Hej hej !
Zyjemy, obzarci przezarci, ale zyjemy ..
Polka tez - bo mama ma duzo mleczka
)
(Moze w koncu troszke mniej stresow - i jest wiecej
)
Widze, ze Wigilia minela podobnie u wszystkich - majowczatka czarowaly !
Szkoda, tylko, ze tyle maluchow sie pochorowalo..
( a i mamusiek tez :/ -
duuuuuzo zdrowka dla Nich! -
Persefona,
Remiczek, Zelka, Kubus Ananas i Olik Alexowy :**** - czy ktos jeszcze chory ?? Oby NIE!
Wigilia byla glosna :] - Polcia najpierw niedospana - bo obudzona przez gosci z popoludniowej drzemki - marudzila i kwekala, potem szalala z prezentami - bylo ich baaaaaaaaaardzo duzo, i rzucala sie z jednego na drugi
,
potem sie rozgadala i gugania bylo multum !
W koncu padla chwile po 22 i spala do rana - ta 22 to bardzo wczesnie jak na Polutke - bo odkad tu jestesmy chodzi spac dosc pozno, ogolnie malo spi. Ale widze, ze juz sie zmienia to powoli, normuje...
Ostatnio do polnocy szalala i popisy dawala, i to praktycznie bez zadnej drzemki wczesniej w ciagu dnia!
Oczywiscie jest na maksa rozpieszczona, wedruje z raczek na raczki itp.... Bedzie ciezko w domu z powrotem.
Dzisiaj drugi dzien idziemy sie goscic - choc wolalabym zostac, nie mam juz sily, a malutkiej troche mi szkoda.. znowu zamieszanie i kupa ludzi ..
Mysle, ze jak pojedziemy w dwa autka, to ja wieczorkiem jedno porwe i pojedziemy sobie do domu
Aina - spokojnej drogi! Napisz koniecznie, jak dojedziecie na miejsce. :***
Jak czytam statystyki swiateczne znowu to ciarki przechodza - prawie 800 nietrzezwych kierowcow... az strach pomyslec ilu nie zatrzymali... :/
Matusia - super prezenty! Ha!-a to dlatego maz odradzal Dolce Gusto itd, chcial Ci prezencik niespodzianke zrobic
) Kawe Jacobs tez lubie, a Tassimo wyglada calkiem fajnie
Powiem Ci, ze tu w DE jest wiecej kaspulek niz u nas, np do mojego Dolce jest bardzo dobra kawa Dallmayr Prodomo - ktorej ziarenka pochodza z samej Etiopii
)
Milej reszty Swiat dla Wszystkich !! :*