reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie.My już też dawno po kolacji.Gabi w siódmym niebie.Zadowolona z prezentów,że ho ho;-)Ja nie powiem,bo też dostałam ładne prezenty. Nie podejrzewałam mojego,że może mi kupić jakąkolwiek bieliznę:-p
Mały marudny niestety,biedaczek:-(Prezentami się szczególnie nie nabawił,bo gorączka go męczyła. Koło 18:00 miał ponad 39 stopni!:-(Poza tym zrobił się przez tą chorobę taki "tuliś".Tuli się mi do piersi i ciągle chce na rączki.
M poszedł na pasterkę,a ja czuwam nad młodym.Kościół zaliczę jutro.
Teraz oglądam TV.

reklama
No tak jak obiecałam na chwilę zaglądam chłopaki grają, mała śpi, a ja lampka martini w jednej ręce w drugiej laptop i się relaksuję. Dzieciątko miało nosa w tym roku i wszyscy zadowoleni z prezentów, Nadia dostała maskotę prosiaczka od chrzestnego a od nas ciuszki i pchacza, już wypróbowała i zaakceptowała, a ja kosmetyki i duży kuferek na biżuterię:-), mąż kosmetyki i nasz wspólny prezent na który się wykosztowałam ale czego się nie robi dla świętego spokoju i dostał bezprzewodowe słuchawki do gier, bo w czasie naszego wspólnego mieszkania dowiedziałam się że w gry się gra na głośnikach albo na "specjalnych" słuchawkach do gier, kurcze ja tam nie słyszę różnicy ale ponoć są super. Teraz jakieś strzelanie nie będzie mi przeszkadzało w oglądaniu filmów i pisaniu z wami:-):-):-):-)

Matusia Tassimo jak mi się marzy muszę chyba na zajączka sobie zamówić. Napisz czy smaczna kawka:-)

persefona, biedny Tuliś taki chory, że aż gorączkę ma. Duzo zdrówka dla Niego, może po nocce poczuje się lepiej.
styna, są słuchawki do gier? Musiałabym poszperać, bo moi grają w polowanie i strzałów jest coniemiara. Kawę jacobs lubię bardzo, latte pycha, Mati ma Milkę i też dobra, tylko te kapsle będą drogie :-(.
Mykam spać bo Majcia pewnie znów się przed 6 obudzi i nie pozwoli mi spać.

Matusia aż do 6 śpi łał, ja od maja ani jednej nocy nie przespałam, Nadia to 3 nawet czasami 4 karmienia ma w nocy i 7-8 pobudka. Kapsuły drogie, ale w internecie ponoć taniej wychodzi.

Witam sie dzis znow od 5:20:no: my tez z prezentow zadowoleni. Dostalismy wspolny prezent odkurzacz ale najbardziej to malutka wszystkim po trochu chcuala sie bawic hehe. Zmykam bo dzisiaj kolejny dzien zarelka:happy: a od nowego roku dietka:-(

Hej myśmy niedawno wstali :D
Młody tak wymęczony zasną o 22. 30 ... spal do teraz :tak: Kochane dziecko.
JA o 2 dostałam takiej temperatury i dreszczy (M mówił, że nie wie czy księdza wzywać (na egzorcyzmy) czy pogotowie ... okutana w dresy skarpety bluzy, pod dwiema kołdrami, a telepało mną jakbym w samych gaciach na mrozie stała mało z tego pamiętam :-(

Także teraz się troche prostuje, bo cała połamana jestem i zaraz do łóżka uciekam ... a Młody prezentów dostał całą mnóstwo, także do komunii mamy spokój :-D

Pozdrawiam Was Kochane ...

Żelka, dużo zdrówka.
karolq, odkurzacz by się tez przydał :-p, ale taki mały sprytny, bo mamy tylko taki wielki, że zanim filtry zmontuję, to już mi się odkurzać odechce :-D.

My na nogach od 8 a ok 5 była pobudka na cyca. Maja zamiast prezentami bawi się starym pilotem, którego jej tatuś wczoraj wyszperał. Mati dostał mp4 i chyba spał w słuchawkach, bo rano zaspany już z nimi z łóżka wyszedł :-D. Siostra już mu przeboje nagrała zespołu Video.
A ja jeszcze płytę PIN dostałam :-).

Witam świątecznie :)
Oj męcząca ta Wigilia była u nas. O 17 pojechaliśmy do moich rodziców, posiedzieliśmy chwilkę na Wigilii, mały podostawał prezenty i przyjechaliśmy do domu na Wigilię. Chciałam Kubie zrobić niespodziankę, żeby pod choinką znalazł prezent, ale w środku Wigilii usnął (o 19) i spał już do rana, nawet na ostatnie karmienie o 21 się nie obudził:szok:A dziś mamy słodkie lenistwo :))) M. śpi, a ja bawię się z Ananasem...Jutro chyba pojedziemy do mojej cioci, bo moja chrzestna przyjeżdża i chciała Kubę zobaczyć, bo widziała go tylko raz jeszcze w szpitalu. Zmykam kobitki - nic mi się nie chce, a tu zupkę młodemu trzeba gotować...:baffled:

reklama
kochane, nie mam nawet czasu, wiec przepraszam najmocniejj!

odezwe sie jak bede w Szczeciniem jutro jedziemy do tesciów, ciezka droga przed nami.
Wesołych Świat kochane moje:*

Do góry