja trochę zazdraszczam tym co pracują, w starej firmie póki co nie ma dla mnie pracy ... chyba że kogoś wywalą i trezba będzie rekrutować to wtedy będe miała zleconko ... trzeba własną firmę ruszyć, ale na to jakoś weny ostatnio brak :/

Wczoraj mnie nie było prawie, więc ide poczytać coście przeskrobały ;)

Do góry