reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A ja mam dzisiaj zidiocenie i adhd emocjonalne. Przerażam się sama sobą :szok:

i sprzątam.

Jutro Sylwester. U nas. Ale pięknie! Znowu pełno ludzi będzie!

reklama
O kurde Sylwester jutro????? Całkiem zapomniałam!!!! To my też musimy na jakieś zakupy wyskoczyć jak M z pracy wróci.

Witajcie,
nie wiem, co się dzieje, Zochna śpi już 1,5 godziny:szok::-D

Kamcia, Majowa - życzę zdrówka i dobrego samopoczucia!

Dla mnie Sylwester nigdy nie był ważny, kojarzy mi się głównie ze zmęczeniem i migreną. W tym roku nie mamy żadnych planów, pewnie poczekamy do 24 i pójdziemy spać, bo dla mnie każde 5 minut snu jest na wagę złota:-D
jaipur - poszłam za Twoim przykładem i zrobiłam małe zakupy w Endo - Dziewczyny polecam!

Cześć,

myslalam ze wiecej bede miala do nadrabiania dzisiaj ale jednak nie.
Igor dalej wyje ja nie wiem niby te dziasla takie normalne ale ani katary ani kaszlu nie ma do tego teraz goraczke lekka ma ale to tez mozna zebami wytlumaczyc tylko ile to bedzie trwac bo ja osiwieje za chwile?
Do tego @dzisiaj dostałam wiec juz całkiem mam dosc ;(

My sylwestra tez w domku siedzimy wypijemy szampana o 12 i lulu pojdziemy.

Lepi to pewnie Zochna Igorowi sen zabrała, bo ten dziś dwa razy po 10minut spał:szok: Nie wiem co temu dzieciakowi się od dwóch dni poprzestawiało..jest nie do poznania !!!!!!!!!!!!!!!!

Aguś witaj w klubie marudek i tych z @ :tak:

Witam babeczki :-)

Nic nie będę pisać bo strasznie dużo marudzicie, albo choroby, albo praca, albo dzieci marudne, albo @ a u mnie nic z tego, więc nie jestem w temacie ale współczuje i lepszych humorów życzę :tak:

A ja mam i humor i dziecko kochane (jedno durnowate, to starsze ale jakoś przeboleję) i odpukać dzisiaj wszyscy zdrowi, do pracy nie wracam bo i nie mam do czego :dry:, kasy mało ale jak mało to czym tu się martwić, TZ w domu do końca tygodnia, trzeba się cieszyć tym co jest :-)

A jest sernik na zimno, sałatka i zupa fasolowa :-D zapraszam :-)

Witajcie.U nas znowu byli goście.Tym razem chrzestny Remika.Fajnie było.Lubię ich,to fajni ludzie.Zwykli znajomi,a specjalnie wybraliśmy go na chrzestnego,bo to dobry chłopak :) i jego żona też :) Młody dostał samolot taki migający i dresik, a Gabi słodycze.
Jutro sylwester! Ja dziś upiekłam szarlotkę, zrobiłam sałatkę z gyrosem, surówkę z pekińskiej.Wczoraj koreczki śledziowe i w sosie salsa.Mniam :) Dziś jeszcze szampana i mandarynki kupiłam:-)
Co do zespłów lubię niektóre piosenki PIN, ale relaksuję się np. przy czymś takim Linkin Park - Numb - YouTube albo Linkin Park - Somewhere I Belong (Video) - YouTube Pewnie mało która z was słucha czegoś takiego. I dodam,że nie jestem metalem, a ponadto słucham muzyki różnorodnej. Nie pogardzę nawet czyms takim Eminem - Sing For The Moment - YouTube czy np takim Alexandre Desplat - The Meadow - YouTube

reklama
Do góry