reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześc Kochane:-)
Przepraszam że wczoraj nawet nie zajrzałam ale nie wyrobiłam się wczoraj nawet z Wigilią i mama pomagała mi wszystko wystawić na stół!
Dzisiaj od rana siedzimy w dresach i się zajadamy pysznościami:-D

Dudu cała noc nie dała spać bo dziasełka bolały i usneła dopiero po leku przeciwbólowym:(
Duuuuuużo całusów dla Was:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Melduję się kochane babki :-)

Wigilia była u nas, ale fajna jest Wigilia u nas :-):-D

Jagódź cały ten czas nie schodziła z rąk, w efekcie od 14 do 22 nie spała:szok:

Chciałam się tez pochwalić, wczoraj ropuszka zaczęła pięknie raczkować, także dołączamy się do tych mobilnych na czworaka :-)

Z wszystkich prezentów chyba największe wrażenie zrobił ten najmniejszy... Z bratem zmontowaliśmy fotoalbum dla naszych rodziców, zdjęcia z nimi, nasze, z wnukami, ostatnie kilka lat, w sztywnej okładce zamknięte ostatnie lata, pięknie to wyszło :tak:

Pozdrawiam was i wracam do śliwek w czekoladzie ;-)

Ps. Słuchawki kupiłam TZ w prezencie po pierwszym jego zakupie - PS2, nie mogłam znieść ciągłego strzelania i ryku silnika :-D

Witam Was świątecznie:-)

My imprezujemy, wpadam na chwilę przestrzec Was przed obżarstwem takim jak moje:-p
Franek jest gwiadą robienia podkówek:-D Też cały czas tylko na rękach noszony oj będzie po Świętach marudzenie:sorry:
Przeczytałam, że Jagódź raczkuje gratki wielkie!! :-)

Reszte nadrobie pewnie jutro albo po Świętach;-)

Wesołych Świąt Babki:***

melduję się i ja :-)
wigilia sympatyczna bardzo, acz krótka. nie zdąrzylismy sie więc przejeść, choc mimo to i tak czujemy się przepełnieni. prezentowo superowo :) wszyscy zadowoleni, Lenusia nie wiedziała na co patrzeć ;) dzis praktycznie cały dzień w gościach, jutro na obiad do teściowej ... brrrr obym przezyła ;)

kochana hope gratulacje :)
żelka ty nasza bidulko, tak mi ciebie szkoda :( zdrowiej nam!

bra powodzenia u Teściowej :)
Hope gratuluję umobilnienia córci. U nas ciężko dziś. Mał baaardzo marudny, śliny produkuje tyle, że aż się nią krztusi, znów zasnął przed kąpielą i chyba śpi już na noc ale nie budzę go upłakał się okrutnie aż mi serce pękało jak widziałam jaki jest nieszczęśliwy :(( Wypiłam kieliszek pysznego likieru i głowa mnie rozbolała...:baffled: Ehhh jeszcze nie widziałam mojego dziecka tak cierpiącego...tak mi go bardzo żal...W dodatku coś mu się zrobiło na podniebieniu, ma to już koło miesiąca i nie wiem co to jest. Muszę iść z nim do pediatry po świętach...a takie mam głupie myśli, że szkoda gadać...ze mnie to wariatka i robię z igły widły...Dziewczyny postawcie mnie do pionu ;-)

Witam się i ja :)
U nas dziś dzień spokojniejszy niż wczoraj. Mój M poszedł na pasterkę, a ja miałam pasterkę w domu-do 2:00 chodziłam z małym,bo miał ponad 39 stopni znowu:baffled:Dziś już temperatura koło 37-38,więc już lepiej.Zobaczymy jednak jak noc-bo to najgorszy czas na gorączkowanie:-(
Hope gratulacje dla Jagódki :tak:
Żelka biadactwo,dużo zdrowia :*
aina spokojnej podróży

Dziękuję za życzenia imieninowe :*** i uciekam do mojej marudy

Witam się świątecznie :-)
Hope gratulacje,
Agacio obżarstwo u nas dziś było wielkie, za późno przeczytałam ostrzeżenie :-D
Bra wytrwałości u teściowej,
Majowa my też musimy do pediatry, ale pójdziemy już w styczniu. Nie szalej z domysłami, wkrótce się dowiesz co i jak,
Persefona życzę spokojnej nocy,
Żelka - zdrówka.
Wigila minęła bardzo miło. Krzysia nie interesowały prezenty pod choinką, za to lampki bardzo mu się podobały. A dziś w kościele strasznie się rozpłakał, bo ksiądz był za głośny i nie dawał spać, musieliśmy uciekać :zawstydzona/y:

Hope GRATULACJE!!
Majowa
może to plesniawki?
Żelka,Persefona ZDRÓWKA

Dziewczynki bawią się od rana do nocy:-) Gabi dostała kuchnię i cały czas we 4 gotują:-D
W sumie prezentów narobiło sie całkiem sporo i same nie wiedzą czym sie bawić:-D
My się przezeramy :-p

Gabi coś narzekała że ja uszko boli:no: mam nadzieje że to nie jakieś zapalenie

Hope gratulacje dla Jagodzi!!
Żelka, Persefona dużo zdrówka i oby chorubsko szybko minęło!

My też cały czas walczymy z tym katarem i kaszlem, kaszel może juz trochę lżejszy ale za to katar coś nie może minąć, dzisiaj na dodatek ma zapchaną jedną dziurkę, i ciężko mu sie spało w południe. Pojechałam do apteki i w końcu kupiłam nasivin soft i zakropliłam mu teraz na wieczór i jakoś ładnie śpi, wcale nie sapie i nie chrapie. Ja juz mam dosyć tego katarku kiedy on minie bo juz walczymy 2 tydzień.
Tak na marginesie dzisiejszy dzień był i jest dla mnie koszmarny.

Buziaczki:)

reklama
Hope, gratki dla Jagodzi!
Alex, Majka też miała katar 2 tygodnie i w końcu pojechałam prywatnie do naszego pediatry i zaczęłam podawać Jej sequoia: Sinomarin dla dzieci sinomarin hipertoniczny potem odciągam, potem po kropelce nasivinu soft i tak 2 x dziennie, jeśli trzeba było w ciągu dnia to tylko tym sinomarinem robiłam i odciągałam. Nadto na dziurki przepisał maść, bo mówił że miała obrzęknięte od odciągacza. Przeszło Jej w ciągu trzech dni.

Do góry