reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
ja to niedługo zapomne jak ptaszek wygląda:-D

Jolek jadą na 2 samochody i temu 2 mało koło sie nie urwało i nie dosc ze w nocy nic nie zroba to nie rusza sie w Niemczech do jutra do 22 bo jest zakaz ruchu ciezarowych
Ile miesiecznie zużywasz puszek combiotika??

karolka dobranoc

Trajkotki! :-p

mąż wracając do domku wstąpił po naszą pyszną pizze i nie mam sił na nic już - pękam w szwach! :-D;-)
Szymek śpi j od 20 a Filip dopiero nie dawno zasnął - oglądał ze mną skarb narodów 2 :-)
jutro chyba szykuje się intensywny dzień więc zmykam do łózka :* buziaki kochane :*

aaaa i nie pochwaliłam się Filipek dostał dziś , od rodziców Hani co się nie dawno rodziła wspominałam Wam ,krzesełko do karmienia :-) super chłopak w nim wygląda ale zdjęcia jutro. jejciu jaka ta Hanulka malusia albo mój Filippo już taki duży :-(;-)

Witam się wieczornie ... poczytałam jak zwykle od końca.

Moje dziecko niedawno usneło ... powiem Wam że ja już nie mam siły 24 h an dobe siedze z młodym ... przyzwyczajony do mnie jak 102 nigdzie sie ruszyć nie moge bo histeriozy i skrzeki okropne są ... chyba czas wracać do pracy chociaż na pół etatu ... bo już nie mam cierpliwości do niego tuyle co zawsze i najnormalniej w świecie mnie wkurza i denerwuje ten mój dzieć ... a nie chce przy nim okazywać swoich frustracji ... jeszcze się chłopak w życiu pewnie opatrzy na wkurzoną mame :p

Poziomka teraz to ci nie powiem ile bo kupuje te duże i w małą puszkę przesypuję,żeby mi ta landara na półce nie zaległa. Ale tak coś około 3 małych schodzi.

Futrzaczku
to pewnie ta Hania taka malutka :-D No to prezent superaśny Filipo dostał.

:-:)-( ..i ten durny dzien skonczyl sie fatalnie - Pola spadla z lozka........... :(((((
Wiec dolaczamy do grona spadochraniarzy...........:zawstydzona/y:

Spala na lozku w sypialni, po poludniu, gdzie przewaznie drzemki robi, ciagle do niej zagladamy, bylismy w salonie - nagle duuuuuup! Moj leciiiiiii, ja za nim - mala na dywaniku pod lozkiem z rykiem! ale na brzuszku.. glową 'do' ... no ja sie zryczalam od razu.. myslalam, ze serce mi peknie..
Nic jej nie jest na szczescie..

witam sie porannie i niedzielnie :)

Lenusia sie przeziębiła, więc wieczór trudny a nocka zarwana. katarek leci dośc mocno, M poleciał szybciutko z samego rana do apteki po kropelki. masakra, dobrze, że chociaz humorek ma dzidziolek dobry.

maju to mieliście wieczór, dobrze, że nic się nie stało. niestety nie zawsze uda się przypilnować, a może nie do końca deceniamy zdolności poruszania sie naszych dzieci :) toc one juz takie duże ;)

Maju wspolczuje...
Moj jeszcze nie wyladowal ale wczoraj o malo co tego nie zrobil jak go przewijalam, zaczal mi uciekac i zlapalam go juz w locie... :angry: juz sama nie wiem jak go przewijac, wasze tez tak uciekaja i walaja sie co chwila na brzuch ???

U nas nocka spoko, teraz wlasnie zjadlam sniadanie i zajrzalam tutaj, moze jeszcze dzis uda nam sie wyskoczyc po chionke, ale nie wiem czy maja dzis otwarte bo to przeciez w niedziele zawsze wszystko pozamykane... (ale to takie stoisko w miescie na zewnatrz, nie przy jakim,s sklepie to moze maja...)

Lece na inne watki poki maly sie bawi..
Milej niedzieli...

Witam się niedzielnie ;-) No ja wczoraj z grubsza sobie posprzątałam na święta, okna umyłam, jeszcze zostały takie drobiazgi do zrobienia. Ale jestem jakas niewyspana:-( Muszę dzisiaj jechać do taty do szpitala. Zmykam, może Was trochę nadrobię...
Maju witaj w gronie spadniętych dzieciaczków...Dobrze, że malutkiej nic się nie stało...współczuję Ci tego stresu...

reklama
Dobry:-)

Poziomki
jak mąż wróci to Ci przypomni jak ptaszek wygląda hihihi:-D;-)
Maju biedna Polusia, na szczęście nic się nie stało! Ale strachu się najedliście - wierzę:no:

Bra zdrówka dla Lenusi:***

Majowa bużki dla Kubusia na 7 miechów
Poziomkli buziaki dla Leli i Dudusia z okazji 8 miesiąca:****

U nas nic nowego to nic nie napiszę:-p

Ostatnia edycja:
Do góry