reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Poziomki, Majowa, buziaki dla solenizantów!
Maja, ściskam mocno, mam nadzieję, że już lepiej u Ciebie.
A u nas druga dolna jedynka się wykluwa i co nie co marudzimy. Z katarem lepiej, jutro idziemy do pediatry na osłuchanie, a poza tym zwolnienie muszę wyłudzić, bo od wtorku powinnam do pracy wrócić:no:

reklama
Majowa buziaki:****

Maja
co się dzieje??

Matusiadobrego złe początki:-D

Bra zdrówka dla Lenki

Magdzik zawsze lepiej sprawdzić,zdrówka
A co u nas? Lenka usneła o 20,i było by pieknie gdyby Duduś nie siedział do 1.30:angry: ale co tam poszłam spać:-)
Godzina 4 Lenka sie budzi wyśpita:eek: i nie ma zamiaru usnąć:wściekła/y:
Wziełam się za porządki w zabawkach dzieci i 120 litrowy worek smieci sie uzbierał:eek:
Małe jojcza niewyspane,ja padam na pysk,a M siedzi u Niemców do 22-giej

Madzik u nas górne się wykluwają i mamy masakrę!! Jak masz spoko pediatrę to zagadaj jutro żeby Ci dał zwolnienie na młodego :tak:

Bra a wy się z Lenonkiem do lekarza wybieracie???

Poziomka
to teraz dzieciaki nie będą miały się czym bawić.:-p

Objadłam się dziś świeżą kapustą i podjadłam bigosu..teraz poczekamy na reakcję młodego na kapustę. Nie mogłam się powstrzymać bo kapuchy nie jadłam tyle miesięcy.

Edit.

Karolq
chwal się choinką..Ja muszę w końcu M do piwnicy pogonić. Ale żeby nie było mam na pulpicie w kompie ustawioną choinkę więc co by ie było ubraną już mam :-D

reklama
Mmmm, bigos. Uwielbiam. My robimy razem z mężem taki myśliwski, sami dopracowaliśmy recepturę. W tym roku nie robiliśmy jeszcze i już raczej nie zdążymy zrobić, bo w święta będziemy jeść kapustę z grzybami z wigilii.
Poziomki, całuski dla Twoich ośmiomiesięcznych córeczek.

Do góry